Valutata 5 stelle su 5

Mooi, uitgebreid outdoor assortiment. De door mij gekochte schoenen zien er vlot uit en zitten super. De prijs is ook aantrekkelijk. Verzending is gratis en snel. Tussen bestelling en verzending ben i... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Bought an article on their website and supposed to be delivered by ColisPrive in France but I've never received my purchase. When tracking my order, ColisPrive mentioned that I wasn't home but I'm doi... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Beschamende klantenservice. Meerdere e-mails zijn onbeantwoord gebleven, via socials maar dingen geprobeerd, verzinnen smoesjes verzinnen waarom ze niet reageren als ze dan wel reageren. Levering wa... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Na vele jaren met eenzelfde merk hoge schoenen gelopen te hebben, ging de kwaliteit bij elk nieuw paar (drie jaar met één paar) achteruit. Bij mijn laatste ervaring braken één voor één de haakjes af (... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di scarpe
  2. Negozio di abbigliamento
  3. Negozio di abbigliamento e attrezzature outdoor
  4. Calzaturificio
  5. Negozio di abbigliamento donna

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Travelin’ wil zoveel mogelijk met natuurlijke materialen werken, echt wild, leer en katoen. Daar waar de functionaliteit het vereist (waterdicht) werkt Travelin’ altijd met de laatste techniek. Omdat het onze passie is willen we nimmer afbreuk doen aan...

4,0

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

4,0

Tutte le recensioni

55 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Degelijke Broadford laars!

Ik heb na veel zoeken, passen en terugsturen van andere merken en modellen, gekozen voor de Broadford laars. Zonder maattabel was me niet duidelijk welke maat mij past en die vraag stelde ik per contactformulier. Heel snel antwoord: ik mocht meerdere maten bestellen en de goede houden. Goede service! Fantastische mooi afgewerkte laars die met een redelijk gewicht heel degelijk aandoet. Dik neopreen maakt de laars heel warm. Goede zool die ook makkelijk schoon spoelt en waarin niet makkelijk steentjes blijven zitten. Hopelijk weer goed voor nog eens 10 jaar na het overlijden van mijn vorige paar lievelingslaarzen!

Valutata 5 stelle su 5

Travlin Boots are of high quality

Travlin boots are a fantastic option for those seeking both comfort and quality at a reasonable price point. With a focus on providing lasting comfort, these boots are well-suited for extended wear and various activities. Crafted from high-quality materials, they offer durability without compromising on affordability. Whether you're navigating city streets or exploring the great outdoors, Travlin boots are designed to offer a comfortable and reliable experience.

18 febbraio 2024
Valutata 4 stelle su 5

repeataankopen

voor de zoveelste keer jas en schoenen ontvangen. Gebruik de schoenen voor wandelschoenen en gewoon gebruik. Lange levensduur en zien er leuk uit. Degelijke uitstraling . Snelle levering . Bij vragen binnen1 dag reactie.

16 febbraio 2024

Travelin' ziet sterren!

De website van Travelin' was overzichtelijk, waardoor je alle benodigde informatie, ook over bijvoorbeeld onderhoud en maatvoering snel kon vinden. De laarzen wrden de volgende geleverd en waren goed verpakt. Ik heb 1 paar laarzen geretourneerd, omdat ik twijfelde tussen twee maten en ook dat was heel makkelijk door het bijgevoegde retourformulier.
De klantenservice die ik geraadpleegd had over de maatvoering, reageerde snel, vriendelijk en uitgebreid op mijn vragen.
De laarzen zelf zitten heerlijk, zijn warm door de wol voering en zijn inderdaad volledig waterdicht. Met deze laarzen verwacht ik ook in najaar en winter nog veel te kunnen gaan struinen in de natuur!

Mooie kwaliteit, supercomfortabel

Hele snelle verzending, dat was handig. Helaas niet mogelijk om naar een afhaalpunt te laten sturen.
Dit is mijn derde paar laarzen/schoenen. Mooie kwaliteit leer, zitten supercomfortabel, ik ben er heel tevreden mee.

15 febbraio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Tot 2x toe pasten de laarzen niet, kon ze makkelijk terugsturen en kreeg snel m'n geld terug. Derde keer had ik het goede paar en ze zitten heerlijk. Heel mooi materiaal en lekker warm door de wollen binnenkant. Ik ben blij!

Mygland wolgevoerde laarzen

Ik ontving mijn laarzen snel en ze zitten lekker, zijn warm en mooi gemaakt.
Door de rits gaan ze makkelijk aan en het flexibele bovenstuk maakt dat ze prettig zitten bij het lopen.

10 febbraio 2024

Top sloffen.

Heerlijke sloffen voor in huis besteld. Mooie kwaliteit.
Verder een zeer vlotte levering.

9 febbraio 2024

topper!

goede pasvorm, licht in gewicht en een goed profiel in de zool: garantie voor veel wandelplezier. de schoen heeft alles wat er is beloofd in de omschrijving

10 febbraio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Ik vind de outdoorlaarzen van Travelin super goed …

Ik vind de outdoorlaarzen van Travelin erg fijn! Lopen lekker, heerlijk warm, bij goed onderhoud blijven ze prachtig.
Wel vond ik de laatste keer de maat iets kleiner. Maar misschien lag dat aan mijn voeten, maatje groter zit uitstekend!
Ook dat ze goed waterdicht zijn is fijn, ik wandel iedere dag met de hond en draag ze dan ook.
Dat er eventueel een ander zooltje in kan is een prachtige optie. En ze gaan mee naar de wintersport!

7 febbraio 2024

Mooie, kwalitatieve schoenen

Ik heb al eerder bij Travelinoutdoor besteld en draag deze bruine, stoere laarzen heel graag! Omdat ik nieuwe wandelschoenen nodig had en ze bij Travelinoutdoor in de aanbieding waren had ik ze besteld. Net zoals 2 andere mooi paar laarzen. De wandelschoenen zitten als gegoten, helaas de 2 paar laarzen heb ik retour gestuurd. Dit kon gemakkelijk en vlot via DHL.

7 febbraio 2024

Positieve eerste ervaring

De door mij bestelde schoenen werden de volgende dag al bezorgd, stevig en met zorg verpakt. De schoenen waren van goede kwaliteit en zagen er precies zo uit als omschreven. Bij het passen bleek helaas dat ze te breed waren voor mijn vrij smalle voeten. Jammer, anders had ik ze graag gehouden!
Retourneren ging eenvoudig via het bijgevoegde retourlabel.

31 gennaio 2024
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più