Banner for Travel Legends

Travel Legends Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Gisteren zijn wij teruggekomen van een waanzinnige rondreis door Thailand. Wauw, wat een ervaring! Dit was onze eerste verre reis met onze dochter van 8 jaar en ook nog onze eerste ervaring met Azie!... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Dit is de vierde keer dat wij met Travel Legends een reis hebben gemaakt. Samen met Kas van Travel Legends hebben wij een rondreis Japan samengesteld. Hij heeft heel goed geluisterd naar onze wensen e... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We hebben een hele mooie reis gemaakt. Alle hotels zaten op de juiste plek in de stad, heel centraal. Fijne en duidelijke app, de gidsen waren allemaal heel ervaren en zeer aardig. Hele fijne begeleid... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

We hebben een fantastische reis door Mexico gehad en alles was tot in de puntjes geregeld. Het contact met Kas voor de reis verliep heel fijn en hij dacht goed met ons mee. Ook tijdens de reis toen... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Tour operator
  2. Agenzia viaggi

Scritti dall'azienda

Ontdek een wereld aan mogelijkheden. Rondreis, huwelijksreis of een andere wens? Wij verzorgen de complete organisatie van uw vakantie. Altijd 100% maatwerk op basis van uw wensen!

Promotion box for Travel Legends

Maak uw reis legendarisch!

Wij bezorgen u de perfecte reis, helemaal op maat.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

292 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

118 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Japan voor 2 personen. Een droom kwam uit!

Onze reis naar Japan was in één woord FANTASTISCH!! Alles was tot in de puntjes uitgestippeld. We hebben genoten van het begin tot het einde. Lara en haar team hadden duidelijk rekening gehouden met onze wensen. De reis-app was top, alle links en info werkte, en met de hulp van de gidsen en uiteraard de lokale bevolking hebben we iets unieks beleefd. De gidsen, allemaal toplui bovendien, hielden rekening met ons. De communicatie verliep vlekkeloos zowel met het thuisfront als ter plaatse. Natuurlijk is het een avontuur voor onervaren reizigers als wij zijn. Maar ook dat ging goed. En de Japanners zijn absoluut niet verlegen om enkele hopeloze westerlingen te helpen bij hun zoektocht naar een bestemming. Hun Engels is voldoende om elkaar te verstaan en anders was er nog zoiets als de vertaal-apps. Ik hoop dat we nog eens terug kunnen want de drie weken vlogen om. Ondertussen blijven we natuurlijk dromen en nagenieten van de beleving.
De aandachtspuntjes of wat beter kon hebben we rechtstreeks met hen besproken.
Nogmaals bedankt Travel Legends!!

4 aprile 2025

Beste Vital,

Wat een prachtige review, dank u wel! Wat geweldig om te horen dat uw reis naar Japan zo fantastisch is verlopen en dat u van begin tot eind heeft genoten. Ik ben blij dat we uw wensen goed hebben weten te vertalen naar een reis die echt bij u paste.

Fijn ook dat de app goed werkte en dat u zo'n fijne ervaring had met onze gidsen én met de behulpzame locals – Japan op z’n best! En wat mooi dat zelfs als minder ervaren reiziger alles soepel verliep. Dat u deze drie weken als zo bijzonder heeft ervaren, is voor ons het mooiste compliment.

Lara van Travel Legends

Valutata 4 stelle su 5

Een mooie reis langs hoogtepunten in Japan

We zijn in het algemeen heel tevreden over hoe onze reis naar Japan georganiseerd was. De hotels waren alle van goede kwaliteit, m.u.v. het hotel in Hiroshima, dat vreemd genoeg op Booking.com 4,5 sterren heeft. Dit hotel bleek in feite een klein appartement te zijn. We hadden in de diverse steden 3 gidsen, die allen zeer plezierig waren en veel kennis hadden. Ook vonden we dat er adequate achtergrondinformatie in het tripplan stond over de gebieden die we bezochten. Tenslotte was het contact met onze contactpersoon binnnen Travel Legends heel prettig.
Wat we een beetje misten was een meer kritische houding t.o.v. onze wensen. Zo hadden we een dag ingeruimd voor een bepaalde wandeling vanuit een stad in de bergen, wat in de praktijk toch veel te ver weg lag om binnen één dag te kunnen doen. Voorts waren enkele routebeschrijvingen van het openbaar vervoer niet helemaal adequaat.

