Mycket snabb leverans 👍 Era produkter är fantastiska. Vi köpte en IR madrass, mycket fin. Vi har använt den ifrån första dagen den kom, underbar att ligga på. Mycket bra funktioner på den, l... Leggi di più
Jag har påtalat att era instruktionsböcker inte är bra. Jag köpte nu en rödljusterapilampa och vi här hemma tycker instruktionerna är riktigt undermåliga och vi alla kan väl inte vara helt tröga...... Leggi di più
Snabb leverans, kom redan dagen efter! Bra produkt. Är så nöjd, har köpt två olika vibrationsplattor (en till mig och en till syrran), ir mattan, koppar och träningsband. Nöjd med allt!
Beställde en fin vibrationsplatta som jag tyvärr var tvungen att skicka tillbaka pga att vibrationerna inte passade min kropp. Jag fick jättefin hjälp av Christian som smidigt och lätt hjälpte mig... Leggi di più
Informazioni su TrendRehab
Scritti dall'azienda
Om TrendRehab
Svenskt varumärke för återhämtning och hälsa TrendRehab är ett svenskt varumärke med fokus på återhämtning, hemmaträning och ljusterapi. Vi utvecklar och erbjuder kvalitativa och funktionella hälsoprodukter som gör skillnad i din vardag.
Med rötterna i norra Sverige drivs vi av en passion för välmående och innovation. Vårt sortiment inkluderar produkter som främjar återhämtning, smärtlindring, cirkulation och muskelavslappning – perfekt för både vardagsmotionärer och elitidrottare.

Hos TrendRehab hittar du allt från vibrationsplattor och rödljuspaneler till PEMF-madrasser och lymfdränage-maskiner. Vi strävar efter att erbjuda evidensbaserade lösningar som stärker din hälsa på ett naturligt och effektivt sätt.
Vi säljer våra produkter online och levererar snabbt till hela Skandinavien. Vårt mål är att göra professionell återhämtning och hemmaträning tillgänglig för alla – oavsett ålder eller träningsnivå.

Gräddvägen 13, 906 20, Umeå, Svezia
- 556852-6908
- support@trendrehab.se
- trendrehab.se
Perfekt! 👌
Alltid snabb och smidig affär!
Trend rehab beställer jag ofta ifrån och har aldrig upplevt några problem 👌 Perfekt!
Nöjd med min beställning
Efter snabb leverans har madrassen testats med positivt upplevelse som resultat.
Bra och enkla att använda.
Har Gua Sha och koppar sen tidigare…
Har Gua Sha och koppar sen tidigare från er, bra komplement till behandlingar. Vibrationsplattan än rekommenderas varmt, väldigt bra investering för din hälsa.
Min beställning levererades snabbt
Min beställning levererades snabbt och IR-madrassen är så skön och får mig att slappna av och sova bättre 🌟🌟🌟
Potrebbe usare l'IA per rispondereMostra di più
Önskar göra retur av produkt och får…
Önskar göra retur av produkt och får ingen återkoppling.

Risposta di TrendRehab
Produkten levererades inom 3 dagar som…
Produkten levererades inom 3 dagar som lovat i annonsen.
Jag är supernöjd hittils med IR madrassen men behövs nog användas lägre tid för att få bästa resultat av ledvärk och inflammation i kroppen.
Instruktioner
Dessa apparater är ganska dyra och det kan väl inte vara för mycket begärt att det är en ordentlig instruktion med så man slipper gissa och söka på nätet. Vi har fortfarande inte fått svar på vårt meddelande men det hoppas jag vi får.
Mycket snabb leverans 👍
Mycket snabb leverans 👍
Era produkter är fantastiska.
Vi köpte en IR madrass, mycket fin.
Vi har använt den ifrån första dagen den kom, underbar att ligga på.
Mycket bra funktioner på den, lätt att trycka upp och ner värmen, lätt att ställa tiden hur länge man vill ligga på den.
Min ryggvärk försvann efter 3 e dagen hade värmen på 50 då, underbart skönt.
Mycket bra beskrivning i häftet som följde med som även var på svenska.
Bra att ni har Klarna 👍
Tack.
Bristfällig instruktion vilket gör…
Bristfällig instruktion vilket gör plattan svåranvänd. För detta pris borde en ordentlig instruktion medfölja
Bra kommunikation och snabb leversns
Jeg kan ikke sette noen betyg på en…
Jeg kan ikke sette noen betyg på en vare som ikke er levert meg. Håper dere leverer snart.

Risposta di TrendRehab
Snabb leverans och en bra produkt.
Det är "knäppningar" i plasten som inte…
Det är "knäppningar" i plasten som inte känns bra. Låter mycket och illa.
Snabb leverans 👍
Jätte nöjd snabb leverans smidigt
Jätte nöjd snabb leverans smidigt ! Använt plattan stående rakt . Med böjda knän & liggandes med vaderna på plattan 15 mig max per dag och varierat dessa 3 . Mycket nöjd.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.