Blev mødt af enorm professionalisme og ekspertise, der bestemt levede op til mine forventninger - hvis ikke de endda blev overgået. Hurtige svartider på SMS, god service og gode Triathlon-råd m... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Super go service 5 stjerner her fra. Var nervøse for at det ikke kunne nå at komme, skrev sms besked og blev opdateret hele vejen igennem 💪
Triathlonshop har flere gange hjulpet mig last minute med top udstyr inden race, senest da min gamle våddragt stod af, der fremskaffede Triathlonshop en helt ny og meget svært skaffende Orca dragt så... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Indehaveren Thomas er en erfaren triatlet med en tydelig passion for sin sport, sin forretning og ikke mindst for at give sine kunder en god service. Jeg skulle købe en ny våddragt og mødte op i deres... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Negozio di articoli sportivi
- Sport di avventura
- Negozio di articoli per sport all'aria aperta
- Grossista di accessori per lo sport
Scritti dall'azienda
🏊♂️🚴♀️🏃♂️ TRIATHLONSHOP.DK – Din dedikerede partner til svømning, cykling og løb - men i høj grad også før, under og efter dit race! Velkommen til **Triathlonshop.dk** – Danmarks mest specialiserede webshop for triathleter på alle niveauer. Uanset om du er elitesportsudøver med fokus på marginal gains, eller nybegynder på vej mod din første sprintdistance, finder du alt det nødvendige udstyr hos os. Vi har håndplukket et sortiment af topkvalitetsprodukter fra førende mærker inden for svømning, cykling og løb. Vores udvalg dækker alt fra våddragter, tri-dragter og cykelhjelme til energiprodukter, GPS-ure og vedligeholdelsesgrej – alt sammen nøje udvalgt med triathlonsportens krav og passionerede udøvere for øje. Hos Triathlonshop.dk kombinerer vi ekspertise, passion og personlig service, så du får den bedste oplevelse – både før, under og efter dit køb. Vi er selv triathleter og forstår dine behov, uanset om målet er podieplacering eller personlig udvikling. **Triathlon er ikke bare en sport – det er en livsstil.** Og hos Triathlonshop.dk er vi med dig hele vejen.
Informazioni di contatto
Bibliotekvej 53B, 1. sal, 2650, Hvidovre, Danimarca
- info@triathlonshop.dk
- triathlonshop.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Kompetence, servicemind og venlighed i højklasse
Hurtige svartider på SMS, god service og gode Triathlon-råd med på vejen.
10/10 oplevelse.
Klar anbefaling herfra!
Super go service 5 stjerner her fra
God kundeservice
Hurtig tilbagemelding om vare der desværre var udgået, og herefter særdeles god kundeservice.
God service og hurtig handel.
God service og hurtig handel.
Returnering nemmest i butik.
Intet svar
Giver kun 1 stjerne for ikke at svare på henvendelser, men til gengæld var leveringenstiden hurtigt så vi ender på 2.

Risposta di Triathlonshop
Lille virksomhed med stort potentiale
Hurtig bekræftelse på ordren og hurtig levering. Gode til at følge op og man mærker de brænder for det.
Et brand jeg helt sikkert gerne ville reklamere for.
Hilsen Hawaii Michael

Mega hjælpsom og super god oplevelse
Mega hjælpsom og super god oplevelse

Risposta di Triathlonshop
Fra jeg bestilte gik der maks 2 dage og…
Fra jeg bestilte gik der maks 2 dage og det var en Havtakse som jeg bruger til OPW swim....sikkerheden skal være i top og det er den nu ...Tak for hurtig levering

Risposta di Triathlonshop
Jeg er godt tilfreds med firmaet
Jeg er godt tilfreds med firmaet. I leverer det jeg har bestilt.

Risposta di Triathlonshop
Fantastisk service i butikken meget…
Fantastisk service i butikken meget imødekommende og hjælpsom

Risposta di Triathlonshop
Fandt den våddragt jeg skulle bruge
Fandt den våddragt jeg skulle bruge, og fin levering

Jeg ville gerne give 5 stjerner
Jeg ville gerne give 5 stjerner. Jeg har fuld forståelse for at man vælger kun at sende pakker 2 gange i ugen, for at kunne holde prisen på fragt nede. Men det undre mig at prisen for fragt så stadig er 49 kr. Hvor den er 39 kr 90% af de steder hvor man sender med det samme.

Risposta di Triathlonshop
Fantastisk service 😊 bestilte torsdag…
Fantastisk service 😊 bestilte torsdag og fik varen fredag

Risposta di Triathlonshop
Super god oplevelse at handle hos…
Super god oplevelse at handle hos Triathlonshop.dk. Godt udvalg og super fine priser. Jeg kommer helt sikkert til at handle hos jer igen 👍

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.