15 aprile 2025

Beste R. Tupker,

Bedankt voor uw eerlijke en waardevolle review. Fijn om te horen dat u in het algemeen zeer tevreden bent over de organisatie van uw reis naar Japan, de kwaliteit van de hotels en het contact met onze collega’s. Ook uw complimenten over de gidsen en de achtergrondinformatie in het tripplan stellen we zeer op prijs.

Uw feedback over het verblijf in Hiroshima en de routebeschrijvingen nemen we zeker mee. We begrijpen dat u een meer kritische blik had gewaardeerd bij het vormgeven van het programma, met name rondom de haalbaarheid van bepaalde wandelingen. Dat is waardevolle input waar we graag van leren om toekomstige reizen nog beter aan te laten sluiten op de praktijk.

Sharon van Travel Legends

Mooie vakantie in Japan gehad

Mooie vakantie in Japan gehad , in begin waren tijdens het plannen van de vakantie aantal mis communicaties echter hebben ze dit goed opgelost,

De vakantie was erg mooi jammer genoeg was de laatste hotel dat we 2 aparte bedden hadden echter hier niets mee gedaan aangezien ik en mijn vriendin niet zo erg vonden om 2 dagen apart te slapen .

De geregelde excursie en activiteiten waren ook top

17 marzo 2025

Beste Robin,

Bedankt voor uw review! Fijn om te lezen dat u terugkijkt op een mooie vakantie in Japan. We waarderen het dat u benoemt dat er in de beginfase wat miscommunicatie was, en zijn blij dat we dit naar tevredenheid hebben kunnen oplossen.

Jammer dat het laatste hotel geen tweepersoonsbed had, al klinkt het gelukkig alsof dit uw reisplezier niet in de weg heeft gestaan. Goed om te horen dat u heeft genoten van de excursies en activiteiten!

Pleun van Travel Legends

Zorgeloos genieten.

Als u een reis wilt maken, ga dan in zee met Travel Legends.
Achter de schermen zorgen zij ervoor dat alles klopt. Je komt op de mooiste plekken.
Zorgeloos genieten!

25 marzo 2025
Valutata 5 stelle su 5

Wat een TOP reis hebben wij mogen…

Wat een TOP reis hebben wij mogen beleven. Onze reis naar Borneo was absoluut de meest geweldige ervaring die we ooit hebben gehad! Normaal gesproken zou ik alles zelf regelen maar achteraf zijn we zo blij dat we onze reis door Astrid van Travel Legends hebben laten verzorgen.

Astrid heeft onze reis tot in de puntjes verzorgd. Van het eerste contactmoment in Kuching tot de laatste dag alles was perfect geregeld. Astrid begreep meteen wat we wilden en heeft onze wensen goed vertaald in een onvergetelijke reis. Ze stelde een reisplan samen dat onze verwachtingen heeft overtroffen. Er was een perfecte mix tussen natuur, actief en ontspanning.
Een volgende verre reis gaan we zeker weer bij haar boeken.

21 marzo 2025

TRAVEL LEGENDS IS IDD LEGENDARISCH

Vanaf het prille begin totaan ons definitief accoord voor onze Thailand rondreis geboekt bij Travel Legends Den Bosch, is er voortdurend door Astrid en ons overleg geweest en door haar passend advies gegeven. Dit bleek een schot in de roos. Wat hebben wij hier ontzettend veel aan gehad! Het is niet voor niets dat we een geweldige reis met overweldigende indrukken hebben gehad. Afwisselend en ook met voldoende rust momenten. Onze kinderen en vriend hebben ook zoo bijzonder genoten! Zij zijn nu druk bezig om hiervan een vlog te maken. We kunnen niet wachten tot deze klaar is! Last but not least: Travel Legends en in het bijzonder Astrid, zijn een absolute must en aanrader!

