Valutata 1 stelle su 5

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Industria cosmetica

Scritti dall'azienda

Bij Trinasel verkopen wij effectieve deodorants en anti-transpiratiegels die je de hele dag fris en zelfverzekerd houden. Onze producten zijn speciaal ontwikkeld met herbale extracten om overmatige transpiratie tegen te gaan en ongewenste geurtjes te neutraliseren, zonder de huid te irriteren.

4,3

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Valutata 1 stelle su 5

Ontevreden l

Ik ben in aanmerking gekomen met het product door mijn broertje. Beiden zijn we erg ontevreden, want je hoort niet alleen geurvrij, maar ook zweet vrij te zijn. Dit is wat het product je beloofd. Helaas is dat niet helemaal waar, beiden merkte wij dat wij niet zweet vrij waren. Geurvrij wel, maar dat ben ik ook met een doodnormale deodorant. Verder dacht ik na de eerste keer, misschien nog een keer proberen. Helaas heb ik daarna eczeem gekregen bij mijn oksel, terwijl ik hiervoor nog nooit eerder heb gehad. Dit was voor mij een reden, om mensen te waarschuwen dat je er ook bijwerkingen van kan krijgen en daarmee moet oppassen.

5 gennaio 2026

Beste,

Jammer dat je dit product op deze manier ervaart. Omdat ons product een sterke natuurlijke werking heeft is het belangrijk om de huid goed te blijven hydrateren met een dagcrème zodat de huid niet uitdroogt. Dit vergeten velen. Wij adviseren ook om geen deodorant te gebruiken hierna, daar zit alcohol, aluminium en parabenen in. Het gebruik van deodorant kan het effect verstoren.

Valutata 4 stelle su 5

Mijn vrouw kwam van een beurs met 3…

Mijn vrouw kwam van een beurs met 3 pakjes van trinasel. Ze kwam met de bekende verkooppraatjes die haar daar waren verteld. Ik was zeer sceptisch want zeg eerlijk, 1 keer smeren en 3 weken geurvrij klinkt te mooi om waar te zijn. Dus ik smeer het op en ik kon het niet geloven. Wekenlang geen enkel geurtje. Ik heb gevoetbald, gepadeld gesport maar niks gewoon, 3 weken lang. De tweede keer was ik 2 weken lang geurvrij. Het was geen 3 weken maar mij hoorde je absoluut niet klagen. De twee keren daarna dat ik het smeerde was ik echter teleurgesteld. 3 dagen en 1 dag geurvrij. Ik had alles hetzelfde gedaan als daarvoor. Geschoren, gedoucht en schoon maar het duurde helaas niet lang. Nou heb ik het weer gesmeerd en rook ik mezelf toevallig vandaag weer na dik 2 weken dus weet niet waar het precies aan ligt. Al met al zeer zeer tevreden mits het 2 tot 3 weken werkt want als het na een paar dagen is het uitgewerkt dan vind ik het een beetje zonde want supergoedkoop is het ook weer niet. Misschien dat trinasel daar een antwoord op heeft. Voor iedereen die moeite heeft met een juiste deo te vinden echt een aanrader om uit te proberen.

13 marzo 2026

Beste,

Allereerst bedankt voor het vertrouwen in Trinasel. Wij zijn blij dat je ons product goed ervaart. Trinasel heeft een gemiddelde werking van 21 Dagen. Dit hangt af van leeftijd, geslacht en levensstijl. Soms komt het voor dat het product bij de 2 sessie niet exact de 21 dagen haalt, en met geluk zelfs meer dan 21 Dagen, dit heeft te maken met hoe het lichaam het product opneemt. Met 1 doos kan je gemiddeld 2-3 maanden mee!

Op de moterbeurs tegengekomen

Op de moterbeurs tegengekomen. En altijd last gehad van een zweet geur. Gelijk de avond op gesmeerd. En het helpt echt fantastich. Ik ruik me zelf gewoon helemaal niet. Ik ga gelijk meer bestellen

2 marzo 2026

Het product werkt echt!

Het product werkt echt! Ik ben zo blij dat er eindelijk een deodorant bestaat dat geen chemische troep bevat en nog een grote voordeel is dat je het maar een keer hoeft te smeren en 3 weken geen last hebt van ongewenste geurtjes en zweet. Ik heb het product bij al mijn familieleden en vrienden aanbevolen.
Ik heb het product binnen 3 dagen netjes ontvangen.

17 febbraio 2026
Valutata 3 stelle su 5

Rotte vis geur

Ik heb trinasel vandaag voor het eerst opgesmeerd. De geur die vrij kwam van de gel vind ik zeer onprettig. Zou de geur bijna omschrijven als rotte vis. Heb hier niet heel veel vertrouwen in, maar we gaan het meemaken. Raar dat ik nergens in de reviews hierover lees..

29 dicembre 2025

Hi Nicky,

Fijn dat je ons product hebt gebruikt. Trinasel is vrij van aluminium, alcohol en parfum en de gel heeft een natuurlijke geur. Deze trekt weg binnen een half uur na het smeren. Wij waarderen het dat je een review plaatst, alhoewel het vanzelfsprekend is dat je het product eerst ervaart en daarna je review plaatst van het effect. Je zult zien dat je na vandaag vrij bent van zweet en geur. Wij horen graag van je!

Mijn eerste ervaring

Mijn eerste ervaring is een positieve, smeert goed uit! Wat een heel belangrijk punt is. Heb die van mij anderhalf week geleden op mijn oksels uitgesmeerd en heb nog helemaal niet gezweet!

Dus toppie!

23 dicembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

2 samples gekregen op de halal village…

2 samples gekregen op de halal village beurs. Super aardige mannen. Heb het 7 dagen geleden gesmeerd onder oksels en liesen. Tot nu toe geen zweet meer. Ik wacht nog 7 dagen en als het zweet dan nog steeds weg is dan plaats ik een bestelling. Gr de agent.

7 dicembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Hoi ik was op de event met me dochter…

Hoi ik was op de event met me dochter ze heeft gisteren avond de crème gesmeerd onder haar oksels en in de ochtend blij opgestaan, lekker met een goed gevoel naar school, ze rook eindelijk haar eigen sterke geur niet, nu nog is ze super blij en geeft het haar zeker een innerlijke boost. Dankbaarheid naar dit product

1 dicembre 2025

Wonder middel in love

Op aanraden van mijn nichtje heb ik Trinasel aangeschaft. Wat een top product! Na het laseren ben ik overmatig gaan zweten en omdat ik nu in mijn premenopauze zit kwam de geur er ook nog eens bij en wat ik ook deed, douchen, scrubben, deo’s uitgeprobeerd niets hielp, tot nu… ben er super blij mee

13 novembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Dit product is echt fantastisch

Dit product is echt fantastisch! Ik heb nog nooit zo’n goed effect gehad van een product. Even simpel de oksels insmeren en ik ben wekenlang geurvrij! Alles wat beloofd wordt, komt uit! Ik blijf dit zeker bestellen!

15 agosto 2025
Valutata 5 stelle su 5

Ik sport veel en een normaal…

Ik sport veel en een normaal deodorantje werkt niet zo goed tegen de zweet geur. Nu gebruik ik het product van trinasel man wereld van verschil! Werkt echt niet normaal goed. Ben zeker een tevreden klant!

15 agosto 2025

Product heeft goed geholpen

Product heeft goed geholpen. Geen nare geurtjes meer onder mijn oksels. Ik raad het iedereen aan als je opzoek bent naar een product met langdurige werking.

12 agosto 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più