Banner for Travelnauts

Travelnauts Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

De logistiek van onze reis door Thailand is enorm goed verlopen. Bij aankomst en elke verplaatsing in Thailand zijn we heel goed ontvangen door de chauffeur en de hotels. ook als er last-minute een wi... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Met Travelnauts onze ideeën besproken wat we wilden zien en doen tijdens onze rondreis door Mexico. Daar kwam al een prachtig reisplan uit. Hier en daar nog wat finetuning op basis van onze wensen en... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Prachtige reis met onze kinderen gemaakt naar Zuid-Afrika. Travelnauts heeft super meegedacht en geadviseerd, in ons geval Sjaak. Een reis die van begin tot eind top geregeld was en voor ons mede hier... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Lof voor Travelnauts. De samenstelling van de reis en de app met reisinformatie vond ik geweldig goed. De reis heeft en onlosmakelijke indruk op ons gemaakt. Echter de routes tussen de lodges ware... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Tour operator
  2. Agenzia viaggi

Scritti dall'azienda

Travelnauts is specialist in bijzondere gezinsreizen, dichtbij én ver weg. We stellen elke reis volledig samen op basis van de wensen van jullie gezin. Onze gezinsreizenexperts kennen de leukste plekjes, delen verrassende tips en selecteren de fijnste kindvriendelijke verblijven. Zo maken we het voor ouders mogelijk om volledig ontzorgd samen met hun kinderen bijzondere bestemmingen, natuur en andere culturen te ontdekken. Samen reizen is samen genieten én herinneringen maken. Op zoek naar een unieke gezinsreis? Vertel ons jullie wensen en ontvang persoonlijk advies en een reisvoorstel op maat.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

290 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

33 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Magische reis door Costa Rica

We hebben voor een 2de keer een reis via Travelnauts gedaan, deze keer naar Costa Rica! in een woord: GE-WEL-DIG!!!
Wat zijn de reisagenten top, ze zoeken alles zo secuur uit, geven super tips en doen het met echte passie en klantvriendelijkheid! Shelley heeft ons leuke insider tips voor onderweg meegegeven!
De reis zelf was weer onvergetelijk, prachtige hotels en route. Onze pubers hebben zich geen moment verveeld! We zullen zeker weer boeken. Bedankt voor een geweldige ervaring!! #makingmemories

Risposta di Travelnauts

Superfijn dat jullie reis naar Costa Rica zo goed is bevallen. Klinkt heerlijk dat ook de pubers zich niet hebben verveeld! Het compliment aan Shelley is doorgegeven. Bedankt voor jullie mooie review!

Singapore - Vietnam - Cambodja

Wij hebben al meerdere reizen door Travelnauts laten samenstellen zo ook dit jaar. Het was weer een fantastische en goed georganiseerde reis. De voorpret begint al met het samenstellen van de reis, waar goed geluisterd wordt naar de wensen, vervolgens de reis zelf waar wij iedere keer weer worden verrast door het soepele reisschema, de onderdelen ervan en niet te vergeten de bijzondere en mooi verblijven en tenslotte het terugblikken en nagenieten van de reis. Ga zo door!

3 settembre 2024

Risposta di Travelnauts

Leuk dat ook deze reis weer fantastisch was voor jullie! Het is ook een mooie combinatie aan bestemmingen, waar je vanzelf keer op keer verrast wordt. Als er weer nieuwe reisplannen zijn, denken we graag weer mee! Bedankt voor jullie review!

Super goed georganiseerde reis

Super goed georganiseerde reis. Alles tot in de puntjes geregeld. Alle transfers in vijf weken verliep perfect volgens plan. En toen we eenmaal daar een ding wilden aanpassen werd het overnight geregeld. Ik was vooraf sceptisch over alles regelen vanuit NL maar moet bekennen dat ik het ongelooflijk relaxed vond en het heeft de vakantiepret verdere boost gegeven

30 agosto 2024

Risposta di Travelnauts

Leuk om te lezen dat je je hebt over kunnen geven aan het uit handen geven van jullie reis. Travelnauts streeft ernaar om de gezinnen te ontzorgen, zodat jullie volop kunnen genieten en volgens mij is dat bij jullie goed gelukt. Bedankt voor jullie review!

