Fuld valuta for pengene!!! Jeg har hos Troelsgaardfitness fået et træningsprogram tilpasset mine ønsker og hverdag. Et program jeg både kan træne hjemme eller i fitness. Hvilket er super fedt når... Leggi di più
Le persone hanno visualizzato anche
Bedste online coach
Et forløb hos Sanne Troelsgaard er simpelthen genialt. Kost- og træningsplaner tilpasses efter ens individuelle behov og evt. skånehensyn. Der er mulighed for hjemmetræning eller i Fitness. Hos Sanne får man en APP hvor de forskellige programmer ligger og der er ugentligt check-in med en status og vægt. Og det bedste er chat funktionen hvor der kan skrives om diverse udfordringer eller succes. Sanne er nærværende og sætter sig ind i en.
I mit forløb er der indtil videre røget 35 kg på vægten og er blevet medicinfri med flere ting.
Kan varmt anbefales
Sanne er en formidabel hjælper!
Sanne er en formidabel hjælper, kan klart anbefale.
Verdensbedste investering
Jeg giver Sanne og Troelsgaardfitness verdensbedste og dybeste anbefaling. 5 stjerner er alt for lidt. Du får den suverænt bedste og mest nærværende coach du kunne ønske dig. Sanne er altid lige der når du har brug for hende, hun ved hvad hvad hun taler om hun ved hvad der skal til for at du ikke køre sur i trænings og kostplaner, hun er så fantastisk et menneske og hun vil give dig det bedste jeg tør godt sige at du aldrig kommer til st fortryde at du beder Sanne om hjælp. Det er helt klart en investering for livet for mig❤️ Så tøv ikke spring ud i det kom med i det her fantastisk univers.
Fantastisk forløb endnu engang
Jeg har lige afsluttet mit 3. Forløb hos Sanne, og jeg er endnu engang ovenud tilfreds! Kilo mæssigt rykkede jeg ikke så meget, men min styrke er forbedret markant, og jeg er topmotiveret godt hjulpet på vej af Sannes gode kost- og styrkeprogrammer. Hun er altid klar på støtte og rådgivning, og alt er tilpasset ens tid og behov. Jeg vender helt sikkert tilbage til et 4. Forløb på et tidspunkt!
Fantastisk forløb!
Jeg har nu gennemgået 16 ugers forløb ved Sanne og jeg må bare sige hun er en fantastisk kvinde!
Sanne ringede til mig en formiddag og vi snakkede sammen vedr. mine ønsker og tanker omkring forløbet - allerede der, kunne jeg bare mærke, at det var hende der skulle hjælpe mig med, at nå mit mål - yderst behagelig og lydhør.
Derefter aftalte vi opstart og på trods af at hun var midt i en af hende største opleveler i hende karrierer, var hun fuldt tilstede og har været det i alle 16 uger! Hun har opdateret mine madplaner når jeg har ønsket det, støttet og givet brugbare råd til hverdagen, så også familielivet med 2 små børn har gået op i en højere enhed!
Jeg må bare sige, at overvejer du at gøre noget for dig selv og ønsker du en tilstedeværende træner på din side, så vælg Sanne!
Jeg har kun en fortrydelse i forhold til dette, og det er, at jeg ikke kontaktede hende for flere år siden!
Træning
Man har en utroligt god samtale med Sanne i starten. Når forløbet kører hører du kun en gang om ugen fra hende, det samme spørgsmål. Samme træning program i 3 måned. Madplan er den samme i 4 uger. Dette skal man være opmærksom på, samt de komme ikke automatisk.
Fuld valuta for pengene!!
Fuld valuta for pengene!!!
Jeg har hos Troelsgaardfitness fået et træningsprogram tilpasset mine ønsker og hverdag. Et program jeg både kan træne hjemme eller i fitness. Hvilket er super fedt når man er en travl familie.
Ligeledes er kostplanen og tilpasset individuel og efter egne ønsker og behov - for mig har det været perfekt doseret gennem dagen. Jeg har aldrig været sulten - kun fyldt mig med en masse dejlig mad:-)
Sanne har været utrolig støttende og hjælpende gennem forløbet, hvor jeg har mødt små bump.
De bedste anbefalinger herfra!
Fantastisk online individuel coach
Sanne er den mest fantastiske online coach man kan ønske sig. Hun laver skræddersyet individuelle forløb som passer til en. Hun er rar at snakke med og er meget positiv og støttende hele vejen igennem. Sanne har en fantastisk tilgang til tingene. Hun yder altid optimalt for at få en med hele vejen rundt og så lærer man sin krop at kende og presse den som man ikke vidste. Hun er altid klar til at hjælpe, opmuntre og vejlede med de bedste råd. Den individuelle kostplan man får, kan spises af hele familien og træningsprogrammet kan både fåes til fitness center eller til hjemmetræning, det er genialt.
Hun er dybt professionel og jeg kan kun anbefale at komme under vingerne på Sanne. Du vil ikke fortryde det. Gør noget godt for dig selv og vælge den bedste personlige coach, Sanne.!
Sanne er Sød og støttende
Sanne er Sød og støttende, gode madopskrifter og god træningsprogram der passe til en, dejlig der står ud fra øvelse, hvis man skal passe på i forhold til en skade, man har i forvejen.
