totaalBED - Nijmegen Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Wijchenseweg 178, 6538 SX Nijmegen, Gelderland, NL

Valutata 5 stelle su 5

Mandy in de winkel in Nijmegen, top! Lekker no nonsens en duidelijk. Nam de tijd en niet opdringerig. Alles verliep precies zoals ze heeft uitgelegd. Bezorgservice ook prima! Netjes volgens afspraak 3... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Allereerst fantastisch geholpen door de verkoper in het betreffende filiaal. Gunstige prijzen t.o.v. de concurrentie. Doet echter niets af aan de kwaliteit. De boxspring is schitterend geworden en ik... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Nieuw topper besteld, nadat onze topper na 8 jaar wat ingedeukt was. Prima geholpen in de winkel met goed advies. Ter vergelijking zijn dezelfde type toppers bij ander winkels ( Beter Bed, Swiss Sen... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fijne uitleg gehad over mogelijkheden en opties in de winkel. En een mooie korting gekregen. Levering iets later dan gepland maar de moeite van het wachten waard. Installatie perfect verlopen. Op tijd... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

5. Negozio di materassi

Informazioni su totaalBED - Nijmegen

Scritti dall'azienda

Moderne collectie

Onze tijdloze boxsprings passen in elk interieur en blijven jarenlang modern. Jaarlijks voegen we nieuwe stoffen en kleuren toe. Niet voor niets slapen bekende Nederlanders op een totaalBED!

Bezoek een van onze 26 winkels bij jou in de buurt.

Bekijk onze winkels

Betaalbare kwaliteit

Lekker slapen is ons doel. Bij totaalBED vind je alles voor je slaapkamer. Onze moderne boxsprings stel je makkelijk zelf samen, met hulp van onze slaapadviseurs. Kies uit diverse modellen, kleuren, stofferingen, hoofdborden en nachtkastjes. Het matrascomfort bepaal je zelf – zacht of stevig, met of zonder topmatras, één of twee matrasdelen, eventueel elektrisch verstelbaar. Zo ben je verzekerd van een mooie slaapkamer, slaapplezier en kwaliteit binnen je budget.

Familiebedrijf

Opgericht in 1998 door vier broers, totaalBED is echt een familiebedrijf. We helpen je persoonlijk, zorgen voor een snelle levering en lossen problemen direct op. Op ons kun je rekenen.

De zekerheden van totaalBED

Onze producten zijn van hoge kwaliteit, stijlvol en betaalbaar. We bieden 90 nachten proefslapen en omruilen is mogelijk, zodat je altijd het juiste bed vindt.

• Gratis bezorging en montage
  • 90 nachten proefslapen
  • Europese productie
  • Snel in huis
  • Goede kwaliteit tegen scherpe prijzen

Boxsprings Bedden
Matrassen
Topmatrassen Beddengoed Lattenbodems Kledingkasten Accessoires

90 nachten proefslapen

Omruilgarantie

Omdat we graag zeker willen weten dat je echt lekker slaapt, mag je je nieuwe matras 90 nachten uitproberen.

• Wijchenseweg 178, 6538 SX, Nijmegen, Gelderland, Paesi Bassi

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

1628 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 4 stelle su 5

Goeie service

Fijn geholpen in de winkel. We hebben de stof uitgekozen en alle mogelijkheden bekeken. Tevens verschillende matrassen gevoeld en uiteindelijk de juiste keuze gemaakt. Wij zijn erg blij met ons nieuwe bed!

10 ottobre 2025

Risposta di totaalBED - Nijmegen

Bedankt voor het schrijven van deze top review! We zijn blij om te horen dat je jouw ervaring als fijn hebt ervaren. We wensen je veel plezier van jouw nieuwe aankoop!

Goede voorlichting

Goede voorlichting. Uitstekende service .Tijdige levering.
Prima en vriendelijke monteurs.4

17 ottobre 2025

Risposta di totaalBED - Nijmegen

Hartelijk dank voor het schrijven van deze mooie beoordeling!

Het is erg fijn om jouw positieve ervaring hier terug te lezen. We wensen je veel slaapplezier!

Valutata 4 stelle su 5

Snelle hulp bij de aankoop en goede…

Snelle hulp bij de aankoop en goede levering

16 ottobre 2025

Risposta di totaalBED - Nijmegen

We zijn blij te weten dat jouw ervaring met ons goed is. Deze vriendelijke woorden worden zeer gewaardeerd!
Wij wensen je uiteraard een goede nachtrust!

Klantvriendelijk en top service

We hebben goed advies gehad van de verkoopster. Ook het bezorgen ging snel, binnen 15 min stond het bed in elkaar en waren de mannen weer weg. Het bed ligt heerlijk.

21 settembre 2025

Beste meneer, mevrouw van Duuren

Bedankt voor jouw review.

We zijn enorm blij om te horen dat we je naar alle tevredenheid geholpen hebben!

Heel veel slaapplezier met jouw nieuwe boxspring!

goede service

goede service, mooi meedenkend advies

1 settembre 2025

Beste Kitty,

Wat fijn om te zien dat je goede service en advies heeft ervaren!
Hartelijk dank voor je review en beoordeling!

