De bestelling ging vlot. De communicatie verliep zoals het moet, vriendelijk en beleefd. De bezorgdienst deed ook zorgvuldig hun plicht en ook joviaal.
Organisatie en properheid was prima. Hotelkok heeft ook goed werk geleverd. Minpuntjes: 1/lawaai in de eetruimte. 2/ Skiroom: onvoldoende ruimte om je skiboots aan te doen . Te weinig plaats... Leggi di più
Kleding besteld, veel betaald voor shein of temu troep wat arriveerde. Klacht ingediend. Allerlei opties ik kon omruilen, (kreeg je vast weer troep) l, terugsturen maar kost je veel geld aan verzendko... Leggi di più
Heb deze winter in meerdere landen gebruik gemaakt van hun simkaarten in mijn router, werkte prima.
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
At Travel Detail, we believe great journeys deserve exceptional companions. Our collection of handcrafted leather travel bags and accessories is created for discerning travelers who appreciate authentic materials, meticulous craftsmanship, and enduring elegance. Made from premium leather and designed to last a lifetime, each piece reflects a commitment to quality, sophistication, and the art of travel.
68 West Cypress Street, 85003, Phoenix, Stati Uniti
- +1 740 272-5703
- support@travel-detail.com
- travel-detail.com
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Niet bestellen op deze website
Niet bestellen op deze website. 06 nummer bestaat niet, mail word niet op beantwoord. En je geld terug krijgen gebeurd niet.
Ook niet wanneer je binnen 24 uur aankoop het verzoek in dient. Ze weigeren alle contact
Slechte service je word gewoon opgelicht
this company is a scam
this company is a scam, I ordered backpack but recieved one that didnt match photos and description. support center is not replying. I wish I have seen this page with reviews before I placed an order...
Never nooit weer…..
Wat een onbetrouwbaar bedrijf is dit!
Veelal kijk ik op internet of er iets bekend is over een bedrijf alvorens ik er bestel. Deze keer niet gedaan. Wat een spijt. Alhoewel er op de site wordt geschreven dat je je geld terug kunt krijgen indien je ontevreden bent, is dat gewoonweg ondanks meerdere verzoeken niet gedaan en wordt er zelfs op uitdrukkelijk verzoek langsheen gegaan alsof ze het niet gehoord hebben. Kortom slechte producten (gewoonweg rommel!!!) en daarnaast onbetrouwbaar.
Ordered 3 table lamps that took an…
Ordered 3 table lamps that took an exaggerated time to arrive. Price quality extremely low. One of them isn't working and nobody is answering my mails. The telephone number is out of service. Had I read the reviews first I would never had ordered anything from this company.
Waardeloze service!
Waardeloze service!
Na het verzoek een product te retourneren uiteindelijk geen reactie meer. Het bedrijf wekt de schijn in Amsterdam te zitten maar zit in Engeland.
Russische Propaganda
Belachelijke organisatie, die duidelijk spullen uit china door verkoopt. De producten lijken NIET eens op wat je besteld, bovendien krijg je Russische propaganda er bij!
Een tas van 59,90 euro besteld
Een tas van 59,90 euro besteld, na twee weken gemaild. Daarbij track & tracé bleef steken op specifieke datum. Medewerker zou erachteraan gaan.
2 weken verder weer gemaild. Daarna toch een bericht met excuses. Er zou nu wel actie worden ondernomen. Een week later weer een mail met opnieuw excuses, tas bleek niet meer leverbaar. Ik mocht een ander product uit het assortiment uitzoeken. Aangegeven dat ik graag mijn geld terug wil. Toen bleef het weer even stil.
Ook op trustprofile staat bedrijf bekend als onbetrouwbaar. Toch heb ik na meerdere mails mijn geld terug. Gewoon een betaalverzoek gestuurd waar toch redelijk snel op werd gehandeld. Maar al met al een gedoe en … geen rugtas.
It is a scam
It is a scam! I ordered and paid for a lamp waited 2 months and still not delivered. I am thinking it is a f4aud since they write me emails around midnight.....
