Tandlæge og Implantatklinikken Trianglen Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos Triatand og vil klart anbefale klinikken til andre. Jeg var inde hos tandplejeren Dominika, som jeg må sige er utrolig dygtig og professionel i sit f... Leggi di più

Venlig tandlæge/klinikassistenter. Straight forward. Forklarer hvad han gør. Fortæller hvorfor div. behandlinger/ydelser er nødvendige. Priser kan forhandles. Mine forældre er tidl. praktiserende... Leggi di più

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Tutte le recensioni

6 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos…

Jeg var inde hos tandplejeren Dominika, som jeg må sige er utrolig dygtig og professionel i sit fag. Jeg har været hos mange forskellige tandplejere tidligere, hvor det typisk bare har været en almindelig tandrens, kontrol og røntgen – men denne gang var oplevelsen helt anderledes.

Tilbage i februar var jeg til kontrol hos samme klinik og samme tandplejer, hvor jeg benyttede deres tilbud på kun 250 kr. for et komplet tandtjek. Det er uden tvivl et af de bedste tilbud, jeg har sagt ja til. Her blev jeg for første gang gjort opmærksom på, at nogle af mine tænder havde behov for tandrodsrensning – noget jeg aldrig tidligere var blevet informeret om, selvom jeg har haft problemer med dybe tandkødslommer.

Jeg er normalt meget skeptisk, når det kommer til valg af tandlæge, og har derfor prøvet mange forskellige steder. Men hos Triatand blev jeg taget rigtig godt imod fra starten, og Dominika tog sig god tid til at besvare alle mine spørgsmål på en rolig og professionel måde.

Jeg var igen forbi klinikken den 20. april, hvor jeg endnu en gang blev taget ind præcis til tiden. Behandlingen var grundig, og jeg fik igen en god og forståelig forklaring på, hvad jeg selv kan gøre for at forbedre mine tandkødslommer og generelle mundhygiejne.

Alt i alt en meget tryg og professionel oplevelse med høj faglighed og god service. Jeg følte mig virkelig godt behandlet hele vejen igennem.

20 aprile 2026

Jeg har kun positive ting at sige om…

Jeg har kun positive ting at sige om denne tandlægeklinik. Man bliver altid mødt med et smil, og personalet er utrolig søde, imødekommende og professionelle.

Der bliver taget god tid til en, og man føler sig tryg gennem hele behandlingen, fordi alt bliver forklaret roligt og grundigt. Man kan mærke, at de virkelig går op i deres patienter.

En klinik med fantastisk service og en virkelig behagelig atmosfære kan varmt anbefales.

29 gennaio 2026

Rust på bor og instrumenter samt støv

Oplevede at komme ind i en stue hvor der var rust på instrumenterne inklusive bor, støv i holderen til de forskellige bor, og instrumenter der lå omkring håndvasken som om de lige var vasket af der. Meget utroværdig hvor godt hygiejnen ellers er. Tog billeder med mobiltelefonen af det.
Skiftede tandlæge!

30 settembre 2025
Logo di Tandlæge og Implantatklinikken Trianglen

Risposta di Tandlæge og Implantatklinikken Trianglen

Kære Lisbeth.
Vi er rigtig kede af din oplevelse på vores klinik ved dit sidste besøg.
Som udgangspunkt gør vi selvfølgelig alt for at opretholde et højt niveau af hygiejne, da vi er klar over vigtigheden af dette.
Vi har taget dine observationer til os, og fået rettet op på dette med det samme.
Vi vil gerne tilføje, at dette ikke er standarden på vores klinik, men en engangsforseelse, og meget uheldigt.
Hvis vi finder instrumenter med rust, vil disse aldrig blive brugt i munden men kontrolleres inden de sættes på maskinen og kasseres hvis de ikke lever op til standarden, samt at vores instrumenter ikke vaskes i vores håndvaske på klinikken, men steriliseres i godkendte maskiner i et særskilt rum.
Vi beklager virkelig meget at du står tilbage med denne oplevelse af vores klinik, og vil gøre alt for at dette ikke opleves af flere af vores patienter.
Vi håber at du måske har lyst til at kigge forbi vores klinik igen, så du kan se at dette ikke er standarten hos os.
Ellers er vi rigtig kede af at dette har medført at du har valgt at skifte tandlæge.
Vi ønsker dig alt held og lykke det nye sted.

Med venlig hilsen/Kind regards
Marie-Louise, Triatand receptionist

Fantastisk behandling og modtagelse

Fantastisk behandling og modtagelse. Dygtig medarbejder, som fik fjernet al tandsten grundigt samt gav god vejledning. Jeg ankom med min lille datter, som var urolig og også her fik jeg hjælp fra personalet. Kommer helt sikkert igen.

13 ottobre 2025

Dårlig oplevelse fra start til slut

Dårlig oplevelse fra start til slut. Havde tid om formiddagen, men måtte alligevel vente over ½ time før de havde tid. Tandlægen var en afløser, der meget tydeligt ikke var fortrolig med udstyret. Klinikassistenten talte meget nedladende til tandlægen henover hovedet på patienten under tandeftersynet. Hygiejnen var kritisabel, da engangshandskerne var på hele vejen igennem, både i skuffer og skabe, på computertastaturet - og så i munden. Røntenbilleder måtte forsøges et par gange, men blev aldrig vellykket. Der var ikke mulighed for at betale i klinikken, da regningen ikke var "lavet endnu". Den suverænt mest amatør-agtige opevelse jeg har haft hos en tandlæge.

22 settembre 2025

God tandlæge, mindre godt system

Rigtig professionel og sød tandplejer.
Men deres online booking system har ikke fungeret de sidste 2 år, så det er besværligt at få en tid. Der er også mindst 20 minutters ekstra ventetid til en aftale, uanset om man har tid kl 8:00 eller 14:00, hvilket er ærgerligt.

9 ottobre 2024