Trendmall Recensioni

TrustScore 2.5 su 5

Valutata 1 stelle su 5

I bought a perfume online with EU Perfume, paid for it and never received my product. I tried login in to my account but it doesn't work. Their phone number is disconnected, no one replies to their em... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Snelle levering. Volgens belofte. Info over de aflevering was enigzins onduidelijk. Kreeg van Trenmall zelf geen bericht dat het was afgegeven aan vervoerder. En geen track en trace. Later kwamen er... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 1 stelle su 5

Ik heb een parfum besteld én betaald. Ik heb verder nul komma nul nieuws van deze bestelling. Ik heb intussen zowel Trendmall als Euperfume gecontacteerd ivm mijn bezorgdheid. Geen enkele reactie. Ik... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Op 29 maart heb ik een parfum besteld en tot op heden (9 april) heb ik niets ontvangen. Ik heb naar zowel trendmall als naar Euperfume een mail gestuurd. Geen antwoord. Na mijn 2e mail aan Trendm... Leggi di più

L'azienda ha risposto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

1 recensione negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 4 stelle su 5

Snelle levering. Volgens belofte.
Info over de aflevering was enigzins onduidelijk. Kreeg van Trenmall zelf geen bericht dat het was afgegeven aan vervoerder. En geen track en trace. Later kwamen er 2 mails van DHL en andere vervoerder. Gaf enige verwarring bij ons hoe het zou worden afgeleverd. Dit kan duidelijker.

30 luglio 2023

Risposta di Trendmall

Bedankt voor uw opmerkingen over de levering. We zijn blij dat de levering snel en volgens belofte was. Onze excuses voor de verwarring rond de afleveringsinformatie en track en trace-details. We zullen eraan werken om dit in de toekomst duidelijker te maken. Uw feedback is waardevol voor ons streven naar verbetering. Als u nog verdere vragen heeft, staan we voor u klaar.

Snel en netjes geleverd

30 luglio 2023

Risposta di Trendmall

Bedankt voor uw review! We streven naar goede en snelle service voor onze klanten. Uw feedback is waardevol voor ons. We kijken ernaar uit u in de toekomst opnieuw van dienst te zijn.

Snelle levering.

27 luglio 2023

Risposta di Trendmall

Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u onze winkelervaring als snel hebt ervaren. Ons team streeft er altijd naar om het winkelen voor onze klanten zo efficiënt mogelijk te maken.

Valutata 5 stelle su 5

Snel en makkelijk om te shoppen

Snel en makkelijk om te shoppen. Alles is zo dodelijk
Belangrijk vetroubaar.

28 luglio 2023

Risposta di Trendmall

Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u onze winkelervaring als snel en gemakkelijk hebt ervaren. Ons team streeft er altijd naar om het winkelen voor onze klanten zo efficiënt mogelijk te maken.

Verwarrende afbeelding...

Bestelling gedaan en tegelijkertijd navraag gedaan of het echt het afgebeelde artikel was.
In eerste instantie een, volgens mij, geautomatiseerde bevestigende reactie gekregen.
Kort daarna een persoonlijk mailtje dat na informatie / overleg met een expert het niet het afgebeelde product betrof.
Kreeg excuses en de verzekering dat de betaling binnen 3 à 5 dagen zou worden terug gestort. Centjes al binnen 1 dag terug. Klasse, goede service.

11 luglio 2023

Risposta di Trendmall

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat alles goed is verlopen. Als u nog vragen heeft, staan we altijd voor u klaar. Bedankt voor uw begrip en vertrouwen in ons bedrijf.

Valutata 1 stelle su 5

Heb tot nu toe geen enkel bericht…

Heb tot nu toe geen enkel bericht wanneer de levering plaats vindt.

8 luglio 2023

Risposta di Trendmall

Op basis van uw bestelling heeft de verkoper aangegeven op de productpagina dat de levertijd 1-2 weken (werkdagen) bedraagt. Dit betekent dat de verkoper nog steeds de tijd heeft om aan zijn belofte te voldoen. We willen u vriendelijk verzoeken om uw ongegronde beoordeling aan te passen. Als de verkoper zijn beloftes niet nakomt, vragen we u vriendelijk om een e-mail te sturen naar support@trendmall.nl.

Valutata 4 stelle su 5

Het product is zeer snel en verzorgd op…

Het product is zeer snel en verzorgd op gestuurd helaas is de retour niet eenvoudig.