Een ster omdat dat het laagste is wat…
Een ster omdat dat het laagste is wat je kan geven. Hebben heel lang moeten wachten op het lampje, en idd de doos is totaal gedeukt aangekomen, de voet van het lampje lag eraf, de “verwisselbare” accu lag ernaast, het geeft nauwelijks licht. En gezien de reacties hier wordt terugsturen een kostbare zaak. Weggegooid geld, een dure les😠
Nooit mee in zee gaan
Nooit mee in zee gaan. Heb er maar één woord voor: OPLICHTERS
Inderdaad, zeer slecht.
Inderdaad, zelfs een review schrijven is zonde van je tijd. Ontvangen product wijkt af van het gekochte. Zeer slechte kwaliteit. Plastic (papier?) in plaats van leer. Echter het zal jullie niet interesseren! Het geld is binnen!
1 ster is nog teveel voor deze…
1 ster is nog teveel voor deze oplichters. Besteld en betaald voor een "dure" jas uit China.. telefoonnummer blijkt niet te bestaan, bedrijf blijkt gevestigd in Engeland terwijl het doet voorkomen gevestigd te zijn in Amsterdam. Nu maar hopen dat ze ooit reageren via de mail. Vieze naaiers
Oplichters
Ik heb een zonnebril besteld. De spullen komen uit China. Het lijkt een bedrijf uit Amsterdam. Als je wil retourneren moet je ze eerst mailen. Na 3 keer mailcontact krijg ik retourformulier. Kosten van retour zijn voor eigen rekening en het goedkoopste om terug te sturen is 52 euro. Echte oplichterij.
Dropshipping
Ik heb de bestelling nog niet binnen maar ze wekken de suggestie dat alles uit Amsterdam komt. FOUT!! Bedrijf zit in Engeland! Misleiding maximaal! Spullen komen uit China. Dropshipping dus. Levertijd staat wel vermeld op de site maar dat heb ik achteraf gelezen. Door er Amsterdam achter te zetten zetten ze bewust de mensen op het verkeerde been. €59 voor een rugzak betaald, uit China. Meer hoef ik niet te zeggen. Wees eerlijk en geef dat het uit China komt!
Travel-Detail Amsterdam
Travel-Detail Amsterdam. Bedrijf wat niet gevestigd zit in NL. Is dropship uit China. Tas komt niet overeen met foto’s. Daarbij duurde het erg lang. En geen goede service. De hoge retourkosten zijn voor eigen rekening, ookal leveren ZIJ een defect product wat ook nog eens niet voldoet aan de productomschrijving. Geen aanrader.
Jammer genoeg dat ik geen 0 voor die…
Jammer genoeg dat ik geen 0 voor die site kan geven!!!! Ik heb een strandtas besteld. Ik moest 3 weken wachten en dan kreeg ik helemaal andere lelijke strandtasje , zoals door 2-jarige kindje gemaakt, die ziet helemaal anders dan op foto!!!! En ik moest 39, 99 euro voor dat betalen!!! Ik heb een mail naar de klantendienst gestuurd en een antwoord gekregen, dat ik zelf verzendingskosten moet betalen als ik dit artikel wil terugzenden!!!! Dat is site van dieven en leugenaars!!!! Ik ga zeker proberen te contacteren met ombudsdienst!!!
Moeizaam maar uiteindelijk correct
Ik heb een tas besteld en na 1 week nog geen track en trace. Zodra je hierover mailt wordt de tas vanuit China verstuurd en duurt dan nog 2 weken voordat deze binnen is.
De tas was niet zoals gewenst en deze wilde ik terugsturen, dat kan alleen naar een adres in London. Voor het terugsturen kan je gebruik maken van hun link naar DHL echter zijn de verzendkosten ruim de helft van de bestelling.
Vervolgens heb ik de tas voor een lager bedrag via UPS kunnen verzenden echter zit het bedrijf niet fysiek op het genoemde adres. Het adres is een virtueel kantoor met wel honderden bedrijven.
Mijn bestelling was van begin juli. Eind juli heb ik de tas naar London gestuurd en is tot op heden nooit door hun ontvangen.
Het contact per email loopt wel goed. je krijgt met 1 tot 2 dagen vertraging een antwoord.
Uiteindelijk hebben zij de aankoop terugbetaald terwijl de retour nog steeds rond zwerft. Dat is klasse.
Oplichting
Oplichting. Heb een rugzak besteld, zou de volgende dag verzonden zijn. Twee weken later nog niet aangekomen. Op email wordt niet gereageerd en het telefoonnummer geeft altijd een bezet toon.