Valutata 3 stelle su 5

Uitzoeken van mooie plekjes

Uitzoeken van mooie plekjes, echter het aspect “vakantie met kinderen” wordt wel eens uit het oog verloren.

27 agosto 2024

Risposta di Travelnauts

Wat jammer dat de reis niet helemaal naar wens is geweest. Ik zag dat jullie ook feedback op de mail hebben gestuurd. Bedankt hiervoor, dit is heel waardevol.

Valutata 5 stelle su 5

We hebben een mooie reis gemaakt door Amerika

We hebben een mooie reis gemaakt door Amerika. Deze was op maat gemaakt. Fijn hoe er werd meegedacht en werd geluisterd naar onze wensen. De app met alle documenten was heel handig en overzichtelijk. Hotels waren helemaal prima.

31 luglio 2024

Risposta di Travelnauts

Bij Travelnauts vinden wij het belangrijk dat de reis goed aansluit bij de wensen van het hele gezin. Dus fijn om te lezen dat het gelukt is. Bedankt voor deze review!

Valutata 4 stelle su 5

Fijne meiden die goed met je meedenken…

Fijne meiden die goed met je meedenken wat betreft je wensen. Snelle reactie en ook in het buitenland goed te bereiken. We miste bijvoorbeeld een document om in te checken bij ons volgende verblijf. Met een belletje was het direct opgelost. Ons laatste verblijf was drukker dan ons lief was, maar bleek bij navraag voor Kroatische begrippen middelgroot te zijn. Desondanks begrepen de dames onze feedback en kregen we meerdere opties aangeboden waaronder een ander verblijf. Ik kan niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn en zeker terug zullen komen voor toekomstige vakanties! Enorm bedankt!

5 settembre 2024

Risposta di Travelnauts

Jammer dat het laatste verblijf niet helemaal naar wens was, maar we hopen dat jullie er alsnog hebben kunnen genieten. Bedankt voor jullie mooie review, dit is een mooi compliment voor ons team.

Uitstekende Gezinsreis naar Costa Rica met Travelnauts

We hebben met ons hele gezin een reis naar Costa Rica geboekt via Travelnauts, en het was een geweldige ervaring. Vanaf het moment dat we de offerte ontvingen, kregen we toegang tot een persoonlijke website waar we een duidelijk overzicht hadden van onze reis en de beschikbare opties. Dit maakte het plannen en begrijpen van de reis een stuk eenvoudiger.

Het contact met Travelnauts voorafgaand aan de reis verliep uitstekend. Onze vragen werden snel en adequaat beantwoord. De reis zelf was fantastisch en voldeed volledig aan de verwachtingen die we vooraf hadden. Ter plaatse verliep het contact bij eventuele problemen via een lokaal reisbureau, dat ook snel en efficiënt reageerde.

Kortom, we raden Travelnauts zeker aan voor een onvergetelijke reiservaring, al moet je er rekening mee houden dat dit geen budgetoptie is.

Risposta di Travelnauts

Leuk om te lezen dat jullie persoonlijke webpagina een aanvulling was bij het plannen van jullie reis. We zijn inderdaad niet de voordeligste optie, maar Travelnauts gaat voor kwaliteit en persoonlijke aandacht in het hele proces, zodat het hele gezin zorgeloos en volop kan genieten.

Authentic Japan

Alles tot in de puntjes geregeld. Goede communicatie ook bij problemen.
Leuke attenties zoals een reisgids en E-Sim.
Verrassende keuze van hotels

3 settembre 2024

Risposta di Travelnauts

Japan is een verrassend land, daar passen de verrassende hotels goed bij. Fijn om te lezen dat alles tot in de puntjes was geregeld voor jullie!

Valutata 5 stelle su 5

Travelnauts is een enorme aanrader!

Wij maakten voor het eerst een reis met Travelnauts en dit is ons heel goed bevallen! Zeer persoonlijk team dat echt met je meedenkt. Daarnaast zeer efficiënt in het omboeken, toen dat nodig was i.v.m. bosbranden in het gebied waar wij zouden komen. Alles voor en tijdens de reis verliep vlot en was goed geregeld. Het pakket dat je vooraf krijgt, ook met het oog op de kinderen, maakte het helemaal af! Aanrader en ik zou zeker weer voor Travelnauts kiezen.

