Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Da jeg igår skulle afhente min pakke fra trophyplate i kiosken, var jeg alt andet end tilfreds. Pakken var brudt op i den ene ende, hjortepladen var beskadiget og beslaget manglede. Det krævede dog ku... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Havde glemt noget i min bestilling og skriver til Trophy plates som straks ændrer min bestilling og alt leveret hurtigere end man når at bestille. Kan varmt anbefale Trophy plates

Valutata 3 stelle su 5

Da jeg bestilte hjorteplader, stod der 2-4 hverdages leveringstid . Efter 10 dage ringede jeg og spurgte hvad der skete i sagen ,han kunne fortælle at de var i rest ordre, men der kom plader om en par... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Har handlet flere gange ved TrophyPlates.dk nu, og det fungerer bare. Gode priser, god kvalitet på varerne, og hurtig ekspedition, så det er også dem jeg vil bruge fremover…

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli per la caccia

Scritti dall'azienda

Trophyplates.dk har specialiseret sig i produkter der præsenterer jagttrofæer på nye unikke måder. Sortimentet omfatter stativer, håndlavede trofæplader med smukke udskårne dekorationer, stilrene skandinaviske trofæplader og de kendte klassiske opsatsplader og bukkeplader, som alle danske jægere kender.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 20% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

Hej,
Tak for alle stjerner 🌟 Vi er glade for at du vil anmelde os, det gør os rigtige glade 😍

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering og rigtigt indhold i…

Hurtig levering og rigtigt indhold i pakke
Dog ikke leveret hjemme dom der stod

8 agosto 2024

Hej Jens,

Hvis du ønsker hjemmelevering kan du vælge det i Checkout, i stedet for levering til pakkeshop.

Hurtig leverance

Nemt og enkelt

8 agosto 2024

Hej Poul-Henrik,

28 luglio 2024

Hej Tom,

Valutata 4 stelle su 5

Hej Jens,

Tak for din anmeldelse og for at gøre os opmærksom på fejlen. Vi beklager meget, at vi ved en fejl sendte en trofæholder for lidt med i din pakke. Det var bestemt ikke vores intention, og vi forstår, at det har været til gene.

Vi sætter stor pris på din forståelse og takker for, at du gav os besked, så vi straks kunne sende yderligere en trofæholder afsted til dig.

Mange tak for din tålmodighed, og vi håber, at du vil overveje at handle hos os igen.

26 luglio 2024

Hej Allan,

Hej Jimmy,
Tack så mycket för ditt omdöme, vi uppskattar det!
Vad roligt att höra att du är nöjd med både produkterna och vår service :-)

Vi anstränger oss för att ge en bra service, gärna bättre än i många andra butiker, och det är kul att höra från dig och andra kunder att det faktiskt lönar sig :-)

Vi hoppas kunna tjäna dig igen en annan gång!

Med Jägerhilsen

Hurtig ekspedition

26 luglio 2024

Hej Erik,

Valutata 5 stelle su 5

Særdeles gode priser på materialer

Særdeles gode priser, godt udvalg samt hurtig ekspedition

25 luglio 2024

Hej Niels,
Tusind tak for de pæne ord, og den flotte bedømmelse👍
Dejligt med tilfredse kunder.

Vi arbejder hårdt hverdag på at holde priserne på en attraktiv niveau til glæde for alle vores kunder.

Hej Inger,

Rigtig god service

Rigtig god service

14 luglio 2024

Hej Finn,

Hurtig og effiktiv levering

Hurtig og effiktiv levering. God kvalitet

2 luglio 2024

Hej Thomas,

Valutata 4 stelle su 5

Alt ok.

Alt ok, hurtig levering.

8 luglio 2024

Hej,

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più