Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Come questa azienda usa Trustpilot

2,8

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Valutata 5 stelle su 5

Kan klart anbefales

Holstebro
Kan klart anbefales. Rigtig lækker Poke bowl. Rigelig mad, friske og velsmagende råvarer, der manglede bestemt ikke noget. Venlig betjening.

12 luglio 2023

Rigtig dårlig oplevelse

Rigtig dårlig oplevelse. De starter ud med beskidt service og herefter går det ned ad bakke. Det er umulig at tygge det sorte tang over og så sidder risene slet ikke fast. Sushien var så dårlig at vi gik derfra med kvalme og næsten 600kr fattigere

9 marzo 2023
Valutata 1 stelle su 5

Alt ved besøget var dårligt

Alt ved besøget var dårligt.
En kedelig og kold restaurant, hvor min kæreste nært var blevet kvalt i tangen omkring sushien.
Det var en tam og træls følelse da man skulle betale.
Føj!

3 marzo 2023

Ikke det værd

Jeg og mine veninder var overordnet utilfreds.
Menukortet og bestillings systemet er forvirrende. Det er ikke tydeligt, hvad man bestiller og der er for meget arbejde i det, til man vænner sig til det. Desuden betaler man ekstra for ingefær, chilimayo og wasabi (og du får en meget nærig portion). Og 49 kr for en kande vand!
Sushien smager godt nok, men stykkerne er meget løse og der er alt for meget ris.
Det virkede også som om, at der var ekstra meget salt i soyaen, for at få folk til at tørste og dermed bestille flere drikkevarer (men det ved jeg ikke.)
Der var koldt og ikke særlig hyggeligt i restauranten. Og servitricen var uopmærksom på os. Men personalet var ellers søde nok.
Det eneste der reddede aften, var at vi prøvede en bubble tea og den var god.
Vi har ikke lyst til at komme igen.

15 gennaio 2023
Valutata 2 stelle su 5

Dårlig betjening og trælse stykker

Towa sushi Holstebro
Rigtig dårligt betjening, vi kom ind på restauranten og satte os pænt ned, kun 2 andre gæster var der. De bød os hverken velkommen eller sagde hej til os.
Satte mig ved et bord sammen mine 2 veninder, hvor der kun var 2 penne sæt og tallerken, så tog fra bordet ved siden af da menneskerne var minimale. Da hun efter 10 min kom ned med penne sæt og tallerken så hun jeg havde taget. Hun kom med den største suk og smed det hun havde i hånden på bordet.

Hun kiggede konstant på en og var mega sur selvom man smilede. Derudover kunne man mærke utrolig dårlig stemning mellem hende og formodede manden.

De lignede begge nogle der var trætte af livet.

Normalt er deres sushi god, men de kom med så mange stykker sushi der var overfyldte med ris og grøntsager. De kunne ikke tages som de skulle.

8 giugno 2022
Valutata 1 stelle su 5

Kæmpe store stykker og dårlig betjening…

Vi har været på Towa i Holstebro og haft mange gode oplevelser. Men de to sidste besøg har været meget skuffende. Det er ufatteligt koldt i restauranten, og det trækker meget. Vi sad med jakker på, som mange andre gæster. Sushistykkerne er så store at de umuligt kan tages i en bid. Det lignede at det hele var kastet sammen. Nigiri stykkerne var på størrelse med en skoleagurk, og skulle spises i mindst 3 bidder for at det kunne være i munden. På det meget beskidte toilet, er der kun koldt vand til at vaske hænder i, og der er ikke nogen pusleplads. Da vi skulle betale gik tjeneren hen og rodede i vores servietter, for at se om vi havde gemt noget sushi. Tjeneren svarede ikke på vores spørgsmål, og var yderst uhøflig. Har aldrig oplevet så dårlig betjening eller sushi..

19 marzo 2022
Valutata 5 stelle su 5

Nok en af Danmarks bedste kvalitets…

Nok en af Danmarks bedste kvalitets sushi. Det skuffer aldrig. Efter jeg selv arbejdede der er der sket meget. Om det er positiv eller negativ kan jeg dog ikke beslutte mig for. Det er efterhånden mange år siden nu. Men stadig top kvalitets sushi!

7 gennaio 2021
Valutata 2 stelle su 5

øv træls...

Det er super træls at i starten inden den hed towa sushi kunne man få alt muligt godt mad men nu lugter det derinde og betjeningen er langsom og hende der hedder Camilla er ret sur :( nej tak fra mig:(

30 maggio 2020
Valutata 3 stelle su 5

Holstebro afd.

Holstebro afd.
Starter med at rose deres sushi. Den er super god. 🖒
Jeg var der en lørdag, og der var rimelig mange mennesker.
Der var kun 1 kok, og der kom heller ikke flere.
Det tog simpelthen ALT for lang tid. Da vi havde været der 2 timer, havde vi kun fået 2 gange. Man må kun bestille 10 stk. per person. Det synes jeg er ringe, i sådan en situation. Er de så presset, så lad folk bestille det de kan spise med det samme.

4 agosto 2018
Valutata 1 stelle su 5

Never go there. Bad fish.

Despite delivery of fresh fish same day their sushi smelled bad. Their Chili Endamame was not made with fresh chili - just ketchup chili sauce. To top it if the service was slow and lacked courtesy.

19 luglio 2016
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più