Jeg vil gerne dele en lidt ærgerlig erfaring, jeg har med løbevesten. Den fungerer fremragende til sit formål og har mange smarte og praktiske løsninger. Pasformen (M) er der heller ikke noget at... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Købte løbehandsker som passer perfekt og man kan stadig trykke på skærmen på ens mobil med dem på Købte løbeveste som viste sig at være for lille Super nem returnering og købte en ny i en størrelse... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Er SÅ glad for min nye trainsimple løbe vest, vandblærer og løbesokker. På en 14k tur er der intet som rykker rundt, skvulper, hopper eller irriterer. Jeg købte i small selvom jeg er en medium, og den... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg modtog en løbevest fra Trainsimple, som allerede efter 2. løbetur fik en defekt lynlås. Jeg kontaktede deres kundeservice skriftligt, og inden for 15 minutter svarede de tilbage, at de beklaged... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Hos TRAINSIMPLE stræber vi efter at give alle løbere den bedste træningsoplevelse. Vi tror på, at med de rigtige accessories kan du nå nye højder og nyde hver kilometer. Vores produkter er designet til at sikre høj kvalitet og komfort – fordi din løbetur fortjener det bedste.
Informazioni di contatto
Vestergade 48F, 8000, Aarhus, Danimarca
- Kontakt@trainsimple.dk
- trainsimple.dk
Ha risposto al 70% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Super god service hele vejen igennem!
Dårlig kundeservice
Oplever problemer med at vesten giver slid mærker på mine bluser. Dette sker på forskellige mærker, tykkelser på trøjerne. Samt både med elastik spænderne og de Alm på vesten. Jeg har kontaktet dem, og først og fremmest er de meget langsomme i deres svartid. Efter lidt tid frem og tilbage, indrømmer de en fejl på vesten og vil gerne sende en ny hurtigst muligt uden jeg skal gøre yderligere. Udover lige og sende den jeg har retur. Det har jeg nu gjort fra et par dage siden (ved det er påske osv så længere levering). Men der er gået flere arbejdsdage og har intet modtage i forhold til at de skulle have sendt en ny afsted, samt ingen svar på min mail. Synes det er utrolig dårlig service, og slet ikke tilfredshedsgaranti som de ellers reklamere med. Synes jeg er super ærgerligt da jeg nu har 3 ødelagte bluser, ingen løbevest eller pengene retur. Håber på et svar og en bedre service herfra.
Slitage på løbetøj ved brug af vest
Jeg vil gerne dele en lidt ærgerlig erfaring, jeg har med løbevesten. Den fungerer fremragende til sit formål og har mange smarte og praktiske løsninger. Pasformen (M) er der heller ikke noget at udsætte på.
Derimod har jeg lagt mærke til, at vesten slider på stoffet i mit løbetøj. Slidaget opstår der, hvor vesten klikkes sammen. Jeg har fået grimme “mærker”, hvor stoffet bliver fnugget/optrævlet, på flere af mine løbetrøjer.
Jeg synes, det er kedelig, at jeg ikke tør bruge mit “bedste” løbetøj sammen med en løbevest, jeg faktisk rigtig godt kan lide. Som det er nu, bliver jeg nok nødt til at se mig om efter et andet alternativ.
Købte løbehandsker som passer perfekt…
Købte løbeveste som viste sig at være for lille
Super nem returnering og købte en ny i en størrelse større og den passer perfekt og er god kvalitet
Fik gratis solbriller med som er mega fede 😎😎

Risposta di Trainsimple
3. gang jeg er super godt tilfreds!
Lige fået hele deres udvalg af vinter accessories - det er piv godt og spiller bare som det skal! Hurtig levering og skarpe priser!

