Har nu kørt knap 140.000 km med Trafikalarm appen. Jeg elsker at høre Ole Thestrups stemme som advarer mod kameraer, vejarbejde eller bare brokker sig over mandage. Derudover har den også sparet mig... Leggi di più

Rystende ringe data grundlag gør appen værdiløs. Fint med apple carplay men hvorfor ? Forsøgte af flere omgange at stoppe mit årsabonnement, men det lykkedes folkene på Trafikalarm.dk at trække... Leggi di più

Når man nærmer sig en fartkontrol udfyldes hele skærmen af en pop-op som kræver at du trykker ok før du kan se et kort med fartkontrollen for at afgøre om alarmen er på den vej du kører på eller en... Leggi di più

1. Istruzione e formazione

Trafik Alarm er Danmarks ældste trafikfællesskab, hvor titusindvis af bilister dagligt deler information fra trafikken. I appen er det muligt at indrapportere fotovogne, uheld, vejarbejde, vejrvarsler, kø og andre forhindringer i trafikken, så andre bilister kan få glæde af informationen. For at få adgang til alle premiumfunktioner kræver det et betalt abonnement. Se mere i Trafik Alarm appen eller på www.trafikalarm.dk

4,0

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Jeg beklager at jeg har bedømt den…

Jeg beklager at jeg har bedømt den forkerte app
Det er drive One og ikke trafik alarm jeg bedømte

23 luglio 2025

Hej Per,

Tak fordi du vender tilbage på det.

Du har dog lavet en ny anmeldelse i stedet for at fjerne den gamle. TrustPilot er jo til for vurderinger af virksomheder og ikke alt muligt andet. Så jeg vil klart opfordre til, at du sletter begge dine anmeldelser af os, og så kontakter Drive One direkte på support@driveone.eu, for at få løst din udfordring med deres produkt.

Med venlig hilsen
Trafik Alarm

I "gratis perioden" uden abonnement,er…

I "gratis perioden" uden abonnement,er den værdiløs. Passer ikke koordinater hvor du kører, samt opdatere heller ikke farten du kører 👎overvejer at framelde mit abonnement igen.

8 febbraio 2025

Hej Heine,

Vi vil meget gerne hjælpe dig med de problemer, du nævner, hvis du blot sender os en mail til support@trafikalarm.dk. Det lyder ikke som noget, der har med abonnement vs. ikke-abonnement at gøre, men snarere noget med appen og din telefon. Vi håber du vil tage fat i os på mail - det ser desværre ikke ud til at du har kontaktet os før du har skrevet anmeldelsen.

Mvh Anders / Trafik Alarm

Virker ikke uden abonnement

Reklamer med at den virker uden abonnement, men uden er den fuldstændig værdiløs.

6 dicembre 2024

Hej Jens.

Vores app virker ganske udmærket både med og uden abonnement. Der er selvfølgelig flere funktioner, når man er Plus-kunde, men du får de samme fine advarsler i gratisversionen. Derfor undrer vi os temmelig meget over din anmeldelse.

Vi tænker derfor, om du måske blot har brug for noget hjælp til opsætningen? Du er meget velkommen til at kontakte os på support@trafikalarm.dk eller tlf. 31318677 (Hverdage mellem 10 og 14).

Med venlig hilsen,

Den app er virkelig god

Den app er virkelig god . Den virker hver gang og den koster kun 19kr om mdr

28 ottobre 2024

Hej Tania

Mange tak for den fine anmeldelse 😊 Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med appen. Hav en god weekend!

Med venlig hilsen,

Knald god app

Knald god App men kunne godt bruge at man i android auto kunne vælge selv om skærmen skal være mørk eller lys da den mørke er ekstra mørk med solbriller på

30 settembre 2024

Hej Henrik

Mange tak for din anmeldelse 😊 Om appen skal være mørk eller lys på Android Auto bestemmes automatisk af dine indstillinger i Android Auto. Der skal du ind i Android Auto-indstillingerne generelt, og tilpasse efter dine ønsker.

God dag!

Venlig hilsen,

Virker rimeligt 👍

Virker rimeligt 👍
Men har problemer med tilpasset zoom på kortet, efter min hastighed, findes der hjælp til det?
Var det ikke en ide at man også kunne vise tilladt hastighed på skærmen?
Hvor tit opgradere I kortet som vises?

22 maggio 2024

Hej Tommy,

Tak for din anmeldelse :-)
Vi kommer indenfor de næste par uger med en opdatering, så kortet zoomes bedre ind/ud generelt.
Ift. at vise tilladt hastighed, så kommer det også i en opdatering indenfor en overskuelig fremtid.

Vi er ikke helt sikre på, hvad du mener med at opdatere kortet, men du må meget gerne kontakte os på support@trafikalarm.dk, så vi kan få uddybet ovenstående.

Anders
Trafik Alarm

Trafik Alarm kobler sig selv på Android…

Trafik Alarm kobler sig selv på Android Auto, det burde værre muligt at kunne slå denne funktion fra, så man kan have Trafik Alarm kørende på mobilen, samtidig med at have Maps på Android Auto skærmen.

