Banner for Travel Legends

Travel Legends Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

We hebben een hele mooie reis gemaakt. Alle hotels zaten op de juiste plek in de stad, heel centraal. Fijne en duidelijke app, de gidsen waren allemaal heel ervaren en zeer aardig. Hele fijne begeleid... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We hebben een fantastische reis door Mexico gehad en alles was tot in de puntjes geregeld. Het contact met Kas voor de reis verliep heel fijn en hij dacht goed met ons mee. Ook tijdens de reis toen... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Japan zoals jij wil Wij (twee reisvriendinnen van 50+) hebben begin juli 2026 twee weken door Japan gereisd (Tokio – Kyoto - Naoshima – Osaka). Kas hielp ons het traject uitstippelen dat... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Voor onze klanten maken wij veel gebruik van de diensten van Travel Legends. Door middel van goed contact en precies weten wat de wensen zijn van onze klanten, zijn wij altijd gerust dat de perfecte r... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Tour operator
  2. Agenzia viaggi

Scritti dall'azienda

Ontdek een wereld aan mogelijkheden. Rondreis, huwelijksreis of een andere wens? Wij verzorgen de complete organisatie van uw vakantie. Altijd 100% maatwerk op basis van uw wensen!

Promotion box for Travel Legends

Maak uw reis legendarisch!

Wij bezorgen u de perfecte reis, helemaal op maat.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

288 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

114 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 2 stelle su 5

Jullie en met name Natascha heeft het geweldig gedaan

Jullie en met name Natascha heeft het geweldig georganiseerd, echter het land is niet wat mijn keuze is in het vervolg.
qua boeking zal ik zeker bij jullie terugkomen

6 marzo 2026

Beste reiziger,

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de organisatie en onze inzet, dat waarderen we enorm. Jammer dat de bestemming zelf minder goed aansloot bij uw verwachtingen.

We denken bij een volgende reis graag met u mee om een bestemming te vinden die beter bij u past.

Natasja | Travel Legends

Een dikke 10!

Wat een geweldige club mensen. Wij moesten een echte last minute boeken omdat onze reis naar de Malediven niet doorging i.v.m. de oorlog in het Midden Oosten. Binnen een dag lagen er verschillende opties voor ons klaar en in twee dagen tijd was de reis geboekt. Niets was teveel, heel behulpzaam, vooruitdenkend, professioneel en super vriendelijk. Ik weet waar ik, voor de volgende reis, naar toe ga!

14 marzo 2026

Beste Jacqueline,

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat we u op korte termijn hebben kunnen helpen en samen zo snel een mooi alternatief hebben kunnen regelen.

Hopelijk heeft u verder een mooie reis gehad. We helpen u graag weer bij een volgende legendarische reis!

Kas | Travel Legends

Valutata 5 stelle su 5

Specifieke wensen: perfect geregeld!!!

We hadden specifieke wensen wat betreft het bezoek aan Japan, daar is heel goed naar geluisterd en toen kwam er een goed voorstel met wat extra suggesties.
Daardoor werd de reis nog geweldiger.
Op de eerste dag in Tokyo kregen we een gids die ons veel moderne architectuur en het dagelijks leven heeft laten zien. De aanwijzingen via de trip app waren geweldig. De accomodaties hadden allemaal iets bijzonders. Van een kunstbibliotheek, tot heerlijk eten , zonsondergangen, lokatie, en heerlijke baden.

5 marzo 2026

Beste J,

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat uw wensen goed zijn meegenomen en dat de reis zo goed aansloot. Mooi ook dat de gids in Tokyo, de trip app en de accommodaties zo hebben bijgedragen aan uw ervaring.

Hopelijk kijkt u met veel plezier terug op uw reis. Graag tot ziens bij een volgende reis!

Pleun | Travel Legends

Afwisselend Thailand.

We hebben een hele mooie afwisselende reis van 16 dagen door Thailand gehad. Goede ondersteuning voor én tijdens de reis voor zover nodig (dank Natasja). Deskundige en leuke gidsen, transfers (taxi's) luxe en op tijd aanwezig.
Op vier hele afwisselende, bijna tegengestelde, plaatsen verbleven. Van de hectiek van wereldstad Bangkok naar natuurreservaten in de jungle en op het water, en het strand van Phuket. Beeld je goed in hoeveel excursies je aankunt, dit i.v.m. de hoge temperatuur, hectiek van Bangkok en verplaatsingen.

