Valutata 1 stelle su 5

Afspraken maken en nakomen. Afgelopen donderdag 16 april...uw pakket wordt vrijdag bezorgd. Vrijdag bericht...uw pakket wordt zaterdag bezorgd...zaterdag... door omstandigheden wordt uw pakket maandag... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Commander 2 échafaudages sur Amazon le 20/04/2026 et livraison prévue du 27 au 29/04 . Expédié et pris en par TransMission le 21/04 , le livreur me téléphone le 24/04 pour me dire qu'il va me livrer l... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Het is al de tweede keer dat ik een aantal spullen via een Nederlandse webshop bestel en dat deze spullen via Transmission zouden afgeleverd worden. De te verwachten afleverdatum en -uur werd door Tr... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Leverancier heeft het product meteen verstuurd i.v.m. volgende dag levering. Tot 3 keer heeft Wisman het af laten weten te bezorgen op aangegeven datum en tijd. Als klant kun je er nu zelf achtera... Leggi di più

2,0

3 stelle
2 stelle
1 stella

Pakket niet bezorgd

Kreeg te zien dat het pakket was bezorgd, maar geen bel gehoord en nergens bij het huis kunnen vinden. Na bellen en 100x doorverbonden te worden krijg ik te horen dat de chaffeur de straat niet in zou hebben gekund door een vrachtwagen... Is een paar meter lopen en toen ik ging kijken was de straat vrij. Onbekend wanneer het pakket nu dan wel komt, kan ook niets meer volgen aangezien hij op 'bezorgd' staat.

24 marzo 2026
Valutata 1 stelle su 5

Tot 2x toe beweren dat we niet thuis…

Tot 2x toe beweren dat we niet thuis waren. Al 2 dagen gelogen.Chauffeur staat NIET op camera noch op de video-deurbel.
Dus zelfs niet langsgekomen!
Denkt dit bedrijf dat de ontvangers debielen zijn of zo?
Vette leugenaars zijn het.

19 marzo 2026

Waardeloos en onbetrouwbaar

Waardeloos en onbetrouwbaar. Vrijdag zouden ze komen, maar ondanks dat ik de hele dag thuis was is er niemand geweest. 'Ontvanger was niet aanwezig' krijg ik vervolgens te zien bij de Track en Trace. Moest een nieuwe bezorgdag kiezen en koos voor maandag. Om 09.00 kreeg ik een melding dat ze er tussen 10.41 en 12.41 zouden zijn. Wederom hele dag thuis geweest en weer geen bezorger gezien. Zojuist achteraan gebeld en volgens de telefoniste heeft de bezorger het pakket in het depot achtergelaten. En moet ik weer een nieuwe bezorgdag kiezen. Daar blijf je dan de hele dag voor thuis. Kies alsjeblieft een ander bezorgbedrijf als je geen gedoe wilt!!

16 marzo 2026
Valutata 1 stelle su 5

In juli 25 een zweefparasol besteld via…

In juli 25 een zweefparasol besteld via Action, kwam nooit aan beschadigd.
Maart 26 nieuwe poging, gebeld vanwege de eerdere bestelling die nooit kwam.
Komt vanmiddag, fijn.
Kwam toch niet, wederom bellen paar dagen later.
Toen weer Zelfde verhaal, beschadigd retour afzender.
Ergste is dat je zelf overal achteraan moet en je niks hoort van dit bedrijf.
Track & trace blijft op gescand in sorteercentrum staan.
Heel apart ook, zelfde pakket met maanden er tussen.
Zelfde verhaal.
Volgens mij heeft iemand in dit bedrijf nu in ieder geval een fijne parasol thuis.

13 marzo 2026

Gerust -10

Gerust -10. Kankerslecht bedrijf met kankerchauffeurs te beroerd om te bij aankomst 2 maal thuis gewacht waar eindstand niet eens gebeld wordt. Jullie kankermoeders

11 marzo 2026
Valutata 1 stelle su 5

I would rather of used a different package service

Literally 3 hours warning that they were delivering a package. So, I was at work. They dropped a 1200 euro packet on the street by the front door and left it. The track and trace said they gave it to me. All messages sent from them are no.reply accounts, so communication is not possible.

9 marzo 2026
Valutata 1 stelle su 5

wat een verschrikkelijk bedrijf is dit

wat een verschrikkelijk bedrijf is dit.

Eerst een mail ontvangen met 'u was niet thuis', terwijl ik de hele dag thuis was en er was niemand aan de deur gekomen. Meteen opgebeld - 'ja meneer, er is helaas een misverstand uw pakket is niet eens meegegeven want het paste niet meer' Maar we gaan het vandaag alsnog versturen en dan krijgt u het alsnog vanmiddag. Zoals u kunt raden is er niemand meer gekomen. En de dag erna was het pakket wederom niet meegegeven! Miepje aan de telefoon kon nergens wat aan doen. Allemaal incompetent daar.