15 febbraio 2025

Beste J vd Velden,

Wat fijn om te horen dat jullie zo’n bijzondere rondreis door Thailand hebben gehad. Ik ben blij dat het programma zo goed heeft uitgepakt!

Super leuk dat jullie kinderen en vriend er zelfs een vlog van maken. Ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat!

Valutata 5 stelle su 5

Travel Legends, meer heb je niet nodig voor je droomreis

Travel Legends luister goed naar je wensen en doet verschillende voorstellen van waaruit je samen met hen je droomreis kunt samenstellen. Geen vraag is te gek, snel antwoord (ook als je al op reis bent) en goede oplossingen/ suggesties. Zorgeloos is een understatement als je boekt met Travel legends....Puur genieten!!!

4 febbraio 2025

Beste Hadewig,

Bedankt voor deze review! Super fijn om te horen dat u onze service als zorgeloos heeft ervaren en dat we hebben kunnen bijdragen aan het samenstellen van uw droomreis.

Kas van Travel Legends

Unieke ervaring!

Onze ervaring met de reisorganisatie was echt top! Het contact was heel prettig en ze gaven ons alle informatie die we nodig hadden over de reis, de vluchten en de accommodatie. We verbleven in het ijshotel, wat absoluut een unieke ervaring was. Tijdens ons verblijf konden we onder andere rendieren voeren, wat een bijzonder moment was. Ook de sneeuwscootertocht en de huskysafari waren geweldig, vooral om dit met onze eigen groep te doen. Het was een goed georganiseerde en onvergetelijke trip, waar we met veel plezier op terugkijken. We zijn zeer tevreden over de reisorganisatie en de hele ervaring!

30 gennaio 2025

Beste Rianne,

Bedankt voor uw geweldige review! Wat fijn om te horen dat u een goede reis en een onvergetelijke ervaring heeft gehad in Lapland.

Fijne begeleiding

Fijne begeleiding waar nodig als we vragen hadden terwijl we op reis waren . Het reisplan was meteen perfect, we hoefden niets te veranderen 😅 . Intens vermoeiende reis gehad maar dubbel en dwars waard!

11 gennaio 2025

Beste Angelique,

Bedankt voor deze review! Fijn om te horen dast jullie een goede reis hebben gehad door Japan en dat alles naar wens is geweest.

Kas van Travel Legends

Perfecte service

Alles was van begin tot einde perfect georganiseerd !
Bij het boeken van onze trip naar Dubai hadden we steeds één vaste contactpersoon die de volledige reis naar onze wensen heeft aangepast. Ter plaatse kregen we via Whatapp eveneens terug een vaste contactpersoon die ons steeds tijdig op de hoogte bracht van alle geplande uitstappen. De App waarin alle documenten, uitstappen, enz.. verzameld zitten is ook zeer handig ! Dit reisagentschap is zeker een aanrader.

30 dicembre 2024

Beste Ann,

Bedankt voor deze mooie review! Fijn om te horen om dat u een goede reis door Dubai heeft gehad.

Maudi van Travel Legends

Valutata 5 stelle su 5

Top organisatie, super bestemming!

Top organisatie, zeer duidelijke communicatie vooraf, uitstekende begeleiding tijdens de trip.

8 gennaio 2025

Beste Francesco,

Bedankt voor deze review! Fijn om te horen dat u een goede reis heeft gehad en dat u tevreden bent met de communicatie en begeleiding.

Thijmen van Travel Legends

Valutata 5 stelle su 5

Heerlijke vakantie gehad in…

Heerlijke vakantie gehad in Zuid-Afrika, perfecte mix van rust en activiteiten, super geregeld door Astrid.

