Had mini kettingzaag gekocht,maar na 2 boompjes deed ketting niks meer,bedrijf aangeschreven, dat de minikettingzaag niet meer zaagde,een 2de ketting ontbrak in pakket, terwijl dat wel i... Leggi di più
Opzich een prima product verwacht ik, het nadeel is dat exact dezelfde producten op AliExpress te vinden zijn voor minder dan de helft. Wees geen dief van je eigen portemonnee
Ik heb erg lang op een levering moeten wachten, weliswaar buiten de schuld van Trimmextools om. In dit geval bleef PostNL hopeloos in gebreke. Mijn bestelling is/was zoekgeraakt. Waarschijnlijk heeft... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Super service van deze firma. Mijn bestelde mini kettingzaag werkte niet op de telescopische steel. Na contact via mail heb ik binnen de week een nieuw toestel ontvangen. Machines zijn zeer goed... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Welkom bij Trimmex, uw ultieme bestemming voor geavanceerde gereedschappen die zijn ontworpen om uw snoei-ervaring naar een hoger niveau te tillen. Bij Trimmex hebben we een passie voor innovatie, kwaliteit en efficiëntie en streven we ernaar u de beste draadloze snoeischaren en kettingzagen op de markt te bieden.
Paesi Bassi
- trimmextools.nl
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Snelle levering…
Snelle levering en problemen worden snel opgelost. Fijn om ook accessoires bij je apparaat te bestellen.

Top bedrijf!
Fijn bedrijf, makkelijk mee in contact te komen en uitstekende service! Handige artikelen! Aanrader!!

Risposta di Trimmextools
Een mooi product voor een goede prijs
Een mooi product voor een goede prijs , en een hele goede communicatie

Risposta di Trimmextools
Snel geholpen na dat pakje zoek was…
Snel geholpen na dat pakje zoek was post nl vertikt thuis televeren

Correct zoals afgesproken 👍👍
Handkettingzaag
Handkettingzaag, Snel geleverd, fijn product eerlijke prijs ik raad het aan 👍🏻
bijde prima gereedschap erg stuk…
bijde prima gereedschap erg stuk verbazingwekkend top
Het pakket is bezorgd mooi product
Het pakket is bezorgd mooi product. Eerlijk bedrijf
Een handige handzaag
Prettige ervaring met de kettingzaag…
Prettige ervaring met de kettingzaag van Trimmex, werkt erg vlot en makkelijk in gebruik!
Snel geleverd (gelijk dag na de…
Snel geleverd (gelijk dag na de bestelling) en de kettingzaag ging als een tierelier!
Goed en snel geregeld en geleverd
Goed en snel geregeld en geleverd Geen problemen ondervonden
Zeer snelle en goede service en…top kwaliteit
Zeer snelle en goede service en kwaliteit
Nieuwe zaag ontvangen
Eerste zaag werkte na 2 dagen niet meer. Na contact te hebben gehad met Tom van Gent werd er een nieuwe opgestuurd.
Perfecte service en blij met de geboden oplossing!

mini kettingzaag
Ik had een mini kettingzaag gekocht, maar bij levering was de tweede batterij stuk,
Contact opgenomen via mail ,en ze hebben direct een nieuwe opgestuurd
Waarvoor dank
Prima input Trimmex klantenservice bij falen van PostNL
Er waren wat hiccups in de levering maar dat lag aan PostNL die zonder te proberen het bij mij thuis af te leveren het na enkele dagen bij een afhaalpunt dropt. Hier kan Trimmex niets aan doen en de klantenservice was snel en correct met hun feedback op de vertraging.
Eerste ervaring met de kettingzaag zijn zeer positief.
Snelle levering + prijs/kwaliteit is…
Snelle levering + prijs/kwaliteit is zeker OK. Batterij gaat verbazend lang mee. Deze zaag voldoet zeker aan mijn verwachtingen. Het enige minpuntje is de stelschroef voor de spanning van de ketting te regelen. Deze gaat volgens mij snel stuk zijn. Maar tot zover ben ik zeker tevreden.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.