5 marzo 2026

Beste familie Bouwhuis,

Bedankt voor uw review! Wat fijn om te lezen dat jullie zo’n mooie en afwisselende reis door Thailand heeft gehad.

Goed om te horen dat alles soepel is verlopen en dat de begeleiding vooraf en tijdens de reis, samen met de gidsen en transfers, hebben bijgedragen aan een geslaagde ervaring.

Natasja | Travel Legends

Amazing trip to Italy

We had anamazing trip to Italy with the support and organization from Travel Legends! The team made a fatastic jog taking care of the group and also managing all details with deep care! Thanks a lot for this beautiful trip!

23 febbraio 2026

Dear Marcelo,

Thank you for the review! We are happy to hear that you had such an amazing trip to Italy and that our care and attention to detail made a difference.

We would love to welcome you again on another beautiful journey in the future!

Kind regards,
Ilse en Karlijn | Travel Legends

Valutata 5 stelle su 5

Wij hebben ontzettend genoten van de reis naar Costa Rica mede ook dankzij de begeleiding door Travel Legends

Wij hebben ontzettend genoten van onze reis door Costa Rica en dat zeker ook door de persoonlijke en competente begeleiding door Pleun en haar collega’s bij het invullen van de reis. Er werden perfect op onze wensen afgestemde verblijflocaties en uitstapjes/excursies aangedragen. Lokaal verliep ook alles op rolletjes. Zelfs een mooi tafeltje met een persoonlijke boodschap in een moeilijk te reserveren restaurant werd door Pleun geregeld. Verder waren we onder de indruk van de handige app waarmee we op locatie steeds de beschikking hadden over alle benodigde informatie (vouchers, routeplanner, details geboekte excursies, restauranttips etc etc).

Kortom, wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening door Travel Legends en voor een volgende reis naar een verre bestemming zullen hen vast weer benaderen

18 febbraio 2026

Beste Harmen,

Wat een prachtige review, hartelijk dank daarvoor! Geweldig om te lezen dat uw reis door Costa Rica zo geslaagd was. Fijn dat de accommodaties en excursies goed aansloten op uw wensen en dat ook ter plaatse alles soepel is verlopen.

Valutata 5 stelle su 5

Brazilië was echt geweldig!

Brazilië was echt geweldig!! Travellegends heeft een fantastische unieke reis samengesteld waar alles van a-z geregeld was, communicatie was super snel, wat een reis!

21 febbraio 2026

Beste Frank,

Bedankt voor deze mooie review! Super leuk om te lezen dat Brazilië zo’n indruk heeft gemaakt en dat de reis van A tot Z goed geregeld was.

Fijn dat u onze snelle communicatie en het maatwerk heeft gewaardeerd. Daar doen wij het voor! Hopelijk mogen wij snel weer een volgende legendarische reis voor u samenstellen.

Rob van Travel Legends

Valutata 5 stelle su 5

Goede service en snel contact

Direct goed contact en goed doorgevraagd wat onze wensen zijn waardoor er gelijk een mooi reisvoorstel naar Mexico onze kant op kwam. Tijdens onze reis wegens vertraging wat gedoe met het ophalen van de huurauto maar dit werd direct opgepakt (zelfs op zondag) en opgelost waardoor wij onze reis konden voortzetten. Ook de app met alle reisinformatie en tips werkte heel fijn.

Ik ga zeker nog eens een reis boeken!

11 gennaio 2026

Beste CW,

Wat een mooie review, dank daarvoor! Fijn om te lezen dat u een mooie reis heeft gehad door Mexico en dat het contact als prettig is ervaren.

Super leuk om te lezen dat u opnieuw bij ons wilt boeken. Wij denken graag weer met u mee over een volgende legendarische bestemming!

Valutata 5 stelle su 5

We hebben werkelijk een fantastische…

We hebben werkelijk een fantastische reis gehad! Zuid Afrika met alle ingrediënten (stad, wijnhuizen & Safari), alles was perfect geregeld en al we een vraag hadden werd er snel geantwoord.
Goede service, wij boeken zeker nog eens.

4 febbraio 2026

Beste Sarine,

Bedankt voor de mooie review! Super leuk om te lezen dat jullie een fantastische reis hebben gehad door Zuid-Afrika en alles naar wens is geweest. Daar doen we het voor!

Valutata 5 stelle su 5

Topreis en fantastische ondersteuning…

Topreis en fantastische ondersteuning onderweg door Kas.

