Med Trip Tour bliver man guidet igennem sin booking af rejse på tryggeste vis. Intet er overladt til tilfældigheder og deres hurtige respons på spørgsmål gør oplevelsen er i top. På selve rejsen er de... Leggi di più

God kommunikation, hurtig respons. Alt svarede til vores forventninger. Den lokale guide havde stor erfaring med området. Gode arrangementer i løbet af ugen, særligt kælketuren var sjov og hyggelig.

Rigtig god oplevelse, rar og hjælpsom rejseleder(Karsten) Sikrest har dejlige, rummelige værelser. Eneste ulempe: aftensmaden ret så kedelig med tørstegt kød, hørte andre gæster sige, at de ville ikk... Leggi di più

Rigtigt dejligt skiområde med smukke bjerge. Obergurgl er en rolig by med en særlig hyggelig stemning. Det er et lidt eksklusivt sted med hoteller i høj kvalitet. Ingen liftkø og altid god sne. De... Leggi di più

1. Settimane bianche
  2. Tour operator
  3. Agenzia viaggi

Siden 1993 har Trip Tour arrangeret skirejser til Østrig og delt begejstringen ved ski, sne, frisk luft og blå himmel, med mange af vores gæster. I vinterhalvåret fra december til april arrangerer vi skirejser som kør-selv, til 7 udvalgte destinationer i Østrig. Vi stræber altid efter, at være det foretrukne, personlige og lille rejsebureau, som har kunden i fokus både før, under og efter rejsen - og så gør vi vores bedste for, at passe godt på din ferie.

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Vi var igen på ski

Vi var igen på ski, arrangeret af Triptour
Og igen er vi super tilfredse, alt klapper og er der nogle småting, så bliver det straks fixet
Stor ros til jer

31 gennaio 2025

Risposta di Trip Tour

Kære Ruben, mange tak for dine 5 stjerner. Dem er vi utrolig glade for. Dejligt at I havde en skøn skiferie, hvilket jo er vores absolut vigtigste opgave. Mange hilsner Kristian, Trip Tour

Service og kommunikation i top

18 gennaio 2025

Risposta di Trip Tour

Mange tak for de 5 stjerner Erik. Dem er vi meget stolte af. Dejligt at høre, at I havde en skøn skiferie og at Carsten kunne hjælpe jer under ferien. Mange hilsner Kristian, Trip Tour

God service

Altid god service både i DK og i Østrig ..
Har rejst ofte med Trip Tour & gør det gerne igen..

24 gennaio 2025

Risposta di Trip Tour

Kære Lise, 1000 tak for de 5 flotte stjerne og tak fordi, du igen valgte at rejse med os. Mange hilsner Mads, Trip Tour

Super fin oplevelse

Super fin oplevelse. Rigtig god service.

27 dicembre 2024

Kære Kristina
Mange tak for dine 5 stjerner. Dem vil vi passe godt på :)

Mange hilsner
Kristian, Trip Tour

Hurtigt god service og meget gode rejsemuligheder

Vi rejste med Trip Tour sidste år til Westendorf. Vi har været meget i byen og området, og fik en rigtig fin service. Vi mødte aldrig guiden, men det var heller ikke nødvendigt da vi er meget stedkendt.

Vi rejser med dem igen i år, samme sted og tid.

10 febbraio 2024

Risposta di Trip Tour

Kære Christian, mange tak for din anmeldelse og feedback. Vi er meget glade for, at I sidste år havde en god skiferie med os til Westendorf - men også at I igen i år har valgt at rejse med os. Vi håber at I også denne gang får en fantastisk ferie.

Mange hilsner
Kristian, Trip Tour

Trio Tour kan anbefales

Vi var en mellem størrelse gruppe afsted med Trip Tour til Sölden. Super god kommunikation fra booking til hjemkomst, godt hotel der fuldt ud levede op til vores krav - og mere til. Tak til Mads - vi ses næste år 🔥

16 marzo 2024

Super service

Super service, meget fleksible. Alt i alt en rigtig god oplevelse. Har brugt Trip Tour før, og der er ingen ændring i deres service.

13 gennaio 2024

God service og altid styr på det hele.

Der er altid styr på det, aftaler overholdes og alt er klar når man ankommer til feriestedet.

28 dicembre 2023

Hej Lone,

Altid en fornøjelse at have jer som gæster, vi glæder os til at byde jer velkommen igen.

De bedste hilsner Mads, Trip Tour

Dejligt lille rejsebureau

Dejligt lille rejsebureau, som vi har rejst med mange gange de sidste godt 20 år. Hver gang en god oplevelse

18 febbraio 2023

Risposta di Trip Tour

Kære Lene, mange tak for de 5 stjerner. Vi er meget stolte af dem og rigtig glade for, at I er trofaste gæster hos os. Det betyder meget for et mindre rejsebureau som os. Mange hilsner Kristian, Trip Tour

Perfekt rejse

Mads og teamet giver en oplevelse udover det sædvanlige. Kan varmt anbefales alle som vil have en superb rejseoplevejse

17 febbraio 2023

Risposta di Trip Tour

Tusind tak for den fine tilbagemelding! En fornøjelse at have jer som gæster.
I er som altid velkommen igen.
Dbh. Mads, Trip Tour

Super oplevelse

Super oplevelse i salget. Altid professionel hjælp og tingene bliver altid løst.

13 febbraio 2023

Risposta di Trip Tour

Mange tak for de 5 stjerner. Dem er vi meget glade for og stolte af. Dejligt at I havde en god oplevelse og en skøn skiferie med os. Vi håber på et gensyn ten anden god gang. Mange hilsner Kristian, Trip Tour

God service med klare priser.

31 gennaio 2023

Risposta di Trip Tour

Kære Claus, tusinde tak for de 5 stjerner. Dem er vi meget stolte af og vi er så glade for, at I havde en god skiferie med os. Vi håber på et gensyn næste vinter. Mange hilsner Kristian, Trip Tour

Fantastisk hotel samt guides fra Trip…

Fantastisk hotel samt guides fra Trip Tour. En kæmpe fornøjelse

21 gennaio 2023

Risposta di Trip Tour

Kære Frederik, 1000 tak for dine 5 stjerner, som vi er meget glade for. Kan godt forstå du godt kunne lide hotellet. Vi er også vilde med det. Skal nok sende vores guide i Westendorf (Carsten) en hilsen fra dig. Glad for at vores service levede op til dine forventninger. Mange hilsner Kristian, Trip Tour