Scritti dall'azienda

Delar med mig av de trading produkter jag använder.

4,4

3 stelle
2 stelle
1 stella

Seriös och kvalitativ trading-utbildning

Jag har haft med TradingLeo att göra under en längre tid och är verkligen helnöjd med erbjudna tjänster. Utbildningen är strukturerad, lättförståelig och ger konkreta verktyg för trading. Materialet är professionellt framtaget och pedagogiskt upplagt, vilket gör det enkelt att följa med även för den som är relativt ny inom trading.

Det som särskilt imponerar är den kontinuerliga supporten och engagemanget från TradingLeo. Man känner sig aldrig ensam i sin lärandeprocess. De produkter och verktyg jag använder håller hög kvalitet och har verkligen hjälpt mig att utvecklas som trader.

Efter lång tid som kund kan jag varmt rekommendera TradingLeo till alla som är intresserade av att lära sig trading på ett seriöst och professionellt sätt. Fem stjärnor utan tvekan!

10 gennaio 2026

Toppensupport!

Toppensupport!
Engagerad, kunnig, ödmjuk och hjälpsam. Vad mer kan man begära, för att lära sig mer i den här djungeln😅

22 ottobre 2025

Otroligt kunnig o hjälpsam

Otroligt kunnig o hjälpsam. Leo lär ut om trading på ett enkelt o lättsamt sätt, det är enkelt att följa hans videor vilket gör att man själv kan lära sig göra egna trades.
Rekommenderar er verkligen att kolla in hans sidor!

24 gennaio 2025

Allt fungerar bra!

Allt fungerar bra!
Och mina frågor besvaras snabbt.
Leo bemöter mig väldigt proffsigt och förklarar på ett väldigt bra sätt hur saker fungerar och vad man bör tänka på.

24 gennaio 2025

Bra instruktioner på video

Det var ett bra sätt att förklara hur det fungerar, med videon och Leo som taler om, på ett enkelt sätt, vad man ska tänka på.
Jag tycker den här kursen ger otroligt mycket, och nu är jag redo för att testa trading.

10 gennaio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Jag måste säga att Leo är helt grym

Jag måste säga att Leo är helt grym. Så många bra och pedagogiska videos för oss (i alla fall jag) som inte är proffs.
Och alltid ett väldigt bra och professionellt bemötande om man vill ha svar eller vägledning i olika frågor. Kunnig och insatt i det mesta.
En klippa, helt enkelt

10 gennaio 2025

Mycket nöjd!

Jag gick med i samma program som Leo för 4 månader sedan och jag är supernöjd! Jag använder mig av produkterna varje dag och har redan tjänat bra extra pengar. Just nu håller jag på att gå en trading kurs som finns tillgänglig för att lära mig tradea själv och är väldigt taggad på att se vilka resultat det kommer att ge mig!

20 dicembre 2024

Top betyg!

Har jobbat med Leo de senaste 2 månaderna och använt verktygen han använder för att tjäna pengar online, tycker de har funkat suveränt och planerar att fortsätta! Kan starkt rekommendera till andra!

18 dicembre 2024

Mycket nöjd!

Jag gick med Leos program för ett tag sedan nu, och kunde inte varit mer nöjd, får alltid den hjälp jag behöver och utvecklas bara mer och mer inom detta tack vare Leo!

18 dicembre 2024
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più