Koop bed(ge)rust

Rustig en professioneel geholpen.
Men neemt de tijd voor je en geven goed advies waarop je moet letten bij de aanschaf van een matras

4 agosto 2025

Beste Anke,

Goed om te zien dat je op een rustige professionele manier bent geholpen bij totaalBED Nijmegen en dat daar goed advies bij gegeven is!
Hartelijk dank voor je review en beoordeling!

Helemaal top

Goed advies, goede communicatie, dag voor de levering een tijdsindicatie en op de dag van levering belde de chauffeur netjes een half uur van te voren op, vriendelijke jongens, namen al het afval weer netjes mee, bed ligt fantastisch , heel erg tevreden, van aankoop tot levering.

4 agosto 2025

Beste Hans,

Wat fijn om te zien dat je goed advies hebt gekregen bij totaalBED Nijmegen en dat alles qua levering ook goed is verlopen!

Valutata 5 stelle su 5

Goed geholpen en volgens afspraak

Goed geholpen in de winkel en tijdens het samenstellen en bestellen van de boxspring. Het bed is volgens afspraak geleverd en gemonteerd. Nog wat tips gekregen van het montageteam over het matras. Top!

1 agosto 2025

Beste Dominique,

Wat fijn om te zien dat je goed bent geholpen bij totaalBED Nijmegen bij het samenstellen van jouw boxspring en dat alles goed is geleverd en gemonteerd door onze monteurs!

Valutata 1 stelle su 5

Een matras aanraden die 10 cm

Een matras aanraden die 10 cm
Te lang is. Moest ik er maar afzagen

14 luglio 2025

Beste meneer/mevrouw Markering,

Bedank voor je review.

Jammer om te zien dat je ons met een 1-ster beoordeelt.

Wij nemen jouw klacht in behandeling en gaan het een en ander voor je uitzoeken, samen met totaalBED Nijmegen.
Zodra ik meer informatie hierover heb, neem ik telefonisch contact met je op.

Hopende je hiermee voor nu voldoende te hebben geïnformeerd.

Valutata 5 stelle su 5

Fijne winkel,goed geholpen en goede…

Fijne winkel,goed geholpen en goede producten

4 luglio 2025

Beste heer/mevrouw Heister,

Hartelijk dank voor deze review en mooie complimenten, wij waarderen het zeer!

Sandra

Beste Jolanda,

Bedankt voor jouw review.

Heel veel slaapplezier met jouw nieuwe boxspring!

Valutata 5 stelle su 5

Prima aankoop en levering en service,

Prima uitleg bij de aankoop en ook een nette prijs voor het bed. Netjes volgens afspraak geleverd , gezet en uitleg verstrekt. tevens ook alle rommel weer meegenomen.

26 giugno 2025

Risposta di totaalBED - Nijmegen

Wat fijn dat de aankoop, levering en service zo goed zijn bevallen! We zijn blij te horen dat alles naar wens is verlopen en waarderen uw feedback enorm.

Bryan
Klantenservice totaalBED.

Valutata 5 stelle su 5

Fijne service in de winkel

Fijne service in de winkel. Het bed slaapt heerlijk en is mooi afgewerkt.

8 giugno 2025

Beste Jeroen,

Dank voor deze mooie, positieve review!

Sandra

Risposta di totaalBED - Nijmegen

Bedankt voor je positieve review!

Het is fijn om te horen dat je tevreden bent met het advies en de service die je hebt ontvangen.

Bryan
Klantenservice TotaalBED.

geregeld

Prima geregeld

9 maggio 2025

Beste P Nieweg,

Wat fijn om te zien dat het prima is geregeld!
Bedankt voor je review en beoordeling.

Valutata 5 stelle su 5

Goed en snel geholpen in de winkel

Goed en snel geholpen in de winkel. Redelijk snel geleverd en gemonteerd door kundige bezorgers.

5 maggio 2025

Beste Rob,

Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de service in de winkel en de snelle levering en montage.

Klantenservice TotaalBED BV

Valutata 5 stelle su 5

Goede communicatie en bed werd volgens…

Goede communicatie en bed werd volgens afspraak geleverd!

1 maggio 2025

Beste Aline,

Wat fijn om te zien dat je goede communicatie hebt ervaren en dat het bed volgens afspraak is geleverd!

Goed advies

Goed advies. Prima bezorging.

5 aprile 2025

Beste P. Peters,

Wat fijn om te zien dat je goed advies hebt gekregen en dat ook de bezorging prima is verlopen!

Fam v Doren Peters

Fijn geholpen in de winkel in Nijmegen!!Goede service de jongens hebben het bed netjes gemonteerd.Tussendoor kopje koffie gekregen 😉 perfect 👌

11 aprile 2025

Beste Edwin,

Wat fijn om te zien dat je goed bent geholpen bij totaalBED Nijmegen en dat je goede service van zowel de winkel als de monteurs hebt ervaren!

Hartelijk dank voor je reactie en beoordeling.

Klantenservice totaalBED

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più