Navigationen på Trafik Alarm er meget ringe, bla. ingen ÆØÅ på tastatur, kan ikke hente gemte adresser på skærmen.
Har også oplevet at hastigheden svigter, låser til en forkert hastighed.
Fortryder i den grad at jeg købte et års abonnement.
Steen H.
Efter en del korrespondance med Anders Trafik Alarm, der henviste til en funktion i app. hvor der kan skifte kortet mellem Android Auto og mobilen.
Først efter jeg fandt på at opdaterer appen i Google Play til ver. 3.1.1 kom funktionen frem.

15 febbraio 2024

Kære Steen,

Vi er rigtig glade for at høre du er tilfreds med app'en nu efter vores support :-)
Rigtig god dag til dig.

Oprindelig besvarelse.
Kære Steen,

Mange tak for din feedback. Den funktion, du efterlyser, findes dog allerede i appen.

Hvis du starter med at forbinde telefonen til Android Auto, så gå ind i appen på telefonen. Der skulle du meget gerne kunne finde en knap i øverste højre hjørne, med et lille kort-symbol på. Hvis du trykker på den, så kommer Trafik Alarms kort over på telefonen, og ikke på Android Auto.

Ift. tastaturet, så bør det som udgangspunkt følge dit tastatur på Android Auto, med mindre du skifter over til telefon, som forklaret ovenfor. Du kan også bruge Google Assistent på Android Auto, for at indtale destinationen i stedet.

Som andre tredjeparts-navigationsapps, så har vi desværre ikke adgang til dine gemte adresser fra fx Google. Derimod kan du bruge tidligere anvendte adresser i vores egen app, samt din gemte hjemme- eller arbejdsadresse.

Ift. låst hastighed, så lyder det ret mystisk. Det vil vi meget gerne høre mere om - skriv gerne på support@trafikalarm.dk. Det er dog muligt at det er relateret til Android Auto og forsvinder, når du skifter over til telefonen.

Vi håber at dette giver anledning til fem stjerner. Og husk at vi altid sidder klar til at hjælpe på support@trafikalarm.dk eller via vores telefon 31318677 på hverdage fra 10-14 😊

Bedste hilsner
Trafik Alarm

Dårlig kort man kan næsten ikke se hvor…

Dårlig kort man kan næsten ikke se hvor man er på kortet, dårlig lyd og dårlige advarsler lyde.

4 dicembre 2023

Hej Ingrid,

Det lyder altså virkelig mærkeligt. Har du ikke mulighed for at sende os en e-mail på support@trafikalarm.dk eller ringe til os på 31318677 (Hverdage mellem 10 og 14).

Det lyder til at der er et eller andet helt galt med din opsætning eller du har fundet en af vores konkurrenters app :)

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kenneth / Trafik Alarm

Elendig app virker overhovedet ikke

Elendig app virker overhovedet ikke. Har haft den kørende i næsten et år. Det er ikke fordi jeg ikke har indstillet den korrekt for alle muligheder er prøvet, til gengæld har jeg fået 4 fartbøder så nu har jeg downloaded en ny app som virker, den har sparet mig for 3 bøder allerede efter 2 dage

10 ottobre 2023

Hejsa,

Vi er virkelig kede af at høre du ikke er tilfreds med vores app, og at du har fået fartbøder.
Først og fremmest må vi lige nævne at uanset hvilken app man bruger - så er der ingen garanti for at man ikke får en fartbøde.

Når det så er sagt, så lyder det stadig til at der er en udfordring med opsætningen, og vil derfor høre om du ikke kan skrive til os på support@trafikalarm.dk så kan vi hjælpe dig videre.

Upåklagelig og sikker.

Har brugt Trafik Alarm flere år, og den har været med mig på over 113.928 km.
Den har altid virket upåklageligt, og kan klart anbefales at bruge.
Nem installation og opsætningen kan gøres personlig. Og kan samtidig bruges som Maps.

22 settembre 2023

Så godt tænkt og udført

Så enkelt, så flot grafisk, overskueligt og fine funktioner og let at betjene. Og så er den gratis og man deler alligevel til fællesskabet når man indrapportere om trafikale forhold. Og så fornemmer man, de faktisk gør lidt ud af at få tilfredse brugere og kunder. Er meget tilfreds og glæder mig til at bruge APP'en fremadrettet. Fordi den er gennemtænkt og ikke træder forkert nogle steder. Selv priserne er fornuftige hvis man "vil ha' lidt mere".

5 maggio 2023

Kære Karsten,

Tusinde tak for de meget flotte ord, dem sætter vi utrolig stor pris på. Vi er naturligvis også virkelig glade for de 5-flotte-stjerner.
Vi håber at vi også i fremtiden kan sørge for at alle er glade for at bruge vores app.

Ringe app.

Ringe app.. Har lige kørt gennem en fart kontrol og er blevet Blitzet UDEN nogen form for alarm 💪👍

Flot klaret, jeg har lige abonneret på et år, ser ud til det er spildt...

