De sneakers die ik gekocht heb, kwamen snel en volledig volgens verwachting. Met het vorige paar (ik heb dezelfde gekocht in een andere kleur) heb ik een jaar fulltime gelopen. Echt supergoeie kwalit... Leggi di più
Schandalig behandeld, als regelmatige koper. Nu heb ik me een keer vergist in de retourtermijn en kan ik de te kleine schoenen niet meer retourneren. Wat moet ik ermee? Ze passen niet eens... Al eerd... Leggi di più
Na vele jaren met eenzelfde merk hoge schoenen gelopen te hebben, ging de kwaliteit bij elk nieuw paar (drie jaar met één paar) achteruit. Bij mijn laatste ervaring braken één voor één de haakjes af (... Leggi di più
Ik heb al eerder bij Travelinoutdoor besteld en draag deze bruine, stoere laarzen heel graag! Omdat ik nieuwe wandelschoenen nodig had en ze bij Travelinoutdoor in de aanbieding waren had ik ze bestel... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Negozio di scarpe
- Negozio di abbigliamento
- Negozio di abbigliamento e attrezzature outdoor
- Calzaturificio
- Negozio di abbigliamento donna
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Travelin’ wil zoveel mogelijk met natuurlijke materialen werken, echt wild, leer en katoen. Daar waar de functionaliteit het vereist (waterdicht) werkt Travelin’ altijd met de laatste techniek. Omdat het onze passie is willen we nimmer afbreuk doen aan...
Paesi Bassi
- travelinoutdoor.nl
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
Erg slecht afwerking van de…
Erg slecht afwerking van de wandelschoen. Beschadigd.vindt dit echt beneden de maat.Ws geen controle geweest naar kwaliteit anders waren deze schoenen niet verstuurd. Dit accepteer ik niet, dus ze gaan retour
Snelle levering, mooie degelijke en warme schoenen ontvangen tegen een schappelijke prijs.
Heb nog een 2e paar besteld voor de afwisseling,
Zeer degelijke jassen
Zeer degelijke jassen, mooie snit, toffe kleuren;
De mannenmaten komen goed overeen.
De damesmaten vallen iets te klein uit en ook het feit dat ze gecentreerd zijn in de taille
Altijd leuk als er maten bij zijn voor kleine dames
Prachtig product!
Ik zocht een warme jas, wind en waterdicht.
Nou, dat is gelukt!
Jas is matige kwaliteit. Klantenservice is zeer slecht.
Zeer slechte 'klantenservice' van Travelin/Go Explore. Lang wachten op een reactie, verkeerde jas gestuurd, geen mogelijkheid (of zeer onduidelijk, namelijk via het colofon) om telefonisch contact te hebben. Als dat lukt krijg je Nickoloz Suramlishvili aan de telefoon. Mogelijk werkt hij alleen (was ook rond en na de feestdagen), want hij is niet vriendelijk en heeft duidelijk haast.
Kwaliteit jas = middelmatig. Ik heb deze nog niet zo lang, maar heb het idee dat de rits niet lang meegaat. Deze blokkeert nu al.
Prachtige schoenen en zeer snel geleverd
Fantastische kwaliteit
Wauw! Wat een mooie kwaliteit boots! Op de site stond dat je het beste een maatje groter kon bestellen bij deze laarzen en dat klopte helemaal. De laarzen zitten als gegoten! Ze zijn heerlijk warm en staan zowel stoer als netjes. Super blij met mijn aankoop. Nu ga ik sparen voor de lange laarzen.
Retour sturen...
Retour sturen...
Gewoon niet te doen
Ze zijn totaal niet te bereiken
Telefonisch niet mogelijk (snap ik, te kort aan personeel)
Maar per mail ook 0 reactie!
Snel besteld en ook snel geleverd: mooie laarzen!
Snel besteld en ook snel geleverd. Weer prachtige laarzen! Sinds ik Travelin' vond 2 jaar geleden nu mijn 4de paar. Ze zitten heerlijk en ik ben heel tevreden over de kwaliteit, de afwerking en de duurzaamheid.