Supergoed georganiseerd.

9 gennaio 2026

Beste Tycho,

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u genoten heeft van de reis en ondersteuning.

Valutata 5 stelle su 5

Alles was tot in de details geregeld

Alles was tot in de details geregeld. Als zaken onduidelijk waren, werden die snel toegelicht. Reactie op vragen vanuit het buitenland kwamen snel en oplossingen werden gegeven. Super geregeld!

10 gennaio 2026

Beste familie Lodarmasse,

Bedankt voor deze review! Wat goed om te horen dat alles tot in de details was geregeld en dat onze bereikbaarheid en snelle reacties, ook tijdens de reis, als prettig zijn ervaren. Juist op die momenten willen wij er zijn en direct meedenken in oplossingen!

Lara van Travel Legends

Helemaal fantastisch

Alles was zeer goed georganiseerd. Nagenoeg geen wacht tijden goede gidsen goede begeleiding van en naar de lodges. Heel veel gezien en geweldige ervaringen opgedaan. Super.

17 dicembre 2025

Beste Anna,

Bedankt voor uw review! Wat fijn om te lezen dat u zo positief terugkijkt op de organisatie van uw reis en de begeleiding ter plaatse.

Mooi dat alles soepel is verlopen, dat u goede gidsen heeft gehad en dat u zoveel heeft kunnen zien. Geweldig dat u met zulke mooie ervaringen terugkijkt.

Valutata 5 stelle su 5

Individueel reizen met professionele begeleiding

Vanaf de eerste Teams meeting was er meteen de klik met de reisadviseur van Travel Legends. De begeleiding bij het samenstellen en boeken van de reis en op relevante momenten tijdens de reis was goed en persoonlijk. De ondersteuning door middel van de reis-app is ook heel praktisch als je individueel reist. Voor ons was de reis door Zuid-Afrika met de input van Travel Legends een fantastische ervaring.

25 ottobre 2025

Beste Paul,

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te lezen dat er vanaf de eerste Teams meeting direct een goede klik was en dat u de begeleiding als persoonlijk en betrokken heeft ervaren, zowel tijdens de voorbereiding als onderweg.

Mooi om te horen dat de reis-app voor u echt van toegevoegde waarde was. Dat uw reis door Zuid-Afrika met onze input zo’n fantastische ervaring is geworden, horen wij natuurlijk graag!

Valutata 5 stelle su 5

Je krijgt heel de reis mooi…

Je krijgt heel de reis mooi uitgestippeld
Bij eerste on line contact krijg je al duidelijk overzicht hoe de reis er zal uitzien
Top website
Telkens kan je op alles klikken voor meer details bv van logement

Het begin was even beetje dwingend , dat je enkel week zicht hebt over reis , nadien al voorschot betalen anders krijg je het niet meer in beeld

Maar eigenlijk is dat om jullie zelf ook te beschermen, dus begrijpelijk

Enkele weken voor vertrek krijg je dan heel pakket met uitrol van álles.

Dat werd wel bij beginbestelling niet zo duidelijk gecommuniceerd

Maar er was personeelswissel en dat verklaarde die akkefiet

Alles stond extreem duidelijk uitgelegd
Er werd gedrukt op alle mogelijke pijnpunten
De e simkaart
De Japan railpas etc

Kas heeft ons ook super goed gecoacht bij wijziging die we wilden , een ander hotel

Zijn dan toch de volgende dag naar jullie hotel gegaan 😅

Kortom , goede prijzen ! Goede site ! Goed geregeld

En 100 % paraat als we jullie nodig hadden , heel efficiënt

Bedankt voor alles

In België is deze reis 30 % duurder !

16 ottobre 2025

Beste Alexandra,

Dank u wel voor uw mooie review! Fijn om te lezen dat de reis naar Japan goed bevallen is. Ook goed om te lezen dat jullie blij waren met de service.