5 gennaio 2025

Beste Marga,

Hartelijk dank van de mooie review! Wat fijn om te horen dat u genoten heeft van uw reis door Zuid-Afrika en dat de combinatie van rust en activiteiten u beviel.

Astrid van Travel legends

Fantastische rondreis in Thailand

Wij, als gezin willen Astrid van Travel Legends ontzettend bedanken voor het organiseren van een fantastisch, afwisselend en prachtige rondreis in Thailand!! Alles was tot in de puntjes verzorgd. Mooie accommodaties, goede en snelle communicatie en een hele leuke verrassing voor onze jarige dochter! Dankjewel!!🙏🏻

5 gennaio 2025

Beste Esther,

Bedankt voor deze prachtige review! Super leuk om te horen dat jullie hebben genoten van jullie rondreis door Thailand. Fijn dat de accommodaties en communicatie naar wens waren en dat de verrassing goed in de smaak viel!

Zuid-Afrika met een gouden randje dankzij Travel Legends

Onze reis naar Zuid-Afrika was absoluut de meest geweldige ervaring die we ooit hebben gehad! (klinkt overdreven, maar het is echt waar) Wij als gezin van 5 waren aanvankelijk een beetje sceptisch of we onze reis wel via een reisbureau wilden regelen, maar achteraf kunnen we niets anders zeggen dan dat het de beste beslissing was die we hebben genomen om Travel Legends deze reis voor ons te laten verzorgen.

Astrid heeft onze reis tot in de puntjes verzorgd. Van het eerste contactmoment tot de laatste dag in Zuid-Afrika, alles was perfect geregeld. Astrid begreep meteen wat we wilden en heeft onze wensen zo enorm goed vertaald in een reis. Ze stelde een reisplan samen dat onze verwachtingen heeft overtroffen. Wij zijn op plekken geweest waar we zonder Astrid nooit waren gekomen. Het boeken via Travel Legends is naar onze mening dan ook echt een meerwaarde voor je reis en maakt je trip echt een stuk onspannender. 1000 maal dank voor de goede zorg en we kijken er naar uit een volgende reis met jullie te boeken.

9 novembre 2024

Beste fam. Claessens,

Bedankt voor deze prachtige review! Wat fijn om te lezen dat jullie reis naar Zuid-Afrika zo’n geweldige ervaring is geweest. Ik ben blij dat we jullie verwachtingen hebben mogen overtreffen.

Valutata 5 stelle su 5

Erg mooie rondreis in Japan gehad dankzij Travel Legends!

Onze trip, een drieweekse rondreis door Japan, bij Travel Legends geboekt. Vond de service erg goed en de prijs was ook zeer goed. Erg genoten van de reis, mooie dingen gezien en de Tripplan app die ze aanbieden werkt ook goed. Vooraf duidelijke informatie ontvangen over de reis en het reizen tussen de verschillende locaties met daarbij handige reistips. Daarnaast denken ze met je mee om de reis aan te passen naar jouw wensen. Zou zeker aanraden om via dit reisbureau je reis (naar Japan) te boeken. :) !! Nogmaals bedankt voor de goede service, arrigato gozaimasu.

12 novembre 2024

Beste Jori,

Bedankt voor uw mooie review! Wat ontzettend fijn om te horen dat u zo heeft genoten van uw rondreis door Japan. Super fijn dat de Tripplan app en onze reistips hebben bijgedragen aan een ontspannen en goed georganiseerde reis.

Pleun van Travel Legends

Valutata 5 stelle su 5

Mijn hele reis in Japan was uitstekend…

Mijn hele reis in Japan was uitstekend geregeld.
Alle boekingen van de hotels waren goed doorgekomen.
Door de juiste beschrijving voor de trein reizen was mijn reis lekker relaxed geen stress, en als je een trein mis gaat er altijd weer een volgende.
De gidsen die ik heb gehad waren geweldig fijne geïnteresseerde mensen die veel te vertellen hadden.

