Ondanks enkele negatieve reviews van hun website toch een bestelling geplaatst bij trofee.be / Gravimat van enkele medailles met tekst op. Dezelfde week nog het pakketje ontvangen en niets op aan te... Leggi di più
Bij het online ingeven van mijn bestelling heb ik ( in een speciaal daartoe bestemd vakje voor opmerkingen ) enkele vragen gesteld omtrent lettertype en opmaak. Ik heb daarop totaal geen reactie gekre... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Hoi Trofee.be Ik bestelde 6 bekers voor de leerlingen van het Koningklijk Atheneum Keerbergen. Ze wonnen de "Beste Mini Onderneming van Vlaanderen" van Vlajo. Ze kregen daarvoor een enorme w... Leggi di più
We hadden eigenlijk iets te laat besteld en daarom een mailtje naar het bedrijf gestuurd met de vraag of ze toch eventueel nog snel konden leveren. Ik kreeg onmiddellijk een vriendelijk antwoord en de... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Ben je op zoek naar een award, trofee, of medaille: bij Gravimat vind je jouw gepersonaliseerde sportprijs die je wilt uitreiken! Steeds te bezoeken in ons atelier van maandag tot vrijdag van 9u tot 17u, ook op zaterdag voormiddag! Gratis retourneren.
Herentalsebaan 244, 2160, Wommelgem, Belgio
- +32 (0)3 322 39 39
- info@trofee.be
- trofee.be
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Snelle en correcte levering
Snelle en correcte levering.
Product doet volledig aan de verwachtingen.
Super tevreden over mijn bestelling
Super tevreden over mijn bestelling, alles is naar wens!
Aanrader!
Snelle afhandeling, gepersonaliseerd plaatje deskundig gemaakt. Afhaling ter plaatse verliep vlot. Een aanrader!
Super service en mooie spullen
Zoals voorheen een voortreffelijke service en mooie medaille's en trofeeën .
Uitstekend graveerwerk
snel geleverd en zag er goed uit.
Outstanding customer service
Amazing product quality, speedy delivery and outstanding customer service. Will definitely use them again and recommend them! Thank you team!!
Zeer blij verrast
Ik ben echt heel blij met de trofee. Bij het verliezen van een weddenschap over een tv programma, moest ik mijn tegenstander een trofee overhandigen. Uit eigen initiatief van trofee.be werd er een metalen plaatje bij gestoken met het logo van het tv programma. De trofee was ook heel mooi gegraveerd. Zeer tevreden en zeker een aanrader.
Perfecte afhandeling en communicatie
Vlotte en snelle afhandeling, perfecte communicatie.
Geen factuur ontvangen
Geen factuur ontvangen
Eergisteren het product mogen ontvangen, tevreden over maar we hebben nog geen factuur ontvangen, enkel een orderbevestiging..
Snel geleverd en mooi naamplaatje…
Snel geleverd en mooi naamplaatje gemaakt. Correcte service
De bestelde artikelen zijn heel snel…
De bestelde artikelen zijn heel snel geleverd. Alles conform de bestelling. Dit adres is een aanrader! Een tevreden klant.
Al generaties tevreden voor trofee…
Al generaties tevreden voor trofee geboorte kinderen en kleinkinderen.
Vrij snelle levering (3 werkdagen)
Vrij snelle levering (3 werkdagen). Kwalitatief zeker OK voor de prijs.
Super snelle service
Perfect op gebied van levering en…
Perfect op gebied van levering en levertijd!
Super vriendelijke service
Super vriendelijke service. Hele leuke medailles.
Een aanrader!
De website is makkelijk in gebruik, bij vragen krijg je heel snel reactie per mail.
Makkelijk online betalen, heel snel voorbeeld ontwerpen ontvangen en heel snel geproduceerd en geleverd. Echt top!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.