Jag fick en provperiod via apotea på 30 dagar. Jag sa upp min provperiod den 6 mars, inom dessa 30 dagar. Döm av min förvåning när jag märker att trippel har dragit 183 kr både i mars och april trot... Leggi di più
Signade upp för testperiod men fick ingen bekräftelse på hur länge provperioden gällde eller att prenumerationen skulle fortlöpa. Sade upp abonnemanget någon timme efter de mejlade om att prenumeratio... Leggi di più
Väldigt bra tjänst för ett bra pris, däremot skulle tjänsten kunna vara bättre med Viaplay total och Storytel unlimited
L'azienda ha risposto
Trevliga och snabba svar. De ger ett professionellt intryck och jag kan med trygghet rekommendera vidare!
L'azienda ha risposto
Scritti dall'azienda
Trippel.se är ett unikt samarbete mellan Podme, Storytel och Viaplay, som ger dig tillgång till ett omfattande utbud av tjänster. Genom att kombinera dessa plattformar får du möjlighet att njuta av ett brett spektrum av underhållning, inklusive filmer, serier, ljudböcker och poddar.
Svezia
- trippel.se
Ha risposto al 30% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Le persone hanno visualizzato anche
Bluff!
Bluff! Det går inte att avsluta prenumerationen. Ingenting på hemsidan fungerar och det går inte få kontakt med dom. Använd absolut inte trippel! 😡
Lurendrejeri
Lurendrejeri!
Har sagt upp abonemanget, men drar ändå pengar och vägrar att svara!
Och nu anmäler trippel inlägget. Fy faro så oseriöst och vilket blufföretag. Håll er borta!
Det är vidare uppenbart att trippel själv skriver positiva omdömen på denna sida. Jag tycker trustpilot ska granska detta. Inte ok!
Varning för Trippel.se
Jag vill varna er för att använda Trippel.se. För det första är det otydligt hur man kommer i kontakt med dem. Jag skulle avsluta mitt abonnemang och letade fram och tillbaka. Gjorde sedan som det stod när jag väl hittade informationen. Det visade sig sedan att jag loggat in och på det sättet utan min vetskap och förståelse påbörjat en ny period! som jag sedan avslutat. Hur seriöst är det!!!! Jag försökte prata med Klarna som hänvisade till supporten hos Trippel. Där säger dom att jag måste betala. Så jag får alltså betala för något för att avsluta!!!!
Vilket erbjudandet
Vilket erbjudandet, kommer spara flera hundra kronor genom detta
De påstod de hade Testa på gratis en…
De påstod de hade Testa på gratis en månad som Student/ Mecenat. Deras hemsida visar en Bild att man måste Säga upp Abonnemang En dag Innan du beställde tjänsten. De vägrar ge mig gratis månad då jag trodde jag sa upp i god tid. Får nu betala och de vägrar mejla tillbaka / ingen empati och det dras varje månad fast jag avslutat tjänsten! Har på bild! På Mina Sidor! TA KORT NI ANDRA! De utnyttjar givetvis ARN Regler! En viss summa innan det är lönsamt att skicka in ärende till dem! MAO de dra tills det överskrider några månader! DU BLIR ALDRIG AV MED DEM NÄR DU VILL AVSLUTA ABONNEMANG!! DÅLIG MARKNADSFÖRING FÖR VIASAT!
Bra tjänst med jättebra pris
Bra tjänst med jättebra pris. Trevlig kundservice!
Det går inte att avsluta prenumeration…
Det går inte att avsluta prenumeration via deras hemsida så min rekommendation är, hoppa inte på kampanjen!!! Stor risk att betala för något du inte använder.
Dålig kundtjänst!!
Riktigt dåligt! Fick ingen påminnelse om att kampanjen jag använde tog slut och har nu blivit debiterad för en ny månad jag inte vill ha. Väldigt dålig kundtjänst som inte har någon empati för andra!
De vägrar att ge en refund även om du…
De vägrar att ge en refund även om du kontaktar de direkt efter pengarna har dragits. Den enda gången de kommer göra det är om de av lag måste göra det.
Alla andra tjänster erbjuder något form av refunds på oanvänd tid och liknande. Detta är ett helt uselt företag som gör bare minimum och tar dina pengar!!
Initierar inte ens uppsägning så det…
Initierar inte ens uppsägning så det bara kommer en massa fakturor. Huvudvärk
Smidig tjänst till ett förmånligt pris.
Efterlängtad tjänst!
Nöjd!
Bra tjänst, 50% rabatt på streamingtjänster jag annars betalar fullpris på.
Detta företag lurar kunder
Detta företag lurar kunder. Försökte avsluta min prenumeration men det fungerade inte på deras hemsida - då är det jag som kund som blir straffad och behöver fortsätta betala trots kontakt med kundtjänst. Håll er borta från detta oseriösa bluff-företag.
Grymt erbjudande
Grymt erbjudande! Riktigt skönt att samla alla tre tjänster på samma plats
Pga deras allmäna villkor så var det…
Pga deras allmäna villkor så var det omöjligt att få återbetalning på min automatiska betalning på Viaplay. Skickade ett mail 2h efter min prenumeration gick ut.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.