Scopri cosa dicono le persone
God beskrivelse på hjemmesiden, ekstrem hurtig fragt! Køber gerne her igen og kan kun anbefale. Hurtig bekræftelse, hurtig fragt og pakket helt forsvarligt og fint.
Fantastisk service… Bestilte en vare som desværre var udsolgt, jeg blev kort tid efter kontaktet telefonisk, hvor man beklagede den udsolgte vare og tilbød at sende en kort video af en lignende vare... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Negozio di giocattoli
- Negozio di articoli per neonati
- Negozio di abbigliamento per bambini
- Negozio per bambini
- Negozio di giocattoli per l'infanzia
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Vi har det bedste vi kan finde til børn i alle alder, vi har et stort udvalg og finder hele tiden , nye mærker og nyheder. Vi nyder at være i vores butikker, og gør det bedste for at kunderne skal have en dejlig og god oplevelse, når de besøger os.
Informazioni di contatto
Vesterbrogade 15, 3250, Gilleleje, Danimarca
- troldeeventyr.dk
Le persone hanno visualizzato anche
Super legetøjsbutik
Legetøjsbutikken over alle. Kæmpe udvalg af kvalitetsting, god personlig betjening. Børnebørnene elsker at komme her❤️
Nemt og hurtigt!
God beskrivelse på hjemmesiden, ekstrem hurtig fragt!
God butik med et stort og blandet…
God butik med et stort og blandet udvalg af kvalitets produkter til leg og underholdning.
Handel ikke i denne legetøjsbutik…
Handel ikke i denne legetøjsbutik personalet hader børn de må ikke være i butikken de må ikke rører ved lejetøjet
Mvh Søren Stark
Hostrupsvej 16 2 Th
1950 frb c
Dårlig oplevelse
Har den lækker forretning med alt hvad et barn kunne drømme op…. Dette bliver dog helt visket ud da man møder indehaverne der på ingen måde er serviceminded…. Har nu flere gange oplevet personalet som arrogante og, hvor de bare står og puster en i nakken og venter på en anledning til at kunne irettesætte børnene der kommer til at røre ved ting- ikke et rart sted for familier at handle.
Desværre skal jeg give én stjerne
Desværre skal jeg give én stjerne, da man ikke kan give mindre. Sur og dårlig service og jeg bliver mindet om det hver gang jeg går derind og kigger. Idag var sidste dag!
Fantastisk service…
Fantastisk service…
Bestilte en vare som desværre var udsolgt, jeg blev kort tid efter kontaktet telefonisk, hvor man beklagede den udsolgte vare og tilbød at sende en kort video af en lignende vare, som jeg havde mulighed for at få i stedet for den udsolgte…
Kun rosende ord herfra
Personalet vil blive fyret hvis de ikke gør som chefen siger.
Jeg syntes altid at det er en god ide at støtte de lokale butikker vi har er i Gilleleje. Køber gerne lokalt også selvom prisen noglegange er dyre end på nettet. F. eks i dag var vi i Trolde og Eventyr og købe 2 børnebøger. God og smilende service.
Min ene stjerne kommer efter. For samtidig vasker jeg tøj i vaskeriet ved siden af. Her har jeg altid de kontanter med jeg skal bruge. I dag fik jeg så vasket en maskine hvor sæben ikke blev vasket ordentligt ud.
Så stod nu og manglede mindre sedler.
Kommer ind i Trolde og Eventyr igen, og spørger sødt om de vil hjælpe mig og veksle 200 kr til 2 stk 100kr. Svaret er at det måtte de ikke for deres chef for så ville de blive fyret. Jeg forstår godt at de ikke i tide og utide kan lege bank for alle vaskeriets kunder. Men jeg havde jo lige brugt 599.-kr hos dem. Så syntes virkelig at Trolde og Eventyr har en dårlig personalepolitik.
Verdens bedste legetøjsbutik
Verdens bedste legetøjsbutik. Gode ting, fint udvalg. Super service fra de søde ejere, som også giver god vejledning, nå man står og skal finde adventsgaver til størrelse et og fire år.