Alleen maar wachten... voor niets
3 weken geleden een order geplaatst voor 2 winterjassen. Zelf pretenderen ze de volgende dag te kunnen bezorgen. Nu heb ik alle begrip dat de levering door de feestdagen en het winterweer wat vertraging kan oplopen, vaak heb je dan echter al een track en trace en weet je dit... maar nu niets... nul communicatie...
na een ticket te hebben aangemaakt, krijg je de excuses feestdagen, winterweer, griepvirus en een voucher voor 15% korting. Niets over de jassen zelf. Heb ik dus helemaal niets aan!!!
En ja hoor, waar ik al bang voor was, na 3 dagen het bericht, de TWEE verschillende jassen in zowel kleur als maat zijn niet meer leverbaar.... hoe dan! Oja en nog een voucher voor 10% en niet toe te passen op de outlet. Zeer teleurstellend.
Super snelle levering ❣️
Super snelle levering ❣️
Precies zoals bedoeld.
Alles snel en duidelijk
Fantastisch
Teleurgesteld
Goedemorgen,
Ruim een week geleden laarzen besteld . Tot op vandaag geen laarzen gezien. Diverse keren geprobeerd contact te leggen maar niks lijkt te lukken . Ik zou niet aanraden hier te bestellen.
Heerlijke laarzen en schoenen die snel…
Heerlijke laarzen en schoenen die snel worden geleverd. Top!
Fantastisch merk
Fantastisch merk, zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Erg blij met onze laarzen, truien en jassen
Heldere duidelijke site en goede & correcte afhandeling van bestelling.
Topkwaliteit voor een mooie prijs
Ik heb nu 3 jassen van Travelin gekocht omdat ik super tevreden ben. Met mijn eerste jas heb ik 2 winters gedaan. Ik draag deze dagelijks op de scooter, dus hij moet echt goed warm en waterdicht zijn. Deze winter heb ik een nieuwe gekocht, een langer parka model, en onlangs ook nog een korter model met softshell buitenlaag die ook wind- en waterdicht is. Dat was een koopje uit de uitverkoop dus daar ben ik ook superblij mee. Ik kan dit merk zeker aanraden. De prijs-kwaliteit verhouding is erg goed en de levering is ook altijd netjes!
Schoenen werden na het bestellen snel…
Schoenen werden na het bestellen snel geleverd. Ik vond het fijn dat er meteen een retourbon bijzat,voor het geval dat, maar die hoefde ik niet te gebruiken!
Ben blij met het product die prima zitten (Travelin' Klosters woman, mt 38)
Klacht Travelin laarzen wordt niet serieus genomen
Ik koop en loop al jaren op Travelin laarzen, maat 40. Inmiddels heb ik al 4 of 5 paar laarzen besteld van het merk Travelin via Veepee. Altijd geeft Veepee aan dat de laarzen groot uitvallen. Het meest recent gekochte paar, maat 40, zat krap dus ik dacht dat ik ze even moest uitlopen. Helaas zonder resultaat. Toen checkte ik de nieuwe laarzen met mijn oude Travelin laarzen en wat bleek, 1,5 cm kleiner! Dit heb ik zowel bij Veepee als bij Travelin aangegeven maar beide organisaties nemen mijn klacht niet in behandeling, niet te geloven! Veepee geeft aan een maat 40 te hebben geleverd en Travelin verwijst naar Veepee. Ik heb nooit eerder een klacht gehad, was altijd erg tevreden over de laarzen van Travelin.
Het verbaast mij dat ze mijn klacht niet serieus nemen. Wat kan ik nog meer doen?
Heerlijk warme en zachte winterjas
Wat jammer dat deze heerlijk warme en zachte winterjas me niet past. Ik had de grootste maat gekozen die normaal ruim genoeg is maar bij deze jas helaas niet. De wol gevoerde laarzen draag ik al jaren met veel plezier en degene die ik vanwege de maat heb moeten terugsturen werden netjes terugbetaald.