Risposta di Trainsimple
Du får hvad du betaler for
Jeg løber en del ultraløb, og har derfor flere tasker, hovedsageligt Salomon. Da jeg så denne til 1/3 af den pris jeg normalt giver, ønskede jeg mig den i julegave og fik den. På første løbetur ser jeg hurtigt, at det øverste spænde foran, ikke kan holde sig sammen. Når man tager noget i tasker, eller bare tager lige vand, så springer den op. Efter en del skriveri med kundeservice, vil de sende et nyt spænde, dette har de dog aldrig gjort.
Jeg giver 2 stjerner, da jeg tror at tasken uden fejlen vil være ubemærket, men fejlen var simpelthen så distraherende, at jeg ikke kunne tænke på andet under mit løb.
Så for nu holder jeg mig til de dyre, hvor der er bedre kvalitet og kundeservice.
Super service og god kvalitet!
Super service. Hurtig lervering.
Fik et par løbebriller gratis med i handlen.
Er lidt i tvivl om jeg har fået bestilt min løbevest i den rigtige størrelse, men nu prøver jeg den af og hvis størrelsen skulle have været et nummer større så bestiller jeg bare en mere. Det er gode priser!

Virkelig god kundeservice
Virkelig god kundeservice. Fik en løbevest i julegave som desværre var for lille. Fik hurtigt svar og inden jeg havde returneret den “forkerte” størrelse havde de allerede sendt en anden størrelse. Synes det var god service og tiltro til deres kunder!

Risposta di Trainsimple
Ikke fået det jeg har bestilt
Jeg oplevede desværre problemer med min ordre. Ved afhentning manglede der 4 drikkedunke. Jeg kontaktede kundeservice, som hurtigt svarede og lovede, at de ville sende en ny pakke, klar til afhentning mandag/tirsdag.
Siden da har jeg intet modtaget og heller ingen opdatering, selvom jeg har rykket dem igen. Nu når det ikke at komme inden jul, hvilket er meget skuffende.
God og hurtig første respons – men manglende opfølgning og levering trækker desværre oplevelsen langt ned.

Løbevest
Jeg manglede en løbevest, hvor jeg bl.a. kunne have både min telefon og husnøgler. Jeg blev anbefalet at kigge på Trainsimple's hjemmeside. Her fandt jeg hvad jeg søgte. Kan varmt anbefale vesten til andre. Den er behagelig at løbe med samtidig med at kvalitet er i top, og så er den meget praktisk.
Hjemmesiden er nem og overskuelig, og så er der hurtig levering.

Risposta di Trainsimple
Jeg elsker min performance løbevest
Jeg elsker min performance løbevest! Valgte Trainsimple fordi det er en super god pris, og så har den mange lommer til både nøgler, telefon og vand 🌟🌟🌟🌟🌟

Risposta di Trainsimple
Jeg er super glad for min vest og…
Jeg er super glad for min vest og bruger den hele tiden. Den gør mine løbeture meget nemmere og fjerner alt bøvl med at have nøgler, telefon og AirPods med. En virkelig smart og praktisk løsning, kan varmt anbefales!

Risposta di Trainsimple
Super godt produkt til prisen
Super godt produkt til prisen, virker fremragende.

Risposta di Trainsimple
De svarer super hurtigt når man skriver til dem,
Service er i top og de meget hjælpsomme 😊😊

Lækkert og smart design
Lækkert og smart design!
Jeg købte en løbevest og -handsker. Jeg var dog lidt skeptisk, fordi jeg ikke kendte mærket i forvejen, og fordi det ikke var dyrere. Men vesten passede i min sædvanlige størrelse og produkterne er af god kvalitet, super smarte og praktiske.

Risposta di Trainsimple
Beställde en löparväst som var för…
Beställde en löparväst som var för liten. Har försökt få kontakt med företaget för att göra en retur. Har skickat flertalet mail i över en veckas tid, men får inget svar…

Har købt en refleksvest
Har købt en refleksvest, super fin kvalitet og hurtig levering. Overordnet set en virkelig god oplevelse :)

Everything was as hoped
Everything was as hoped. Great design, fitting, and quality. I bought all of the products: glasses, vest, and water bottles, nothing to complain about.

Risposta di Trainsimple
Havde bestilt en vest i forkert…
Havde bestilt en vest i forkert størrelse. kundeservice svarede hurtigt og var søde at sende mig en ny. God service og hurtig levering

Risposta di Trainsimple
Produkter af høj kvalitet!
Jeg har nu handlet to gange hos TrainSimple og jeg er mega tilfreds og glad for mine køb! Produkterne er virkelig af høj kvalitet og leveringen var hurtig.
Kan virkelig anbefales!

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.