Valutata 1 stelle su 5

Afspraken maken en nakomen. Afgelopen donderdag 16 april...uw pakket wordt vrijdag bezorgd. Vrijdag bericht...uw pakket wordt zaterdag bezorgd...zaterdag... door omstandigheden wordt uw pakket maandag... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Commander 2 échafaudages sur Amazon le 20/04/2026 et livraison prévue du 27 au 29/04 . Expédié et pris en par TransMission le 21/04 , le livreur me téléphone le 24/04 pour me dire qu'il va me livrer l... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Het is al de tweede keer dat ik een aantal spullen via een Nederlandse webshop bestel en dat deze spullen via Transmission zouden afgeleverd worden. De te verwachten afleverdatum en -uur werd door Tr... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Leverancier heeft het product meteen verstuurd i.v.m. volgende dag levering. Tot 3 keer heeft Wisman het af laten weten te bezorgen op aangegeven datum en tijd. Als klant kun je er nu zelf achtera... Leggi di più

2,0

3 stelle
2 stelle
1 stella

Afspraak niet nagekomen

Ze zouden op een bepaalde dag komen tussen 16u en 18u. Niemand gezien. Krijg een nieuwe datum de dag erna levering tussen 13:30 en 15:30, maar se leverancier staat aan de deur 10u15.
Je moet de track en trace laten openstaan in je browser want je krijgt maar een keer de link.

9 dicembre 2025

Niet erg betrouwbaar

Trans-mission is op 8 december totaal niet komen opdagen nadat het leveringstijdstip eerst al verschoven was naar een later moment op de avond van 8 december. Ik heb bewakingscamera’s als bewijs. En dan doodleuk vermelden dat levering mislukt is omdat IK niet aanwezig was. Het moet niet gekker worden. Ik ben nota bene voor deze levering de hele dag en avond thuis gebleven. Teleurstellend dat Trans-mission zo de feiten verdraait.

8 dicembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

***NOOIT GEWEEST EN PAKKETTEN NOOIT…

***NOOIT GEWEEST EN PAKKETTEN NOOIT GELEVERD***

Op vrijdag 5 december heb ik bij AQ Living een salontafel en een eettafel besteld, bestaande uit in totaal vier dozen (twee van circa 20 kg en twee van circa 11 kg). De levering zou vandaag, 8 december, plaatsvinden binnen het door TransMission gecommuniceerde tijdvak 11:30–14:00.

De chauffeur is echter niet verschenen binnen dit tijdvak. Om 14:15 uur heb ik telefonisch contact opgenomen met AQ Living om dit te melden. Ik werd vervolgens teruggebeld met de mededeling dat TransMission zou hebben aangegeven dat de chauffeur “voorbij mijn route is geweest”, zonder verdere toelichting. Ook AQ Living had op dat moment geen verklaring voor het uitblijven van de levering. Ik heb toen aangegeven dat indien de levering vandaag niet plaats zou vinden dat ik af zou zien van de koop dit omdat er niet gecommuniceerd wordt met mij en ik niet weer een hele dag thuis zal zitten om vervolgens niets te ontvangen

Later op de dag zag ik tot mijn verbazing dat in de track-and-trace link de levering als “bezorgd om 18:47” is geregistreerd. Deze informatie is feitelijk onjuist.

Er is niet aangebeld, ik ben niet gebeld, en er is geen chauffeur bij mijn adres geweest en ik heb nergens getekend voor ontvangst.

Daarnaast blijkt uit de camerabeelden van het trapportaal dat er op geen enkel moment pakketten zijn afgeleverd. De vier dozen zijn dus niet geleverd.

Ik heb dit direct opnieuw gemeld bij AQ Living, maar kreeg te horen dat TransMission inmiddels gesloten was en dat ik morgen teruggebeld word. Gezien de ernst van de situatie vind ik dat onvoldoende. Ik heb de uitgaande en ontvangen gesprekken met AQ living bijgesloten

Hierbij stel ik formeel vast dat de goederen niet zijn geleverd.

