Travelworld Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

We hebben een fantastische rondreis gemaakt door West Canada met de camper. Afgestemd op wat we van te voren hadden besproken met Caroline van Travelworld. Alles was erg goed geregeld de vlucht, ca... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Een fantastische reis naar Alaska en Yukon Wij boeken al onze overzeese reizen bij Travelwold. Elke x een top ervaring. Deze keer een reis van 33 dagen naar Yukon en Alaska geboekt. Een pakketrei... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We hebben een camper reis door Canada via travelworld geregeld. Ondanks dat we nog diverse wijzigingen wilden, nadat het eerste voorstel binnen was, zijn die iedere keer keurig opgevolgd,altijd snelle... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We hebben via Travelword onze reis naar Oost Canada geboekt. Renske heeft ons uitstekend geholpen en al onze persoonlijke wensen mogelijk gemaakt. We kijken terug op weer een super mooie vakantie!

Dettagli dell'azienda

1. Viaggi e vacanze

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Travelworld presenteert via haar website een uitgebreid reisaanbod, waaronder startpakketten bestaande uit vliegticket en accommodatie, fly & drive pakketten inclusief vliegticket en huurauto, camperreizen en autorondreizen met vooraf gereserveerde accommodaties. Aantrekkelijk geprijsd en sneller geregeld dan wanneer je het zelf doet. Wij bieden complete reizen, zonder onverwachte extra's. Niet voor niets is Travelworld ver weg de voordeligste.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

249 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

54 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 3 stelle su 5

CHINA 2017

•Medewerkster vraagt via mail naar mijn (nieuwe) kopie paspoorten, deze had ik volgens afspraak een week eerder al verstuurd naar het mail-adres van de medewerkster
• Na boeking liep de vragen die ik had over Visa stroef met de medewerkster.
• de excursie die wij geboekt hadden waren gedeeltelijk in het Engels, informatie hierover in Nederland geboekt, dan ook in het Nederlands aanbieden aan de klant.
Wat wij de grootste misser vinden is dat Travelworld had moeten weten dat er vanaf 1 oktober( gemeld) de Nationale Feestdag nog 8 dagen chinees vakantie is voor 6 miljoen chinezen!!!! Mede daardoor was het die periode gigantisch druk niet fijn om de bezienswaardigheden te bezichtigen.
Daardoor hebben wij enkele geboekte bezienswaardigheden niet kunnen zien.
Voor kaartjes stonden wachtrijen van 2 á 3 .

29 ottobre 2017
Logo di Travelworld

Risposta di Travelworld

Beste Mary,

Hartelijk dank voor uw feedback naar aanleiding van uw reis naar China. Wat vervelend dat de reis niet geheel naar wens is verlopen. We zullen deze feedback gebruiken om onze service verder te verbeteren.

Team Travelworld

Valutata 5 stelle su 5

vlotte afhandeling en bewerking van …

vlotte afhandeling en bewerking van onze boeking, deskundige raadgevingen en constante bereidheid vragen te beantwoorden

27 ottobre 2017
Logo di Travelworld

Risposta di Travelworld

Beste R.L. Sjoorda,

Bedankt voor de beoordeling.
Altijd fijn om te horen.

Team Travelworld

Valutata 3 stelle su 5

Rondreis Canada (Alberta

Rondreis Canada (Alberta, British Columbia) gemaakt aug-sep. 2017.
Reis was geregeld door agent in Canada, Jonview. Soms goed geregeld, maar toch een aantal zaken niet zoals:
Geen boeking in Waterton gedaan, in Jasper in een B&B (zonder ontbijt) gekomen, terwijl wij lodges hadden verwacht. Drie keer koffers de trap op moeten sjouwen. Excursie Gletsjers in Jasper op verkeerde dag, waardoor wij 220 km extra moesten rijden. Andere auto gekregen dan geboekt, iets kleiner.
Al met al toch goede vakantie gehad.

2 ottobre 2017
Valutata 5 stelle su 5

Na overleg een mooie reis samengesteld …

Na overleg een mooie reis samengesteld met top accommodaties!. Een heel duidelijke reisbeschrijving gemaakt waardoor we zonder problemen konden reizen. Fijn te woord gestaan. Geen moeite te veel. Ik zou volgende keer meteen weer via hun een reis boeken!

13 settembre 2017
Valutata 5 stelle su 5

Door zeer goede ervaringen opnieuw onze …

Door zeer goede ervaringen opnieuw onze reis naar west Amerika door Travelworld laten verzorgen. Zeer prettig contact en goede tips.
De reis prima verlopen en vluchten, autohuur en hotels prima geregeld.
Zou voor een volgende reis ongetwijfeld weer voor Travelworld kiezen.

10 settembre 2017

Geweldige service

Geweldige service, zoeken met liefde alles voor je uit, tot nu toe geen negatieve reizen meegemaakt, heb er al diverse via Travelworld geboekt, oa diverse naar Australie starten vanaf verschillende plaatsen, met campers en met huurauto's, naar Canada en Amerika en ook gecombineerde reizen, alles was prima verzorgd.

29 agosto 2017
Valutata 4 stelle su 5

De reis naar de Westcoast, onvergetelijk!