Risposta di Travelnauts

Wow, wat een mooi compliment! Bedankt voor deze review en als jullie in de toekomst weer voor Travelnauts kiezen, dan verzorgen wij jullie familiereis graag weer van A tot Z!

Valutata 5 stelle su 5

Een fantastisch avontuur voor je hele gezin

Travelnaut heeft voor ons een fantastische reis door Yucatan Mexico gepland. Heerlijke hotels, fijne hotspots en alles helemaal top geregeld. Het was heel fijn sparren met ons contactpersoon, zodat we de reis helemaal naar onze wensen konden inrichten. Een geweldige ervaring als eerste grote reis voor onze twee jong volwassenen.

Risposta di Travelnauts

Superfijn dat de eerste grote reis met het gezin zo goed is bevallen! Als er plannen zijn voor een tweede grote reis, dan helpen wij jullie graag weer. En als het aanbod van Travelnauts niet meer past, omdat de jong volwassenen ineens volwassen zijn geworden, dan hebben we altijd nog ons merk Tenzing Travel om in door te groeien. ;-)

Valutata 5 stelle su 5

Wat een fantastische hulp om een mooie…

Wat een fantastische hulp om een mooie reis te boeken. Goed bereikbaar, leuke ideeën, zeker een aanrader. Was voor ons al de tweede keer dat we via Travelnauts hebben geboekt. Zeker niet de laatste keer!

Risposta di Travelnauts

Leuk dat jullie weer zo enthousiast zijn! Als jullie zover zijn voor de volgende reis, dan helpen wij graag weer!

Rondreis Australië

Goed verzorgde reis door verschillende delen van Australië. Prima hotels en huurauto's. Kleine issue gehad met bagage op een binnenlandse vlucht, maar werd snel gereageerd en opgelost door Travelnauts.

2 settembre 2024

Risposta di Travelnauts

We hopen dat Australië jullie heeft kunnen verrassen, het is natuurlijk een waanzinnige bestemming om met het gezin te bezoeken. Bedankt voor deze review!

Valutata 5 stelle su 5

Zorgeloos op een prachtige reis

Niet alleen bij de (leuke) voorbereiding, maar ook tijdens je reis weet Travelnauts vaak eerder dan jijzelf ter plaatse, wat je nodig hebt en wat er nog veranderd kan of moet worden. Ook bij onverwachte calamiteiten in een (ver) land. Zorgeloos op reis!

2 settembre 2024

Risposta di Travelnauts

Dat is ook waar wij naar streven, jullie ontzorgen, zodat jullie volop kunnen genieten. Bedankt voor deze mooie review!

Valutata 4 stelle su 5

Heel fijn reisschema met leuke…

Heel fijn reisschema met leuke verblijven!

Risposta di Travelnauts

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat jullie reis goed is bevallen. Hopelijk kunnen jullie nog lang nagenieten!

Zeer goed reisplan gemaakt

Zeer goed reisplan gemaakt. Heel compleet en uitgebreid zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Denken mee en zijn flexibel bij aanpassing.
Top!

21 agosto 2024

Risposta di Travelnauts

Hartelijk dank voor je lovende woorden, Bart! We zijn blij om te horen dat jullie het reisplan als zeer goed en compleet hebben ervaren. We streven er altijd naar om alles tot in de puntjes te regelen en met jullie mee te denken, dus het doet ons goed te horen dat dit is gelukt!

Hopelijk kunnen jullie nog lang nagenieten. We helpen jullie graag weer bij het maken van nieuwe reisplannen in de toekomst!

Heldere communicatie

Heldere communicatie, betrokken, alles goed geregeld.

23 agosto 2024

Risposta di Travelnauts

Hartelijk dank voor jullie mooie feedback. We zijn blij te horen dat jullie onze werkwijze qua communicatie en betrokkenheid zo positief hebben ervaren. Fijn dat jullie onbezorgd hebben kunnen genieten van de reis!

Persoonlijke benadering

In een persoonlijk gesprek werden al onze wensen genoteerd en het is gelukt om een reisprogramma te maken wat hier volledig aan voldeed! Dat er daarbij een vaste contactpersoon was, die bovendien erg goed bereikbaar was, was erg prettig.
Verder klopte alles: tickets, verblijven, excursies...alles was tot in de puntjes geregeld. Een zeer goede ervaring.