4 marzo 2026

Plichtsbesef van een kleuter

Eerst zou mijn pakket tussen 16.15 en 18.15 bezorgd worden. Dat werd om 18.13 veranderd naar 18.15 en 19.15. En om 19.20 stond er opeens dat het niet bezorgd had kunnen worden omdat ik niet thuis was! Die pakezel redde het gewoon niet en wilde naar huis en dan geeft hij de geadresseerde de schuld. Snap niet dat bedrijven nog van deze club gebruik maken. Ik koop nooit meer iets bij Hewoo Raamdecoratie in Heiloo!!!

4 marzo 2026

Iets besteld

Iets besteld
2 weken geleden pakket waarschijnlijk zoek geraakt tot 2 keer toe twee keer gebeld door de leverancier
Tot nu toe nog niet geleverd
Waardeloos echt niet normaal
Zal het nog geleverd worden ik heb er geen vertrouwen in

24 febbraio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Wat een rampzalig bedrijf.

Wat een rampzalig bedrijf.
Ik kreeg een mail dat de ladders afgeleverd waren???
2 stuks van bijna 3 meter €1.600.
Op de camera geen wagen te zien, wel met mijn naam afgetekend. Das knap als er niemand voor de deur staat.
Bij navraag was het in de tuin gegooid bij nummer 3 en niet 3E wat 200 meter verderop is. Je moet echt een analfabeet zijn om het bij nummer 3 in de tuin te gooien. bij navraag op het kantoor, spraken ze ook niet echt Nederlands kennelijk om dat ze het niet begrepen en de chauffeur al naar huis was.
Echt een pannenkoek bedrijf, als je leest dat het met transmission geleverd wordt, meteen de boel annuleren stelletje amateurs zowel in de auto als op het kantoor.

19 dicembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Vandaag een mail dat mijn pakket,( Auto…

Vandaag een mail dat mijn pakket,( Auto onderdelen en een accu) zouden vanmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur bezorgd worden.
Om 13.34 een mail dat de zending was afgeleverd,vervolgens mijn zoon die thuis was gebeld en gevraagd of hij het had aangenomen.
Helemaal niets ontvangen, en ook bij de container gekeken.
Gebeld met Winparts en Trans-Mission in Deventer. De man van Trans... belde met de bezorger waar mijn pakket was gebleven.
Volgens de bezorger achter de container, dus nog maar eens gekeken. Bij ons niets bij de container, maar toevallig zie ik dat die pannenkoek het 3 woningen verderop bij de containers neer had gezet. Wel afgetekend met Kris dat ik het had ontvangen, terwijl mijn naam Chris is.
Wat een achterlijke gladiool.
Echt zeer ontevreden over dit bedrijf.
Ook van het kantoor uit niet eens een excuus.
Ben blij dat ik toevallig het pakket ontdekte voor dat het begon te regenen.

20 febbraio 2026

ONBETROUWBAAR…

Mijn fitnesstoestel zou geleverd worden deze voormiddag. Ik blijf al de hele dag thuis. Geen communicatie omttrent vertraging. Status levering.... bezorger is onderweg.
Zeer slechte ervaring!!!

17 febbraio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Pakket in regen op stoep

Transmission heeft het pakket in de regen achter gelaten op de stoep aan de drukke straat. Heel het karton was doorweekt. Het pakket kon door iedereen zo meegenomen worden.
Bizar!

12 febbraio 2026

Zeer slechte transporteur

Houtkloofmachine besteld, leverancier liet deze bezorgen met TransMission, chauffeur zette de zware machine aan de kant van de weg naast de klep en was ondanks vriendelijk verzoek niet bereid om hem in ieder geval iets verder op het erf te zetten uit het zicht. Opmerking was er zitten wieltjes onder, dus mijn vrouw moest hem zelf van de pallet af sjorren en wegrijden van de weg, als ik thuis was geweest had ik gezegd dat hij hem wel weer mee kon nemen, wat een hork van een chauffeur, auto was verder leeg dus ook geen druk van andere leveringen, daar betaal je dan € 50,- bezorgkosten voor.

6 febbraio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Mijn voorbumper van Winparts via…

Mijn voorbumper van Winparts via transmission was op tijd & veilig aangekomen. Na het lezen van de reviews was ik bang dat ik hetzelfde ging meemaken maar gelukkig veilig ontvangen. Heel tevreden!

31 gennaio 2026
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più