7 luglio 2023

Risposta di Trendmall

Bedankt voor uw positieve feedback over de snelle en verzorgde verzending van het product. Onze excuses dat de retourzending niet eenvoudig verliep. We waarderen uw opmerking en zullen dit punt zeker meenemen ter verbetering van ons retourproces.

Top! Danke

Top! Danke. Schnell, gut verpackt und zuverlässig

28 giugno 2023

Risposta di Trendmall

Vielen Dank für Ihre Bewertung. Es ist schön zu hören, dass alles reibungslos verlaufen ist.

Scammers!!!

Ordered a package about like 12 days ago and I've gotten no emails about my order except the confirmation email. No updates, no tracking number and top it off, no customer support at all.

1 luglio 2023

Dear customer,

We would like to discuss some matters regarding the delivery of your order. On our platform, we work with various sellers, which means they have different delivery promises. These promises are displayed on the product pages, which may result in variations in the delivery times of the items you have ordered. This could be the reason why you have not yet received the products.

Another possible reason is that there might have been an issue with your information during the input process, leading to a lack of updates regarding the status of your order. Our customer service is available every day and responds to customer inquiries through the email address support@trendmall.nl. We kindly ask you to reconsider your review based on these possible reasons.

Additionally, we encourage you to send an email to support@trendmall.nl, including your order number. This way, my colleagues can assist you better and help resolve any issues you have encountered with the delivery of your order.

We strive to provide you with the best possible shopping experience and will do our utmost to address any inconveniences. We appreciate your understanding and look forward to assisting you.

Kind regards,
The TrendMall team

Valutata 1 stelle su 5

Ik heb nog altijd niks ontvangen heb…

Ik heb nog altijd niks ontvangen heb 3/6/23 besteld

Beste,

Bedankt voor uw bestelling bij ons. We willen u graag informeren over de levertijd van de verkoper, die naar verwachting 2-3 weken zal zijn. We vermelden de specifieke levertijden per verkoper op de productpagina's, zodat u hier rekening mee kunt houden bij het plaatsen van uw bestelling.

We begrijpen dat u een negatieve review heeft achtergelaten, maar we willen graag benadrukken dat de verkoper nog steeds binnen de opgegeven levertijd valt. We zouden het op prijs stellen als u uw review zou willen heroverwegen, aangezien de verkoper nog de tijd heeft om uw bestelling af te handelen.

Als u nog verdere vragen of opmerkingen heeft, nodigen we u graag uit om contact met ons op te nemen via support@trendmall.nl. We staan klaar om u te helpen en eventuele zorgen op te lossen.

Het TrendMall-team

Valutata 5 stelle su 5

Bestelde product moest uit het…

Bestelde product moest uit het buitenland komen via trendmall, kon ik tegen een redelijk prijs aan het product komen. Moest er wel even op wachten. Maar ik ben er blij mee, en vooral betrouwbaar. Dat is het belangrijkste!

5 giugno 2023

Risposta di Trendmall

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met uw bestelling bij Trendmall.nl, ondanks de iets langere levertijd vanwege de internationale verzending. We streven er altijd naar om onze klanten kwaliteitsproducten tegen redelijke prijzen aan te bieden, en het is geweldig om te horen dat u blij bent met uw aankoop.

Bij Trendmall.nl vinden we betrouwbaarheid zeer belangrijk en streven we ernaar om een betrouwbare en transparante winkelervaring te bieden. We waarderen uw vertrouwen in ons en zullen er altijd naar streven om aan uw verwachtingen te voldoen.

Valutata 1 stelle su 5

Slechts,heb nog niet mijn bestelling…

Slechts,heb nog niet mijn bestelling ontvangen.e-mail gestuurd niemand reageert op.dus ik moet via politie aangifte doen.

7 giugno 2023

Risposta di Trendmall

Bedankt voor uw bericht. We willen u er graag aan herinneren dat de verkoper op de productpagina de geschatte levertijd aangeeft. Het is altijd goed om deze informatie te controleren, aangezien verschillende verkopers mogelijk verschillende levertijden hebben.

Wat betreft de trackinginformatie, u ontvangt een track en trace-code zodra het pakket is gescand door de transporteur. Daarom kan het zijn dat u nog geen informatie heeft ontvangen. We vragen om uw geduld en mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@trendmall.nl email adres.

Valutata 4 stelle su 5

Het nog even afwachten wanneer ik het…

Het nog even afwachten wanneer ik het bestelde krijg maar bij info binnen een dag reactie het gemiddelde bestellijst ligt tussen een week en 2 weken en je krij4 een track en tracé ben benieuwd

4 giugno 2023

Risposta di Trendmall

Bedankt voor uw feedback. We zijn blij te horen dat alles naar wens is verlopen en dat u goed op de hoogte bent gehouden. We hopen dat uw bestelling zonder problemen bij u wordt bezorgd.

Mocht u nog verdere vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar.

Valutata 4 stelle su 5

Goede foto's van hetgeen wilde aankopen…

Goede foto's van hetgeen wilde aankopen en de beschrijving was ook oké. Bedankt.

Risposta di Trendmall

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u tevreden bent met de foto's en de beschrijving van het product. Zeer belangrijke feedback voor ons om te weten dat wij goed bezig zijn.

Als u nog vragen heeft, staan we altijd voor u klaar.

Valutata 3 stelle su 5

Duurt langer dat er staat

Op de site staat een levertijd van 1 -2 weken. Pas na 20 dagen wat ontvangen ! Plaatje zag er anders uit dan wat ik ontvangen heb.
Ben benieuwd of het wel klopt!

30 maggio 2023

Risposta di Trendmall

Wat betreft de trackinginformatie, u ontvangt een track en trace-code zodra het pakket is gescand door de transporteur. Daarom kan het zijn dat u nog geen informatie heeft ontvangen. We vragen om uw geduld en mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Valutata 1 stelle su 5

Mein Paket ist noch nicht da

Mein Paket ist noch nicht da. Ich habe keinen richtigen Kontakt mit euch, Sie geben mir keine richtige reaktion auf meine Fragen. Bitte geben Sie mir Informationen bezüglich meiner Bestellung, wo sie ist und wann sie ankommt, oder überweisen Sie mir mein Geld zurück.

30 maggio 2023

Risposta di Trendmall

Wir möchten Sie höflich darum bitten, eine E-Mail an support@trendmall.nl zu senden. Unser Kundenservice steht Ihnen zur Verfügung, um Ihnen zu helfen.

Möchte das Produkt retournieren

Möchte das Produkt retournieren, bekomme allerdings keine Rückmeldung. Habe mich bereits mehrfach per Mail an den Support gewendet. Auch dass der Ablauf der Retour nicht direkt einsehbar ist, wirkt sehr unseriös.
Nun sitze ich auf den Kosten und kann mit der Trage nichts anfangen

Sehr geehrter Kunde,

Vielen Dank für Ihre Nachricht. Wir bedauern, dass Sie keine Rückmeldung erhalten haben und Schwierigkeiten bei der Rücksendung Ihres Produkts haben. Bitte senden Sie eine E-Mail an support@trendmall.nl, um Ihr Anliegen zu klären.

Unser Kundenservice ist täglich für Sie da und bemüht sich, alle Anfragen schnellstmöglich zu beantworten. Wir bitten um Ihr Verständnis für die Verzögerung und versichern Ihnen, dass wir Ihr Anliegen ernst nehmen und eine Lösung finden möchten.

Vielen Dank für Ihre Geduld und Ihr Vertrauen in TrendMall. Wir werden unser Bestes tun, um Ihre Anfrage so schnell wie möglich zu bearbeiten.

Mit freundlichen Grüßen,
Das TrendMall-Team

Risposta di Trendmall

Dank u wel voor uw positieve feedback! We zijn verheugd te horen dat u tevreden bent met uw bestelling bij Trendmall.nl en dat het product naar tevredenheid is geleverd.

Bij Trendmall.nl streven we ernaar om kwaliteitsproducten tijdig bij onze klanten af te leveren. We waarderen uw vertrouwen in ons en kijken ernaar uit om u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn.

Valutata 1 stelle su 5

Tot op heden nog steeds niks ontvangen

Tot op heden nog steeds niks ontvangen. Probeer de hele contact te zoeken, geen reactie. Wil of mijn product of het geld terug!
11 april besteld

16 maggio 2023

Geachte klant,

Bij onze klantenservice staat dagelijks een team klaar om vragen van klanten te beantwoorden via support@trendmall.nl. Indien u vragen heeft, verzoeken wij u vriendelijk om een e-mail te sturen naar dit adres met uw bestelgegevens. Op die manier kunnen wij u sneller van dienst zijn.

Heeft u tevens de productpagina gecontroleerd om de geschatte levertijd van het door u bestelde product te raadplegen? Mogelijk valt deze nog binnen de leveringstermijn die door de desbetreffende verkoper op ons platform wordt weergegeven.

Wij waarderen uw feedback enorm. Indien de leveringstermijn nog niet is verstreken zou u dan uw review willen aanpassen?

Het team van TrendMall

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più