De reis naar de Westcoast van de USA was een door mijzelf aangegeven volgorde van highlights, welke we wilden bezoeken en door Travelworld ingevuld. We hebben een fantastische reis gemaakt met een huurauto door een prachtig land. Alleen het onderkomen bij Monterey in Asilomar was zwaar onder de maat, vies en onvoldoende, maar verder waren wij zeer te spreken over bijna alles.
In het bijgeleverde Roadbook stonden wel een paar foutjes, maar wij hadden zelf een TomTom met de meest recente kaart erin gedownload, zodat dat geen probleem opleverde. San Francisco is geweldig en Alcatraz zeker een aanrader om te doen, naast de ervaringen met de kabeltram en Fishermann's Warf. Aan het eind viel LA eigenlijk wat tegen door de drukte. Hollywood etc. is vooral een hype en lijkt meer dan het is. (Maar daar was ik alleen als eens geweest en wist dat al).
De de Nationale parken prachtig en allemaal verschillend; ik heb het over Yosemite, Sequoia, Death Valley, Zion, Bryce, Lake Powell, Monument Valley, de Grand Canyon en niet te vergeten Joshua Tree!
Las Vegas moet je gewoon een keer gezien hebben om de gekte van de mens in volle glorie te ervaren......., hoewel we er wel een prachtige voorstelling van Cirque du Soleil hebben gezien.
Jammer dat op de avond voor onze heli vlucht over de Grand Canyon mijn fotocamera uit de hotelkamer is gestolen en dat de lobby daar niet erg goed mee omgegaan is. Ik zou het Best Western Hotel in Tusayan dan ook zeker niet aanraden., maar voor de reactie van de mensen aan de balie is Travelworld niet verantwoordelijk.

21 agosto 2017

Wyoming Colorado

Veel tijd moeten steken in het vinden en reserveren van campings maar een uitstekende rondrit uitgezet door Eric een van de vrijwilligers van Tarvelworld.
We hebben 3500 km door een prachtig deel van de VS gereden, de mooiste parken gezien met ongelooflijk natuurschoon.
Onze rit ging, in juli/augustus, door zomerse skigebieden, in het hooggebergte met soms beangstigende bergwegen op 3500 meter hoogte
maar een avontuur om mee te maken en we zijn er gekomen.
Ook alle campings gevonden al hadden we geen GPS mee gekregen.
Cruise America is wel erg karig met de inrichting van de camper. Een emmer, blik en veger, afwasbakje een stop in het camper afwasbakje ontbreken, en een maar (1) toiletblokjes e.d . Bovengenoemde kun je voor en tientje kopen maar om het onderweg te vinden en te kopen kost wel veel moeite. We hebben alles gezien wat we wilden zien. Was een vermoeiende maar prachtige reis, een aanrader.

21 agosto 2017

Oost Canada

Oost Canada: steden en natuur.
Mooi opgezette reis met zeer goede hotels. Jammer dat nergens het ontbijt is inbegrepen, vooral omdat er in Canada zeer hoge prijzen voor gevraagd worden. Prachtig landschap in Oost Canada, zeer afwisselend en bijzonder; de steden zijn min of meer vergelijkbaar met New York, maar wel wat intiemer en overzichtelijker, hoewel ze vaak zeker niet kleiner zijn.
Prima wegen, maar (actuele) navigatie in de steden is een vereiste. Rondom en in de steden kun je de files vrijwel niet ontlopen.
TiP (aan toekomstige reiziger en organisatie): houd de nationale en bijzondere feestdagen goed in de gaten, zodat je op de juiste tijd op de juiste plaats kunt zijn, en niet een dag te vroeg of te laat.
Gezien onze korte voorbereidingstijd heeft Travelworld toch een zeer goede reis kunnen realiseren voor een prima prijs.

17 luglio 2017
Valutata 5 stelle su 5

Wij hebben een hele mooie reis met de …

Wij hebben een hele mooie reis met de camper door de USA gemaakt, perfect geregeld door Travelworld. Goede hotels op de heen en terugweg. Tussendoor veranderingen geen probleem, vooraf de mogelijkheid om info en tips van een vrijwilliger bij Travelworld.
Wij zullen het zo weer doen!

16 luglio 2017

Meedenken bedrijf

Meedenken bedrijf. Je geeft je wensen door er wordt door een specialist naar jou wensen gekeken komen met de goed voorstel, Maar ook als je nog iets op hun voorstel op te merken hebt kijken ze opnieuw. Net zo lang totdat jouw wensen goed ingevuld zijn. Ook op de plaats van bestemming is alles keurig geregeld.

3 giugno 2017

Ervaring Reis Las Vegas en Nationale parken 16 dg

Bij Travelworld de reis Las Vegas en Nationale parken geboekt (16 dg). We hadden de vrijheid om in hun voorstel route- en hotel en vertrektijdenwijzigingen aan te brengen. Tijdens de mooie vakantie liep alles prima, de huurauto, hotels etc., klopte allemaal precies, evenals de timing. Programma en vouchers werden toegezonden in een mooi hard copy pakket. Onze complimenten voor de goede communicatie en organisatie.
Fam. de Jong

25 maggio 2017
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più