Onze trap is heel mooi gerenoveerd. Twijfelde eerst of we een nieuwe trap zouden nemen. Ben blij dat we hiervoor hebben gekozen. Resultaat is prachtig.
Super tevreden, onze trap ziet er veel beter uit, twijfelde eerst of renovatie de moeite zou zijn, nou dat is het zeker!
de verlichting langs de trap werd netjes geplaatst
Onze trap was oud en versleten maar nu ziet hij er weer als nieuw uit, echt heel knap hoe jullie dat aanpaken.
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Bij Traprenovatie Den Bosch zijn we gespecialiseerd in het transformeren van uw oude trap naar een prachtig, vernieuwd pronkstuk in uw huis. Met jarenlange ervaring in de traprenovatiebranche bieden wij hoogwaardige diensten die aansluiten op uw wensen en behoeften. Of u nu kiest voor een klassieke, moderne of tijdloze uitstraling, ons team van vakmensen staat klaar om uw trap vakkundig te renoveren met gebruik van de beste materialen. Wij begrijpen dat elke woning uniek is en daarom bieden we maatwerkoplossingen die perfect passen bij uw interieur. Van trapbekleding tot volledige renovaties, wij zorgen ervoor dat uw trap niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook veilig en duurzaam. Klanttevredenheid staat bij ons voorop. Wij luisteren naar uw wensen, geven deskundig advies en leveren altijd een resultaat waar u trots op kunt zijn. Bij Traprenovatie Den Bosch combineren we vakmanschap met oog voor detail, zodat u jarenlang kunt genieten van uw vernieuwde trap. Bezoek onze website traprenovatiedenbosch.com voor meer informatie of om een afspraak te maken. Wij kijken ernaar uit om samen met u uw trap nieuw leven in te blazen.
Stationsplein 91, 5211 BM, Den Bosch, Noord Brabant, Paesi Bassi
- +31733690435
- contact@traprenovatiedenbosch.com
- traprenovatiedenbosch.com
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
kleine tweak in ontwerp en dat maakt…
kleine tweak in ontwerp en dat maakt verschil in dagelijks gebruik
laatst iemand langs en die zei ook dat…
laatst iemand langs en die zei ook dat trap niet meer glad aanvoelt
De Plaats Van De
De plaats van de leuning is logisch gekozen waardoor je automatisch steun pakt.
Opa Hoorde In De
opa hoorde in de gang hoe hij zei we passen ons aan joh jullie hebben genoeg aan goofd
ze zei oude trap leeft nog hoor beetje…
ze zei oude trap leeft nog hoor beetje apart gezegd maar klopt wel
ze maakten samen met ons de beste keuze
Het Eindresultaat Voelt Hoogwaardig En Luxe Maar De Factuur
het eindresultaat voelt hoogwaardig en luxe maar de factuur was netjes en paste gewoon binnen wat we wilden besteden
Dat stukje vakmanschap eruit
Dat stukje vakmanschap eruit, mijn vader zei dat het mooi is.
bochten en smalle stukken zijn perfect…
bochten en smalle stukken zijn perfect afgewerkt, vakmanschap
we kregen advies op maat zonder…
we kregen advies op maat zonder verkooppraatjes dat vonden we eerlijk en prettig werken
vorige week langsgeweest voor renovatie…
vorige week langsgeweest voor renovatie in de hal, en achteraf nog uit uitleg gekregen over hoe je 'm het best schoonmaakt en onderhoudt
stijlvol gemaakt zonder dat ik de…
stijlvol gemaakt zonder dat ik de hoofdprijs moest betalen, aanrader
alles bleef gewoon zitten
alles bleef gewoon zitten, maar ziet er nu wel veel mooier uit
Geen probleem met wijziging
last-minute iets gewijzigd en dat was geen probleem, super meedenkend team
Onze trap is weer fris
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.