2,9

Nella media

TrustScore 3 su 5

MADEN VAR GOD

MADEN VAR GOD.
Men betjeningen var ekstrem dårlig. Efter 50 minutters ventetid og alle bordene omkring os fik deres mad, selvom de kom efter os, henvendte vi os ved disken og hun tjekkede skærmen og trykkede send på bestillingen til køkkenet. Hendes svar var, at de havde travlt.
Vi spurgte den anden unge dame om der var lidt afslag og hun sagde ja, men igen da vi skulle betale, blev vi mødt at ligegyldighed og sure svar.
Vi kommer helt sikkert IKKE igen. Da Trøjborg har en hav af madsteder, gider vi simpelthen ikke bruge penge hos jer.
Det er ærgerligt, Men har hørt fra andre, at jeres sted er blevet et sted hvor I er ligeglade med kunderne.
Hvis i kan leve af det, så er I heldige.

14 febbraio 2026

Brunch-tapas

Brunch-tapas: Røræg (viste sig at være pulveræg), chillipølser, avokado og laks. Flot anrettet, dog virkelig kedeligt og fad smag. Brødet var meget tørt. Bestemt ikke pengene værd...

5 dicembre 2025

Køber fire deals

Køber fire deals. Ringer for at bestille bord udenfor, pga vi har en lille hund med i klapvogn. Damen i tlf siger, at de ikke reserverer borde udenfor. Selvom der jo står borde opstillet til formålet. Så spørger jeg, om jeg så må tage min lille hund med ind i caféen i klapvogn. Igen er svaret nej. Så nu kan vi kun bruge vores deals, hvis vi er heldige, at der er et ledigt bord udenfor den dag, der bliver nogenlunde godt vejr til det. Og da de jo ikke vil gøre en undtagelse og reservere et bord udenfor til os, så kan vi kun håbe på, at vi ikke kommer forgæves. Det er dog den værste kundeservice overhovedet og når man så ved, at Café Ziggy, som også ligger på Trøjborg, gerne tillader små hunde inde i restauranten, kan jeg kun sige, at ALDRIG MERE vil jeg købe deals hos Café K Trøjborg, når de er så stive i betrækket, at de ikke engang vil reservere et bord udenfor. Vi håber nu på, at vi er heldige, at der er plads udenfor, når vejret tillader det og derefter må jeg sige, at vi fremadrettet ikke vil besøge Café K, men derimod vælge en café, der er bedre til at yde en lille bitte ekstra service end café K tilsyneladende er.

3 giugno 2025

0 STJERNER - Gammel mad og dårlig service

Gammel mad og dårlig service. FØJ HVOR ULÆKKERT
Bestilte seasalaten og mørbrand gryden. Sea salaten var med brunt og gammelt salat blandet i og med kæmpe stok i. Også salaten til mørbrangryden var dårlig. Vi måtte pille det dårlig salat ud. Det er kun 2 andre gæster i restaurenten, så det var ikke fordi, de havde travlt. Det var meget dårlig salat, og den eneste tjener, som var på arbejde, så vi overvejede at gå fra maden. Hun spurte ikke engang, om der var noget galt - total ligeglad. Vi fortæller hende så og viser hende alt det gamle salat, der er lagt til side, om hun selv ville spise det. Hvortil hun svarede nej. Vi kunne få 20% rabat - det var alt. Hun gad slet ikke interesserer sig for os som gæster, og hvordan med madhygienen generelt, kan vi så tænke. Vi kommer der IKKE mere - og HOLD JER VÆK fra CAFE K TRØJBORG.. check også de andre anmeldelser herinde. Føj hvor et ulækkert sted.
Vi konfronterede tjeneren med det, men hun var total ligeglad.
Vi tog ingen billeder, hvilket kunne have været god dokumentation

17 maggio 2025

Skru op for varmen

Maden var virkelig god, men hold nu op hvor var der koldt i cafeen - vi måtte have jakker på og tæppe over benene - indendørs. Ikke just befordrende ift. endnu et besøg. Mange andre sad også med tæpper om sig.

17 novembre 2023

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito