Door een vergissing was het door mij bestelde tasje toch niet leverbaar. Ik kreeg direct een appje van Kristel met eerlijke uitleg en aanbod van nwe tasjes waarvan er een aantal nog niet online stonde... Leggi di più
Via een tennisvriendin jullie website gevonden. Wat een geweldig initiatief is dit. Met restanten leer deze mooie producten maken. Heel fijn is er meegedacht, mooi & goed ingepakt. Snelle verzending e... Leggi di più
Met al 5 tassen en wat portemonnees van Treasure Label in m’n assortiment zag ik wéér een pareltje op de site staan. Van alle tassen is er maar 1 dus meteen sloeg ik m’n slag. Het fijne is dat de pak... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Alle dierenprint tassen van Treasure label zijn gemaakt van leer leftovers. Kleine stukjes leer die door de grote fabrieken weg worden gegooid, krijgen bij ons een nieuw leven! Omdat de dierenprint tasjes worden gemaakt van overgebleven leer, is het onmogelijk om twee dezelfde tassen te maken.Hierdoor is elke tas dus 100% uniek, net als jij! De Treasure collectie bestaat uit verschillende modellen. Alle tassen met dierenprint zijn helemaal uniek en hebben dus allemaal een andere samenstelling qua leer en kleuren. Heb jij jouw favoriete tas uitgekozen? Dan ben jij dus de enige die deze exacte dierenprint tas heeft!
Morgenster 1, 5172 GJ, Kaatsheuvel, Paesi Bassi
- info@treasurelabel.nl
- treasurelabel.nl
Blij met de tas
Blij met de tas! Wel benieuwd hoe hij zal blijven bij langdurig gebruik. Voor mijn gevoel zijn niet alle delen leer even 'hufterproof'
Mooi op tijd geleverd
Mooi op tijd geleverd , leuk verpakt en mooi product.
De vorige tas die ik van jullie heb ben ik ook tevreden mee en krijg vaak compliment over dat zal dus bij deze tas ook wel gebeuren.
Excellent products & lighting fast services
Beautiful products and fast delivery! good services.
Mooie producten en snelle levering!
Mooie tassen vanuit een goede…
Mooie tassen vanuit een goede gedachtegang op gezet. Restleertjes gebruikt voor de tassen. Vakkundig gemaakt met eerlijke arbeid.
Tas nummer 5!
Alsof 4 tassen van Treasure Label nog niet genoeg was, heb ik me nu laten verleiden voor een gave shopper met panterprint. Het is alleen al 5 sterren waard voor het unieke product. Daarnaast is de levering snel, wordt er snel gereageerd op berichtjes en merk je de zorg die wordt besteed aan je bestelling. Ik ben bang dat dit niet mijn laatste aankoop is hier...
Wat een prachtige site
Wat een prachtige site. Het kan je moeilijk gemaakt worden om een keuze te maken. Zoveel verschillende kleuren en variant in tassen.
Dolblij met de mijne. Na mijn bestelling mocht in nog een cadeau uitkiezen. Ik ben voor de portemonnee gegaan. En wat een leukerd is dat ook in het echt!
Dolblij met mijn tas qua kleuren.
De doos werd geopend en het was zo enorm mooi ingepakt, de naam Treasurelabel doet eer aan, dat ik even een leuke error kreeg, van wat ik nu ook al weer had besteld! Je besteed er echt tijd aan dat is zeker te zien.
Meer dan 5 sterren kan niet dus dan typ ik er hier 6:
******
Charmante tasjes van restleer
Een paar jaar geleden mijn eerste tasje besteld. Vooral omdat ik het initiatief (gebruik van restleer) zo tof vond. Dit tasje gebruik ik nu nog steeds. Met kinderen sleep ik nu inmiddels wat meer mee, dus werd het tijd voor een nieuw groter tasje. Ik kijk ernaar uit om deze te gaan dragen!
Vlugge levering
Vlugge levering, handtas is van goede kwaliteit alleen de band om rond je nek te hangen was wat kort
Super mooie en unieke items
Super mooie en unieke items! Ik heb inmiddels een portemonnee en een mooie tas van Treasure Label. Super blij mee! :)
De handtas is helemaal zoals op de…
De handtas is helemaal zoals op de website staat. Ben er blij mee. De kwaliteit is prima. De service en bezorging is prima.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.