8 dicembre 2025

Onbetrouwbaar en inconsequent

Niet langs geweest ondanks mailtje van aankondiging. Wel mailtje dat we er niet waren. Ze staan niet op de deurbelcam opnames. Mailtje van ons of we het kunnen ophalen. Nee. Vervolgens via link nieuwe afspraak maken en dan zien dat we wel kunnen ophalen. Vaag bedrijf.

Valutata 5 stelle su 5

Zeer correcte en vriendelijke chauffeur…

Zeer correcte en vriendelijke chauffeur belde eerst aan of we wel thuis waren anders mocht hij de bestelling niet afleveren. Vervolgens bracht hij het pakket 25 kg met een steekwagen keurig op de plek van bestemming in ons appartementencomplex.

Valutata 2 stelle su 5

Keuze voor dag, twee dagen later voor de deur

Week geleden dag afgesproken, niets vernomen tot gisteravond dat ze vandaag voor de deur staan...... Telefoonnummer opgehangen, buurvrouw ingeschakeld... Binnen 2 minuten chauffeur weer weg... Nu maar weer dag zien te vinden en hopen dat ze dan wel op de afgesproken dag willen verschijnen

Valutata 1 stelle su 5

3 verschillende telefoonnummers gebeld…

3 verschillende telefoonnummers gebeld omdat ze telkens niet werkte en of wanneer ik mijn postcode insprak, het gelijk ophing.

Uiteindelijk had ik iemand aan de lijn die me doorverbond.
Toen ik met de juiste persoon sprak vroeg ik hoelaat mijn pakket aankwam. De track and trace gaf dat namelijk niet aan. Tussen 11 en 2 zeiden ze, prima dank! Kan de bezorger mij aub even een half uur van te voren bellen dan zorg ik dat ik klaar sta. Ja dat is goed.

Ik bel om 12 uur nog eens voor de zekerheid, graag de bezorger mij laten bellen! ja is goed.

Staat de bezorger blijkbaar voor de deur met 4000 euro aan gereedschap. Pallet midden op de stoep, gelukkig was mijn huisgenoot thuis. Niet gebeld niks, in gesprek op zijn telefoon maar we moesten even krabbelen en hij reed weer door. Zou u hem even naar binnen kunnen rijden? nee want er is een drempel.

Wonderbaarlijk slecht, echt waar wat een schijt bedrijf.

Reeds 3 dagen blijven wij thuis

Reeds 3 dagen blijven wij thuis, en krijg ik een melding dat het huis "gesloten" was. Maar niemand op de camera en niemand aangebeld. Laatste keer zou er een kaartje in de bus zitten. Maar geen kaartje!
Ik heb ondertussen 5 keer contact gezocht via het contactformulier, maar er is niemand die antwoord. Heel frustrerend.

4 dicembre 2025

Bezorg tijd 10:10 -12:10

Bezorg tijd 10:10 -12:10
12:45 aan het werk gegaan na
Heel de ochtend thuis te zijn geweest.

Aanbelt: 13:12
12 seconde heeft de bezorger toch nog gewacht….
Geen kaartje in de bus…

3 dicembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Echt ongelofelijk wat hier gebeurd is

Echt ongelofelijk wat hier gebeurd is. Ik heb hier speciaal afspraken voor moeten laten aanpassen. Ben de hele tijd thuis geweest. Het is echt onmogelijk dat ik de huisbel gemist heb. Ik heb zelfs een paar keer gerommeld aan de deur gehoord. Ben direct naar beneden gerend. Toch na enige tijd een kaartje in de bus dat er niemand thuis was. Ongelofelijk. Waarschijnlijk vond de chauffeur het pakketje te zwaar en laat het nu aan een van zijn collega’s over.

3 dicembre 2025

2 batterijen besteld

2 batterijen besteld. Info ontvangen van ETD was niet bijgewerkt. Er stond 1 batterij voor de deur na telefonisch contact met de bezorger. De 2de batterij was niet geleverd maar werd de volgende dag geleverd na contact met de bezorger.

30 ottobre 2025
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più