Valutata 5 stelle su 5

Had het verkeerde hoesje besteld. A71 ipv A17. Geen probleem kreeg de volgende dag al de goede en hoefde die andere niet terug te sturen. Wat een service.

Valutata 5 stelle su 5

Fijne, makkelijke website. Het bestelde artikel komt precies overeen met de afbeelding op de site. En razendsnelle verzending met zeer duidelijke emailbegeleiding. Fijn dat op de site aangegeven word... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di accessori per cellulari

Scritti dall'azienda

Op trendyhoesjes.nl vind je assortiment van meer dan 10.000 unieke hoesjes, screenprotectors en andere toffe accessoires!

4,8

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

4,8

Tutte le recensioni

9 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Veel keuze in hoesjes

Veel keuze in hoesjes. Was verbaasd toen ik de 2 bestelde hoesjes voor iPhone SE2022 uitpakte!
De zelfde kwaliteit/product als in een hoesjes shop.
Bij Trendyhoesjes ruim de helft goedkoper.
Volgend hoesje koop ik weer bij de Trendyhoesjes.nl

13 maggio 2024
Valutata 3 stelle su 5

Op het retourformulier kan je aangeven…

Op het retourformulier kan je aangeven dat je een product kan omruilen als je iets verkeerd besteld hebt. Maar blijkt naderhand toch dat je zelf weer een nieuwe bestelling moet plaatsen. Dat geeft onduidelijkheid en kan je dus beter de optie weglaten op het retourformulier.

26 marzo 2024

Heel goed

Na een slechte ervaring met n ander online bedrijf ben ik heel blij met de snelle levering en het mooie hoesje!! Super Fijn.

2 marzo 2024
Valutata 1 stelle su 5

Apple Watch metale band snel kapot!

Metalen bandje gekocht voor Apple Watch 44 mm, maar helaas naar een paar maanden dragen val de zwarte ver er gewoon af? Gemeld bij Trendyhoesjes.nl maar geen garantie is gebruikerschade? Dus conclusie bandtje naar paar maandtjes dragen kun je het weg gooien. Dan is het geen goed en goedkoop bandtje

10 gennaio 2024
Logo di Trendyhoesjes

Risposta di Trendyhoesjes

Beste "RK",

Allereerst bedankt voor je waardevolle feedback.

Op basis van de bij ons beschikbare gegevens zien wij dat het gaat om product dat 7 maanden geleden besteld en geleverd is. Je hebt eerder contact gehad met onze klantenservice en foto's toegestuurd. Op deze foto's is duidelijk te zien dat er grote krassen op het bandje zitten. Dit soort schade valt onder gebruikersschade en dus niet onder garantie.

Als de verf er "gewoon" afvalt (wat we eigenlijk nooit terugzien) dan sturen wij natuurlijk wel gewoon een nieuw bandje op. Maar helaas was dat in deze specifieke situatie niet het geval.

Mocht je naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebben dan zijn wij te bereiken via info@trendyhoesjes.nl of 040 218 06 11.

Met vriendelijke groeten,

Klantenservice Trendyhoesjes.nl

Valutata 5 stelle su 5

Per ongeluk het verkeerde hoesje…

Per ongeluk het verkeerde hoesje besteld (S20 ipv S21), maar kon het terugsturen en kreeg een tegoedbon. Had het hoesje vorige keer binnen een dag binnen, dus als het nu net zo snel gaat is het proces van bestellen-ruilen-opnieuw bezorgen en alles daartussenin, in minder dan een week afgehandeld. Echt top! Kwaliteit ook super!

9 gennaio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Nette site, snelle levering, goede kwaliteit

Nette site, leuke spullen, meteen een orderbevestiging en al snel daarna een verzendbevestiging.
De volgende dag mijn mooie hoesje in huis.
Nu een aantal weken in gebruik en heel tevreden. Goeie kwaliteit.
Bestel zeker weer een keer.

2 ottobre 2023
Valutata 5 stelle su 5

Uitstekende behandeling bij het retourproces

Ze stuurden vlot het bestelde artikel. Door mijn fout moest ik het retour zenden. Hier hebben ze heel vriendelijk en adequaat op gereageerd. Omdat ik op vakantie was kon ik dit niet binnen het termijn afhandelen. Daar hebben we samen toen ook een goede oplossing voor gevonden. Fijn dat ze geen retourkosten rekenden.

3 settembre 2023

Zeer tevreden

Het telefoonhoesje dat ik besteld had, heeft een goede prijs en werd snel geleverd. De kleur komt overeen met de kleur op de site. De kwaliteit van het hoesje is goed en stevig. De volgende keer koop ik weer bij deze site.

1 settembre 2023
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più