Wij zijn zeer tevreden over Travel Legends als reisagent

Wij zijn zeer tevreden over Travel Legends. Zij hebben een bijzondere, interactieve wijze van het samenstellen van de reis, waardoor je het helemaal naar eigen voorkeur en budget kunt samenstellen. Voor de reis zelf wordt alles via een handige app ontsloten (informatie, vouchers, link naar google maps voor routebeschrijving, informatie over de omgeving, suggesties voor restaurants en excursies etc.etc.) en als er tijdens de reis iets afwijkt van de planning, wordt het snel opgelost en wordt je volledig ontzorgt. Nu was Zuid-Afrika de bestemming, volgend jaar wordt het Japan, zeker weer met Travel Legends. Het is ontzorgt op vakantie "optima forma"

10 novembre 2025

Beste Paul,

Hartelijk dank voor deze mooie en uitgebreide review. Goed om te lezen dat de reis naar Zuid-Afrika en het gebruik van de reisapp zo goed zijn bevallen. Ook heel fijn om te horen dat jullie tevreden waren met de service.

We kijken er naar uit om samen met jullie een reis naar Japan in elkaar te zetten!

Incredible Indo reis

I just returned from another incredible journey with Travel Legends, this time to Indonesia 🇮🇩 , and it was every bit as amazing as my previous trips with them to Vietnam 🇻🇳 and Oman 🇴🇲. Everything, from the seamless planning to the knowledgeable guides and thoughtfully curated experiences, was exceptional. Travel Legends consistently delivers unforgettable adventures, and Indonesia was no exception. I can’t wait to travel with them again!

3 dicembre 2025

Dear Family Van Driel,

Thank you very much for your kind words! It is wonderful to read that Indonesia lived up to your previous experiences in Vietnam and Oman, and that the planning, guides and experiences once again met your expectations.

We hope to see you again on a future journey!

Kind regards,
Pleun from Travel Legends

Indonesie super reis…

Super mooie reis gemaakt door Indonesie, de Oerang oetangs gezien op Sumatra. Top ervaring, ook communicatie voor, tijdens en na de reis is erg goed. Aanrader!

27 novembre 2025

Beste Richard,

Bedankt voor uw review! Wat fijn om te horen dat u heeft genoten van uw reis door Indonesië en van het bijzondere bezoek aan de orang oetangs op Sumatra. Goed om te lezen dat ook de communicatie voor, tijdens en na de reis als prettig is ervaren.

Familiereis door Japan

Wij (een gezin met 3 volwassen kids) hebben een fantastische reis door Japan gemaakt.
Met als basis een "standaard" route, hebben we deze samen met Travel Legends aangevuld met minder bekende locaties die wij graag wilden bezoeken n.a.v. een uitwisselingsjaar een paar jaar geleden in Japan door 1 van de kinderen.
Travel Legends is flexibel in de routes dus! De voorinformatie was duidelijk en compleet (dank je wel Kas!), de JR-tickets op tijd binnen en de app handig onderweg. Daardoor hebben we ter plekke de mogelijkheid tot appen voor hulp niet nodig gehad. Wij hebben 3x een door Travel Legends geregelde, erg goede locale gids gehad. De hotels lagen altijd centraal en waren allemaal prima!
Kortom, Japan is absoluut een aanrader en zeker via Travel Legends!

5 ottobre 2025

Beste Esther,

Wat ontzettend leuk om uw review te lezen, dank u wel!

Ik vind het mooi om te horen dat de reis zo goed heeft aangesloten op uw wensen, zeker met de locaties die voor uw gezin extra waarde hadden door het uitwisselingsjaar. Het was een plezier om dit samen met u uit te werken.

Goed om te lezen dat u de lokale gidsen, de centraal gelegen hotels en het totale verloop van de reis zo positief heeft ervaren!

Valutata 5 stelle su 5

Kas heeft voor ons last-minute onze…

Kas heeft voor ons last-minute onze reis naar Ijsland in elkaar gestoken. Het was een fantastische reis met een gevarieerd programma, mooie hotels, goeie restaurants, ... Ook de info die we kregen via de reisapp was top! Alles stond erin: onze tickets, onze gidsen, info over bezienswaardigheden, ...
Wij zijn heel tevreden en gaan zeker nog met Travel Legends op reis!

6 settembre 2025

Beste Katrien,

Bedankt voor deze mooie review! Wat mooi om te horen dat jullie een goede reis naar IJsland hebben gehad. Ook fijn dat zowel het programma als de hotels en restaurants zo goed bevielen.

Valutata 5 stelle su 5

Zeer goeie begeleiding van onze reis…

Zeer goeie begeleiding van onze reis naar Japan!

18 settembre 2025

Beste Willem,

Bedankt voor deze mooie review! Wat fijn om te horen dat de reis naar Japan en de begeleiding goed bevielen.

Lara van Travel Legends

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più