Super rude and grumpy man
Super rude and angry man that was screaming at kids. I was choosing a plushie teddy bear with my 2 year old and in the moment when she touch the one she wanted, the man jumped to us, grabbed plushie out of my hands and started shouting that she cannot touch it because she will break it(????) definitely not coming back to this store!!
Særdeles uopdragen ejer
Ejer er ikke noget godt eksempel for de børn han sælger til. Grim tale og ikke imødekommende.
Tilslutter mig de andre - sur ejer!
Desværre den eneste legetøjsbutik i Gilleleje - vi oplever dårlig service hver eneste gang vi er der! Den mandlige ejer er enormt vrissen. Jeg håbede at det var tilfældigt og at det generelt ikke er et problem - men (igen) i dag gik butikken glip af 500kr fordi jeg simpelthen ikke bryder mig om tonen og den (åbenbart!) helt generelle måde at snakke til kunderne på. Og ser nu at mange (50% af anmelderens herinde!!!! netop har samme opfattelse af mandlige ejer) Det utroligt men det ikke første eller anden gang det opleves. Derudover enormt overpriced - men det betyder ikke det vilde hvis man føler sig velkommen!
Jeg har med vilje ikke lavet anmeldelser de andre to gange vi har oplevet dårlig opførsel derinde, men nok er nok og der er desværre sandhed i det eftersom flere hsr oplevet præcis det samme.
Rigtig godt tilfreds
Bestilte en vare på nettet; der gik en lille uges tid, og jeg undrede mig over ikke have modtaget min vare. Jeg kontaktede butikken, hvor de var meget hjælpsomme. Det viste sig, at pakken lå til afhentning i pakkeshop, jeg havde bare ikke modtaget SMS fra GLS om afhentning.
Da jeg åbnede pakken, var varen pakket smukt ind - uden jeg havde bedt om det og uden at have betalt ekstra.
Helt fantastisk service og behandling
Helt fantastisk service og behandling.
Kan varmt anbefales 😄
Jeg skriver til kundeservice fredag…
Jeg skriver til kundeservice fredag aften ca kl 21 og får svar med det samme. Min betaling kunne ikke gå igennem og søde Pia hjælper mig. Vi får bestilt og efter weekenden modtager vi vores jellycat drage😍 Han kommer med en sød lille hilsen og den fineste pose bolcher.. det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her, hold da op en god service 🙏
Den mandlige ejer kan desværre ikke…
Den mandlige ejer kan desværre ikke lide børn. Han vrisser af dem, hvis de piller ved tingene. Dårlig stemning.
Som resten skriver
Som resten skriver. Den mandlige ejer er vildt sur, og vil ikke ha man prøver legetøjet. Han skældte min datter ud fordi hun fik et lejetøj til at spille musik, og gav hende en historie om at han havde tinnitus osv. Sidste gang vi sætter fod her. Deltids personalet var dog venligt og imødekommende. Kunne han lære noget af.
English version. Male owner is grumpy and gets angry if you touch the toys. Don't come here.
Stort udvalg af kvalitets produkter
Stort udvalg af kvalitets produkter, venlig og kompetent rådgivning, kører gerne 40 km hver vej for at handle hos dem
Har været ude for flere dårlige…
Har været ude for flere dårlige oplevelser i butikken.
Ejerne er tit sure og man føler sig mest til besvær.
Børnene får ikke lov at kigge på tingene og her i Corona-perioden, må de slet ikke komme med ind!
Kan absolut ikke anbefale Trolde & Eventyr!
Kan kunne sige det samme som de andre…
Kan kunne sige det samme som de andre der har bedømt butikken med 1 stjerne.
I disse tider hvor Corona virussen er meget udbredt, vil man gerne støtte det lokale forretningsliv.
Man bliver mødt med af en mand som fortæller en at ens børn ikke må pille ved tingene i butikken, og at man ikke skal bruge butikken som varmestue.
Må karma ramme hans butik. Vil fraråde folk at støtte hans butik.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.