Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Ansætter folk og har dem i 1 dag for at ikke at give nogen lyd fra sig! langt ude og langt fra fair, det hører ingen steder hjemme! Amatør virksomhed uden lige. Klar anbefaling ikke at bruge denne vir... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Valutata 5 stelle su 5

Vi fik pudset vinduer af 2 meget sympatiske unge mænd, der leverede et perfect stykke arbejde . Arbejdet blev udført med en dejlig ro og omhyggelighed. Vi er MEGET tilfredse og bestilte med det samme... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Imponerende iværksætteri af to unge mennesker, som fortjener den bedste anbefaling for hurtigt og meget veludført arbejde. Det er en fornøjelse at kunne være med til at bakke op om jeres forretn... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Impresa di pulizie

Scritti dall'azienda

Vi tilbyder vinduepudsning i hele trekantsområdet. Vi har 100% tilfredsheds garanti på hver pudsning derfor er vi meget kvalitet bevidste hos os!

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 2 stelle su 5

Jeg var tilfreds da firmaet var…

Jeg var tilfreds da firmaet var nystartet, men det sidste halve år har været en katastrofe. De kommer ikke, selvom de skriver, at de kommer og det er umuligt at komme i kontakt med dem. Det bliver et stort NEJ TAK herfra

30 dicembre 2025
Valutata 2 stelle su 5

Det fungerer slet ikke med servicen mere, desværre

De får 2 stjerner får det første år jeg brugte dem, men må sige at 2025 har været en ren katastrofe.

De kommer ikke når de siger de kommer, der kommer hverken besked om forsinkelser eller udeblivelse. Og har nu de sidste 3 gange slet ikke set skyggen af dem.
Seneste gang de dukkede op oplevede jeg så også (for første gang) at selve vinduesvasken var meget mangelfuld (der var glemt et par vinduer og resten var fulde af striber)
Det er trælst at sige det, men jeg tror simpelthen de to unge fyre har gabt over mere end de kan klare og det betaler trofaste kunder så prisen for nu.
Jeg har givet dem mange chancer men efter at have ventet en hel dag på dem igen i dag (både indvendig og udvendig vask) så kaster jeg håndklædet i ringen og har opsagt aftalen med dem.
Synes det er dybt ærgeligt, men tror ikke på at servicen kommer tilbage til det niveau som det var tidligere.

22 dicembre 2025

Sikke en rodebutik.

For to år siden begyndte Tri Multivask at pudse mine vinduer. Det første år ingen klager, tværtimod, men så startede det ellers sidste sommer.
Fik en sms'er om at de kom, og det gjorde de ikke. Måtte selv sende bud efter ny dato.
Opsagde aftalen i efteråret, da mine vinduer heller ikke var pudset ordentligt mere. I januar fik jeg en meddelelse om , at de ville komme og pudse vinduer. Det frabad jeg mig, da aftalen VAR opsagt.
For en måned siden fik jeg så en mail og sms om en regning jeg ikke havde betalt i oktober 24. Den var selvfølgelig betalt. I dag har jeg modtaget en sms, hvori de gør opmærksom på, at de kommer og renser fliser på lørdag.???????. Det har jeg ALDRIG bedt dem om. Nu er jeg virkelig træt af den rodebutik.
Hold jer langt væk fra Tri multivask og støt nogle af de andre unge vinduespudsere i området.

22 maggio 2025

Ikke imponeret

Ville ønske, jeg kunne tilslutte mig de mange stjerner, og har svært ved at forstå, at alle andres vinduer bliver rene efter deres besøg, mens der stadig er fugleklatter på mine. Første gang de var her, troede jeg ikke de havde været her. Jeg kunne ikke se forskel - og jeg får pudset hver anden måned og bor på landet, så det er ikke fordi der ikke var snavs at kigge efter.

Jeg brokkede mig og gangen efter var det nogenlunde.

De har så lige været her for puds ude og inde i dag og igen er der masser af oversete fugleklatter.

Jeg håber, at de bliver ved med at oppe sig hos de andre kunder, for jeg vil jo gerne, at de unge mennesker klarer sig godt. Men jeg er i hvert fald ikke imponeret, og har opsagt min aftale med dem i dag. Måske det var det, de ville. De syntes i hvert fald, at jeg ikke betaler nok. Men så kunne de jo sige det.

28 febbraio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Får den største anbefaling herfra

Virkelig dygtige, seriøse og grundige unge mennesker - ikke en finger at sætte på hverken arbejde eller pris. De kommer til tiden og afleverer et perfekt og flot resultat. Vi er meget tilfredse, og kan kun give de bedste anbefalinger.

17 dicembre 2024

Dårlig service

Jeg undre mig over alle de fine anmeldelser herinde da min oplevelse med Tri Multivask har været alt andet end god.
De skulle komme i fredags den 9/8 mellem 12-13.30, kl. 13.45 bliver jeg ringet op da de gerne vil udskyde det pga. vejret, fair nok, men et kald noget før havde været fantastisk! Vi aftaler en ny tid til idag den 13/8 kl. 10.30 og jeg har intet hverken set eller hørt fra dem her kl. 13.15… jeg stiller alt retur igen igen…da jeg jo selvfølgelig har flyttet mine ting så det var nemt for dem. Jeg ved godt at 3 gang er lykkens gang, men det bliver et nej tak herfra.

13 agosto 2024
Valutata 4 stelle su 5

Tilfredsstillende arbejde

Vi fik vasket vores vinduer af de unge gutter fra tri multivask. På trods af lidt kommunikations vanskeligheder og akut sygdom i firmaet fik vi løst opgaven inden vores barnedåb så vinduerne er fine. Deres arbejde var yderst tilfredsstillende og professionelt. Kommer til at anbefale dem i lokalsamfundet.

24 maggio 2024

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più