traveliciouskit.nl Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Dettagli dell'azienda

Scritti dall'azienda

Winkels waar je komt liggen vol met plastic verzorgingsproducten en dat kan anders vinden wij. Daarom hebben we Traveliciouskit.nl bedacht en opgericht! Op Travelicioukit.nl kun je niet één product kunt kopen maar een volledige duurzame en plasticvrije kit die je zelf kunt samenstellen. De producten komen van verschillende leveranciers en zijn zorgvuldig uitgezocht. We verkopen alleen producten van de beste kwaliteit en waar we zelf uiterst tevreden over zijn! Als je de kit hebt besteld krijg je het in een mooi tasje opgestuurd waardoor je het gemakkelijk mee op vakantie kunt nemen. Daardoor probeer ik er ook een persoonlijke touch aan te geven!

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

9 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Valutata 2 stelle su 5

Contact klantenservice matig

Ik had graag vanuit het bedrijf vernomen dat mijn bestelling wat langer duurt. Nu moest ik er zelf achter heen. Verder vind ik de keuzemogelijkheden wat moeilijker te vinden op de website als je slechts een paar artikelen wil.

18 settembre 2022
Valutata 5 stelle su 5

Tof idee van een jonge, bevlogen ondernemer!!

Wat een leuke webshop, met super fijne producten, opgezet door een jonge en bevlogen ondernemer. Zeker in deze tijd vind ik het zo belangrijk zulke initiatieven te ondersteunen en de antwoorden van jongeren op problemen serieus te nemen. Dat is één van de redenen dat ik graag producten koop bij Traveliciouskit. Daarnaast zijn de producten echt heel erg fijn! Ik ben helemaal weg van de deo, die zo veel beter werkt dan deo’s die ik in het verleden heb gebruikt. Hier was ik naar op zoek!

3 novembre 2020

Een goed gevoel is het

Superfijne bodybar en shampoo bar pas gekocht. Heel prettig om te zien hoe de badkamer er ineens een stuk natuurlijker uit ziet én het geeft me een beter gevoel mee te doen de plastic soep te verminderen!

2 novembre 2020

Erg fijne producten

Erg fijne producten. Ik gebruik alleen de producten van Travelicious. Goede service en leuk dat je eigen kit kan samenstellen.

1 novembre 2020

Erg fijn!!

Ik had nog nooit een shampoobar gebruikt dus het was de eerste keer even wennen. Daarna was ik er ontzettend blij mee! De bar schuimt erg goed en m’n haar word er lekker schoon van. Er zat geen te heftige geur aan wat bij sommige shampoos vervelend kan zijn, deze was precies goed! Ik vond het ook erg leuk dat je er een tasje bij krijg, superhandig!

1 novembre 2020
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più