29 agosto 2024

Risposta di Travelnauts

Bedankt voor je positieve feedback, Eveline! We zijn ontzettend blij om te horen dat de persoonlijke benadering en het inventarisatie gesprek hebben bijgedragen om een reisprogramma te creëren dat volledig aan jullie wensen voldeed. Hopelijk kunnen jullie nog lang nagenieten van de rondreis!

Onbezorgd genieten

Wij hebben een super mooie reis gemaakt naar Zuid Afrika, opnieuw op maat gemaakt door Travelnauts. Een aaneenschakeling van onvergetelijke hoogtepunten. Alles goed geregeld. In detail. Lekker onbezorgd genieten!

Risposta di Travelnauts

Hartelijk dank voor jullie mooie review. Wat geweldig om te horen dat jullie reis naar Zuid-Afrika een aaneenschakeling van onvergetelijke hoogtepunten was. Wauw, daar doen we het voor! Fijn dat jullie onbezorgd hebben kunnen genieten van de reis die voor jullie op maat was samengesteld.

We kijken ernaar uit om jullie in de toekomst weer te helpen met een nieuwe reis!

Top Service en communicatie

Nergens vind je een betere service en opvolging. De communicatie verloopt zeer snel en vlot. Binnen de 24h antwoord op je mails.
Nu een rondreis van 3 weken in Canada gedaan. Spijtig genoeg geconfronteerd geweest met de bosbranden te Jasper tijdens ons reisschema maar we werden onmiddellijk op de hoogte gebracht en werden onmiddellijk herboekt naar een veiligere locatie.
Je kan echt onbezorgd op reis. Ook dus als er tijdens de reis onverwachte zaken gebeuren.
Voorheen hadden we al een rondreis in Noorwegen, Thailand en 3 keer een rondreis in de Verendigde Staten gemaakt met Travelnauts. Telkens perfect georganiseerd en met alle wensen rekening gehouden.
Sinds jaar en dag tevreden klanten !

Risposta di Travelnauts

Hartelijk dank voor jullie geweldige feedback! Het doet ons veel plezier om te horen dat jullie tevreden zijn over onze service en communicatie, zowel voorafgaand aan de reis als tijdens jullie rondreis, toen Jasper helaas te maken kreeg met bosbranden. Wij zijn blij dat wij jullie snel een veilige oplossing konden bieden, zodat jullie onbezorgd verder konden met de reis.

Het is fantastisch om te weten dat jullie ook bij eerdere reizen bij Travelnauts zulke positieve ervaringen hebben gehad. Het doet ons enorm goed dat jullie keer op keer tevreden bij ons terugkomen. We kijken ernaar uit om jullie weer te helpen bij het plannen van de volgende rondreis!

Valutata 3 stelle su 5

Niet alles is geregeld en daar ga je toch vanuit

De communicatie is direct, je hebt te maken met 1 persoon en dat is fijn.
We misten het directe meedenken met onze groep van 14 man/kleine kinderen. We hebben echt vaak het gevoel gehad dat we het maar uit moesten zoeken.
Het beloofde kadootje van de kinderen was een kleur plaat van oost Amerika ( wij gingen naar west Amerika) en een paar krijtjes

28 agosto 2024

Risposta di Travelnauts

Bedankt voor jullie feedback. Het spijt ons te horen dat jullie het gevoel hebben gehad dat niet alles volledig geregeld was en dat jullie niet altijd de benodigde ondersteuning hebben ontvangen, vooral met een groep van 14 personen en kleine kinderen. We streven er altijd naar om een naadloze ervaring te bieden, en het is jammer dat we niet aan jullie verwachtingen hebben voldaan in deze situatie.

We waarderen jullie positieve opmerkingen over de directe communicatie en de betrokkenheid van één contactpersoon. Wat betreft het cadeau voor de kinderen, onze excuses voor de verwarring. We zullen dit punt zeker meenemen om onze service te verbeteren. We hopen dat jullie desondanks nog steeds hebben genoten van jullie reis naar Amerika.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più