7 aprile 2023

Hej Andreas,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre du synes vores app er ringe.
- Det lyder dog til at du er lidt mere træt af at du har en fartbøde på vej i posten, end at vores app er ringe 😊

Vi er naturligvis rigtig kede af at høre du ikke blev advaret da du kørte forbi, men vi har dog en masse spørgsmål vi rigtig gerne ville stille dig. - Vi kan nemlig ikke se, at du har kontaktet vores support, men blot skrevet direkte herinde.

Kunne du mon ikke række ud til os på support@trafikalarm.dk eller naturligvis ringe til os på 31318677 (hverdage ml. 10 & 14).

Vi vil rigtig gerne vide:
- Havde du app’en åben?
- Hvorhenne I landet var det (gerne så præcist som muligt)
- Dato og cirka tidspunkt (gerne så præcist som muligt)

Til sidst så håber vi alligevel at du vil give os en chance, da vi formoder at du har tegnet 12 måneders gratis prøveperiode som vi lige nu kører kampagne på, hvis du ikke har - så må du også gerne kontakte os.

God påske :-)

Kenneth / Trafik Alarm

P.s. husk at selvom vi er Danmarks ældste og bedste Trafikfælleskab, så er der stadig én person der skal indrapportere som den første :-)

Trafik Alarm er et godt værktøj

Trafik Alarm, som jeg har anvendt i en hel del år, betragter jeg som et godt værktøj til at kunne koncentrere sig om at køre bil, når jeg kører bil. Kan virkelig anbefales til alle, der ikke ønsker at støtte det offentlige med overflødige bidrag.

20 marzo 2023

Kære Henrik,

Tusinde tak for dine flotte anmeldelse. Den sætter vi stor pris på - ligesom vi sætter stor pris på de 5-flotte-stjerner 🤩

Batteriet kører hurtigt

Har lige købt et abonnement - primært for at undgå fartbøder.
Har slået alle funktioner fra, undtagen fart alarm.
Den bruger ca 3 gange mere batteri ifh den integrerede GPS 🤔

18 marzo 2023

Hej Anne,
Tak for din Trustpilot anmeldelse. Vi har ledt og ledt, men kan simpelthen ikke finde nogen henvendelser fra dig i vores kundeservice univers. Vi vil så gerne hjælpe dig lidt bedre på vej, fordi det er naturligvis ikke meningen at app’en skal bruge så meget strøm.

Så kunne vi ikke få dig til at række ud til os, så vi kan hjælpe dig på vej? Du kan sende os en mail på support@trafikalarm.dk eller på hverdage fra 10-14 ringe til os på 31318677.

Vi håber at høre fra dig snarest.

Kenneth / Trafik Alarm

Det fungerer upåklagelig og jeg har Ole…

Det fungerer upåklagelig og jeg har Ole Thestrup som stemme - så der kommer også nogle sjove kommentarer til tider...:-)

14 febbraio 2023

Hej Sten,

Tusinde tak for de flotte ord, og naturligvis de 5-meget-flotte-stjerner 🤩 Det sætter vi stor pris på. Og vi kan bestemt også godt tale med på at vi også er stærkt tilfredse med Ole's stemme og sjove kommentarer 🤣

Var tidlig bruger af Trafikalarm

Tror faktisk jeg har været med fra starten. Alle årene været rigtig glad for produktet.
Ud over advarsel for fartkontrol, advares også mod ulykker, vejarbejde og meget andet utilsigtet.

13 febbraio 2023

Kære Bjarne,

Vi bliver bare helt vildt glad-i-låget over at læse din anmeldelse og se de 5-flotte-stjerner 🤩 Vi håber at du også i mange år frem vil være sammen med resten af fælleskabet i Trafik Alarm.

Har anvendt Trafik Alarm i 5-6 år

Har anvendt Trafik Alarm i 5-6 år. Er yderst tilfreds, og vil fortsætte med at bruge app'en fremadrettet.

Kære Carsten,

Tusinde tak for de meget flotte ord og 5-rare-stjerner 🤩 Det varmer at læse at du er yderst tilfreds og har tænkt dig at bruge den fremadrettet også.

Kenneth / Trafik Alarm

Kan kun anbefale denne app

Kan kun anbefale denne app, har hjulpet mig mange gange!

Risposta di Trafik Alarm

Tusinde tak, Tina - vi sætter stor pris på de 5-stjerner og de rigtig fine ord 🤩

Kenneth / Trafik Alarm

Great app which helps maintain correct…

Great app which helps maintain correct speed and avoid speed traps.

Hej Vagner,

Tusinde tak for de 5-flotter-stjerner og fine ord om os - dem sætter vi pris på.

Den perfekte (alarm) App

jeg har brugt appen I en del år efterhånden og selvom jeg også kører med andre, som bruger anden form for alarm, så er der INGEN anden der fungerer så godt som jeres!
I gør det godt og jeg anbefaler altid jeres produkt...

Hej Lone,

Tusinde tak for de meget flotte ord og dine altid glade anbefalinger til venner og bekendte. Det sætter vi stor pris på, og naturligvis er vi virkelig glade for at du deler din oplevelse her.