Treasurehunter Recensioni 260

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Har købt fødselsdagsgaver til børnebørnene flere gange, det har altid levet op til forventningerne. En gang har vi været uheldige, at der var en fejl på en vare, det blev byttet i løbet af få dage. Ka... Leggi di più

Fantastisk service, aldrig har jeg mødt så god en service som hos treasurehunter! Skulle bruge en ravlygte og ekstra batterier, og blev guidet igennem det hele og fik præcis hvad jeg søgte efter. Ka... Leggi di più

Hej Treasurehunter. I fortjener virkelig de bedste anbefalinger med fem flotte stjerner. I har en særdeles god service og meget kundevenlig betjening. Vi er yderst tilfreds med den venlige og hjæl... Leggi di più

1. Internet point

Skattejagt, experimenter og læring til store og små. Metaldetoktorer, Fiskemagneter, Ravlygter, Teleskoper og meget mere kvalitetsudstyr til skattejagten

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

19 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Super hurtig levering 😊

Super hurtig levering 😊
Og fine varer til gode priser, så det bliver helt sikkert også hos Treasurehunter.dk
Jeg vil købe min længde ønskede metal detektor 😊

16 marzo 2025

Hej Kim.

Tak for den flotte anmeldelse. Den er vi glade for! :)

Rigtig god dag

Med venlig hilsen
Asbjørn

De er nok De hurtiges til at svare på…

De er nok De hurtiges til at svare på mail og løse ens problemer.
Bedste online butik angående tilfredshed med Kundeservice

31 gennaio 2025

Hej Knud.

Tusind tak for den fine anmeldelse. Den er vi stolte af. :)

Rigtig god dag.

5 stjerner. Kan kun anbefale denne shop

Har kun godt at sige om denne shop.
Havde lidt problemer med en oplader til batterier som var defekt. Og det fandt vi en hurtig løsning på. Super service og kan kun anbefale treasurehunter.dk. tag fat i Asbjørn hvis der skulle være problemer, han er manden der klare jeres problemer.

18 dicembre 2024

Vi er fan

Hos Treasurehunter er der bare kanon god kunde service. De ting de sælger er af god kvalitet ifht prisen og de bliver hurtigt og forsvarligt sendt. Vi er fan og har købt en del herigennem.

3 dicembre 2024

Hej Eva.

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det varmer i en travl tid som denne.

Rigtig god dag :)

Glimrende service i særklasse

Glimrende service i særklasse. Jeg bestilte en stor bestilling, og opdagede da jeg fik den hjem, at to handsker jeg havde bestilt, manglede. Jeg skrev til dem omkring det, og 30 minutter senere fik jeg en mail om at det beklagede de og at de vil sende handskerne. 1 minut senere fik jeg besked fra GLS om at en pakke var på vej.

1 maggio 2024

Hej Christopher.

Tak for din flotte anmeldelse. Det sætter vi stor pris på!

Rigtig god dag :)

Mvh Asbjørn

Super god service fra firmaet

Super god service fra firmaet, konen købte et komplet ravlygte sæt med lygte, batterier oplader briller mm. Og da hun modtog pakken var der en lille pose med, hvor i der var 9 små ravklumper i forskellige farver, uden beregning, hvilket var super, så vi kunne øve med lampen hjemme, inden vi skulle på ravjagt ved kysten, og 2 stk. chokolader var der også med. 1000 tak og vi handler gerne hos jer igen, og anbefaler jer til andre 👍

20 febbraio 2024

Risposta di Treasurehunter

Tak for de pæne ord. Det sætter vi stor pris på! Håber i blive rigtig glade for lygten. God dag.

Rettelse af anmeldelse

Jeg startede med at bestille beskyttelsesbriller til brug ved solformørkelse, da et andet firma annulerede ordren. Jeg har forvekslet de to firmaer og givet det forkerte en dårlig anmeldelse. Det beklager jeg meget. Det er Treasurehunter, der har leveret, tak for det. 😊

2 febbraio 2024

Hej Jesper,

Tak for din opdaterede anmeldelse. Vi kunne heller ikke forstå det forløb du beskrev :)

Den eneste ordre jeg kunne finde (baseret på de oplysninger der var opgivet) var placeret 2024-01-18 13:35.
Jeg kan se den er pakket samme dag kl. 13:51 - altså mindre en 30 min. efter vi har modtaget ordren.

Men godt der kom styr på det :)

Mvh.
treasurehunter.dk

Havde desværre modtaget en defekt vare…

Havde desværre modtaget en defekt vare og kontaktede Treasurehunter via mail, der gik kun nogle få minutter til jeg fik besked om at der var en ny vare på vej og kort tid efter en fin mail fra Treasurehunter om at de beklagede oplevelsen og at der var en ny på vej.
Super kundeservice og hurtig levering.

5 luglio 2023

Første magnet jeg har bestilt herfra…

Første magnet jeg har bestilt herfra kom hurtigt og de sendte en lille flaske threadlocker med uden jeg har bedt om det.

Så jeg kan ikke andet end give dem en god anbefaling.

16 maggio 2023

Hej Thor.

Tak for din fine anmeldelse. Det sætter vi stor pris på, at du har taget dig tid til.

Rigtig god dag og god jagt derude! :)

God kundeservice

Jeg købte et fossiljagt sæt på Black Friday tilbud. Dog manglede 2 produkter, da jeg modtog min pakke. Jeg kontaktede kundeservice og varerne blev eftersendt hurtigt.

24 novembre 2022