1 novembre 2024

Beste,

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat uw reis door Japan goed is bevallen en u ontspannen heeft kunnen genieten. We zijn blij dat de treinreisbeschrijvingen en de gidsen hebben bijgedragen aan een stressvrije en bijzondere ervaring.

Team Travel Legends

Valutata 5 stelle su 5

Jubileumreis zakelijk Valencia tot in details georganiseerd

Eind oktober 2024 zijn wij met het gehele team (25 personen) naar Valencia gegaan dat georganiseerd is door Travel Legends. In het begin dachten wij, dat organiseren we zelf wel even en hier hebben we geen experts voor nodig. Maar wat zijn we blij met de dienstverlening en expertise van Travel Legends (Isabelle Gulien). Ze hebben een programma samengesteld waar mijn collega's het nog steeds over hebben. Alles was geregeld, van transfers tot restaurants, van activiteiten tot en met eigen fietsen. Alles was fantastisch en goed geregeld. Complimenten daarvoor. Ik kreeg alle complimenten van mijn collega's, maar die zijn natuurlijk voor jullie.

Zeker ook nog de complimenten voor Karlijn, omdat zij een dag voordat wij gingen een ander programma moest organiseren vanwege de omstandigheden in Valencia.

Dank je wel de fijne samenwerking.

1 novembre 2024

Beste Sjef,

Bedankt voor uw mooie review! Super leuk dat de jubileumreis naar Valencia een succes was en dat het programma zo goed in de smaak is gevallen bij uw team. Dat is precies waar we het voor doen: samen onvergetelijke ervaringen mogelijk maken.

We hopen dat we in de toekomst opnieuw iets moois voor u mogen organiseren. Nogmaals dank voor de fijne samenwerking en uw positieve woorden!

Karlijn en Isabelle van Travel Legends

Valutata 5 stelle su 5

Van begin tot einde super!

Alles van ontwerp reis tm uitvoering tip top geregeld. Alle documentatie super duidelijk en fijn!

13 novembre 2024

Beste Peter-Jan,

Bedankt voor uw review! Wat fijn om te horen dat uw reis naar Tanzania helemaal naar wens is verlopen. Het doet ons goed dat u de documentatie als duidelijk en prettig heeft ervaren.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen helpen bij het samenstellen van een volgende onvergetelijke reis!

Fantastische reis Zuid Afrika

Werkelijk alles was goed geregeld, van auto tot de verblijven. Wat een bijzondere plekken waar we geweest zijn.
Amhakala en Gondwana zijn prachtige natuurgebieden, wat een ervaring om met je eigen gids op pad te gaan.
Maar ook Plettenberg, Hermanus en Stellenbos vonden we fantastisch.
De laatste 4 dagen Kaapstad was een mooie ervaring. Zo divers en veel te zien.
Wat een mooi land.
Dank aan Astrid en Travel Legends voor deze geweldige ervaring .

27 ottobre 2024

Beste Petra,

Bedankt voor deze mooie review! Wat geweldig om te horen dat jullie zo hebben genoten van de reis en dat alles naar wens was geregeld. Ontzettend leuk dat de bezochte plekken zo goed in de smaak vielen.

Ik hoop jullie in de toekomst weer te mogen helpen met een volgende onvergetelijke reis!

Valutata 5 stelle su 5

Vlotte Communicatie ter plaatse! Goede begeleiding.

De Communicatie met de leden (Bas en Karlijn) van de organisatie die mee waren gekomen op de studietrip rond de Health-sector in Finland was zeer vlot ter plaatse! Ze speelden altijd vooraf al in op hoe alles (verplaatsingen, afspraken, events) naadloos kon verlopen!

25 ottobre 2024

Beste Michel,

Bedankt voor deze review! Fijn om te horen dat u de communicatie als tevreden heeft ervaren en dat we hebben kunnen bijdragen aan een goed verloop van de studiereis.

Hopelijk kijkt u terug op een inspirerende en geslaagde trip!

Kas en Karlijn van Travel Legends

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più