Altid positive beskeder og video hilsner.
Hvis du vil gøre noget godt for dig selv, så hop på en forløb ved Sanne.
Kæmpe anbefaling!
Sanne er det mest positive og sympatiske menneske. Man bliver mødt med en fantastisk tilgang til tingene og til ens situation.
Det hele starter med en uforpligtende telefonsamtale. Herefter udarbejder Sanne både en personlig kostplan og en personlig træningsplan. Undervejs er Sanne hele tiden tilgængelige, kommer med forslag til ændringer, hvis der er behov for det, kommer med opmuntrende beskeder, og er generelt lyttende og forstående.
Jeg har lært SÅ meget om min egen krop, om kost, motion og styrketræning.
Det her har været en gave til mig selv, som jeg virkelig har nydt. Jeg vender med sikkerhed tilbage på et senere tidspunkt.
Jeg kan kun anbefale Troelsgaard Fitness. I vil ikke fortryde det 💪😃.
Troelsgaardfitness har lært mig meget…
Troelsgaardfitness har lært mig meget om kost, træning og ikke mindste om mig selv. Jeg vil anbefale troelsgaardfiness, Sanne er en rigtig god coach, som sidder sig ind i hvordan i samme kan nå ens mål.
Der er ikke andet at sige end positive ting
Der er ikke andet at sige end positive ting om troesgaardfitness. Jeg har i mange år prøvet at smide nogle kilo og få større muskler men det har ikke rigtig lykkes. 3 måneder hos Sanne og vupti jeg har tabt det jeg gerne ville og fået lidt større muskler.
Kostplan en indeholder retter som man normalt ville spise, de indeholder bare lidt mere grønt og mindre fedt. Træningen det er så fedt man kan både få program til fitness center og til at træne der hjemme. Sanne er også super dejlig at snakke med og de beskeder man får engang i mellem med at man skal huske at prioritere sig selv og følge planen selvom det er svært i påske, pinse og det gode vejr.
Det er helt bestemt ikke sidste gang jeg er klient hos Sanne, hun har hjulpet mig så meget og givet mig min selvtillid tilbage.
Jeg har kun positive ting at sige om…
Jeg har kun positive ting at sige om Sanne og mit forløb hos hende. Hun er super god at snakke med og rigtig sød. Hun sætter sig ind i ens udfordringer, og hun er god til at hjælpe og støtte, hvis man har brug for et boost til ens motivation. Hun står til rådighed hele tiden, selv om hun selv har træning og kampe ved siden af. Herfra skal der lyde de største anbefalinger. Hvis man vil have hjælp til kost og program, så er Sanne den bedste
Fantastisk online coaching
Kan kun anbefale online coaching med Sanne. Hun er super god at snakke med, sætter sig ind i ens udfordringer og laver et godt program herefter. Både kostplan og træningsplan er super gode. Hun er god til at holde en ilden, så ja store anbefalinger herfra
Fuldt ud tilfreds med forløbet
Sanne har været en utrolig motiverende og fleksibel coach. Hun har siden dag et været til rådighed og har givet en fuldt ud plads til, at kunne leve en ganske almindelig hverdag med fokus på at nå ens mål. Jeg har været utrolig tilfreds med Sanne i min 3 måneders periode ved hende.
God madplan og træningsplan
God madplan og træningsplan. Sød og støttende coach som altid ser den positive vinkel.
Helt klart varme anbefalinger herfra
Helt klart varme anbefalinger herfra! Sanne tager udgangspunkt i ens egne ønsker og behov, så skønt! Nemt at komme i kontakt med, gode råd, opbakning og motivation er der masser af 💪🙏🎊
Personlig træning
Personlig træning - for mig var det vigtigste at finde det rette match hvor jeg vidste at den personlige træner vidste hvad hun snakkede om samt kunne sætte sig ind i det jeg ville med forløbet. Det har hun gjort til topkarakter - både kost og træning. Jeg kan varmt anbefale Troelsgaardfitness
Online Coaching der taler til den enkelte klient.
Troelsgaard Fitness er uden tvivl den bedste online coach jeg har prøvet. selvom det hele foregår online og på afstand har du en følelse af at Sanne altid er lige ved din side, og hun er aldrig længere væk end en besked.
Sanne er det mest inspirerende og motiverende menneske jeg kan meget varmt anbefale at investere i dig selv og tage Troelsgaard Fitness med på din rejse. Du vil IKKE fortryde at du valgte Troelsgaard Fitness.
Det bedste jeg har gjort for mig selv længe...
Da jeg besluttede, at nu ville jeg gøre noget godt for mig selv, blev jeg anbefalet Sanne og Troelsgaard Fitness.
Efter en dejlig og uforpligtende samtale var jeg ikke i tvivl om at Sanne kunne hjælpe mig med at nå mit mål om en sundere livsstil. Kostplanen er sammensat ud fra mine ønsker og træningen er tilpasset mit niveau og min hverdag.
Hele forløbet er krydret med en støttende coach, som hepper, kommer med opmuntrende ord og støtter mig i at nå mit mål.
Et forløb hos Troelsgaard Fitness er det bedste jeg har gjort for mig selv længe, og vil anbefale det til alle som overvejer et ægte og nærværende online forløb 😀