totaalBED - Harderwijk Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Zuiderbreedte 9, 3845 MC Harderwijk, Gelderland, NL

Valutata 5 stelle su 5

In de winkel in Harderwijk was de service en advies uitstekend. Het telefonisch contact met de afdeling levering idem. Ook over de bezorgers valt niks lelijks te vertellen: behulpzaam, correct en... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super fijn in de winkel in Harderwijk geholpen, ookal kwamen we aan de late kant binnen en gingen na sluitingstijd weg. De jongens die het bed kwamen brengen waren nette en hardwerkende jongens, die... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

In de winkel perfect geholpen. Bezorgers heel vriendelijk en snel ,ik had alleen wel verwacht dat het matras ook op het bed werd gelegd en de topper bij het matras zou worden ingelegd . Verder na al... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fijne en goede uitleg op een rustige manier. Veel keuze mogelijkheden. Levertijd qua weken precies zo als voorspelt. Bezorgdienst netjes en correct werkend, nemen afval mee. Uitleg top. Aan te bev... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

5. Negozio di materassi

Informazioni su totaalBED - Harderwijk

Scritti dall'azienda

Moderne collectie

Onze tijdloze boxsprings passen in elk interieur en blijven jarenlang modern. Jaarlijks voegen we nieuwe stoffen en kleuren toe. Niet voor niets slapen bekende Nederlanders op een totaalBED!

Bezoek een van onze 26 winkels bij jou in de buurt.

Bekijk onze winkels

Betaalbare kwaliteit

Lekker slapen is ons doel. Bij totaalBED vind je alles voor je slaapkamer. Onze moderne boxsprings stel je makkelijk zelf samen, met hulp van onze slaapadviseurs. Kies uit diverse modellen, kleuren, stofferingen, hoofdborden en nachtkastjes. Het matrascomfort bepaal je zelf – zacht of stevig, met of zonder topmatras, één of twee matrasdelen, eventueel elektrisch verstelbaar. Zo ben je verzekerd van een mooie slaapkamer, slaapplezier en kwaliteit binnen je budget.

Familiebedrijf

Opgericht in 1998 door vier broers, totaalBED is echt een familiebedrijf. We helpen je persoonlijk, zorgen voor een snelle levering en lossen problemen direct op. Op ons kun je rekenen.

De zekerheden van totaalBED

Onze producten zijn van hoge kwaliteit, stijlvol en betaalbaar. We bieden 90 nachten proefslapen en omruilen is mogelijk, zodat je altijd het juiste bed vindt.

• Gratis bezorging en montage
  • 90 nachten proefslapen
  • Europese productie
  • Snel in huis
  • Goede kwaliteit tegen scherpe prijzen

Boxsprings Bedden
Matrassen
Topmatrassen Beddengoed Lattenbodems Kledingkasten Accessoires

90 nachten proefslapen

Omruilgarantie

Omdat we graag zeker willen weten dat je echt lekker slaapt, mag je je nieuwe matras 90 nachten uitproberen.

• Zuiderbreedte 9, 3845 MC, Harderwijk, Gelderland, Paesi Bassi

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

1604 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Snelle goede service.

Snelle goede service.
Goed geregeld. Prettige ontvangst in de winkel. Duidelijk informatie over de aflevering . Kortom ik zeg een dikke pluim.

21 settembre 2024

Beste Peter,

Heel hartelijk dank voor jouw dikke pluim! Hier zij we erg blij mee!

Risposta di totaalBED - Harderwijk

We zijn blij dat jouw ervaring zo positief is geweest!

Hartelijk dank voor je bestelling en de lovende woorden.

Alvast een fijne nachtrust toegewenst!

Valutata 5 stelle su 5

In de winkel word je goed geadviseerd.

In de winkel word je goed geadviseerd.
Je word met mails goed op de hoogte gehouden en de levering is ook goed.
Je word net voor die tijd gebeld dat ze eraan komen, heel fijn.
Verder geen op of aanmerkingen.

9 settembre 2024

Risposta di totaalBED - Harderwijk

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een mooie 5 sterren recensie achter te laten!

We zijn blij om te horen over jouw positieve ervaring met totaalBED. De feedback waarderen we enorm!

Wij wensen je nog veel fijne nachten toe.

Goed geholpen netjes bezorgt

Goed geholpen netjes bezorgt

15 settembre 2024

Risposta di totaalBED - Harderwijk

Hartelijk dank voor het schrijven van deze mooie beoordeling!

Erg fijn om jouw positieve ervaring hier terug te lezen. We wensen je veel slaapplezier!

Valutata 4 stelle su 5

3 agosto 2024

Risposta di totaalBED - Harderwijk

Bedankt dat je tijd genomen hebt om een beoordeling achter te laten! We zijn blij om te horen dat je de aankoop positief ervaren hebt!

Uiteraard staan we altijd voor je klaar wanneer je vragen hebt over jouw aankoop.

Valutata 3 stelle su 5

Verkoop was uitstekend aftersales minder

Verkoper was uitmuntend en zeer behulpzaam en vakbekwaam. Het bezorgen was erg lastig om tot een afspraak te komen. Uiteindelijk hebben wij het bestelde in de winkel opgehaald. Helaas waren de matrasbeschermers dusdanig oud dat deze in de verpakking al uit elkaar vielen. Bij het terugbrengen werd dit ook keurig als een na te leveren artikel genoteerd. Echter de afhandeling duurt nu al wel een tijd. Alles bij elkaar: verkoop prima, after sales is nog eea te verbeteren.

3 settembre 2024

Geachte heer/mevrouw Termaat,

Hartelijk dank voor uw review en kritische noot. Wij hebben u inmiddels per e-mail een reactie gegeven, wij denken graag met u mee over een oplossing.

Verkoop en aflevering goed

Verkoop was goed, professional en in ontspannen sfeer . Aflevering goed en netjes gedaan . Tijd van aflevering zou wat preciezer mogen , hadden tijdsbestek van 5 uur ...verder alles perfect .. fijn bed ook ( zelf uitgezocht 😁)

1 settembre 2024

Beste heer/mevrouw Bakker,

Hartelijk dank voor jouw review en feedback, wij waarderen dit zeer!

Goed advies

Goed advies, vriendelijk geholpen in de zaak. Ook de bezorgers uiterst vriendelijk.
En een heerlijk bed voor onze zoon!

31 agosto 2024

Beste Willemien,

Hartelijk dank voor jouw review. Wat fijn dat je zo tevreden bent, we waren je graag van dienst. We wensen je zoon heel veel slaapplezier toe!

team Klantenservice

Top!

Goed advies, levering zeer voorspoedig en netjes. Echt goede service.

18 agosto 2024

Risposta di totaalBED - Harderwijk

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling en de tijd die je hiervoor genomen hebt.

Ik ben blij om te zien dat je zo tevreden bent en bereid bent om deze ervaring online te delen. We wensen je veel slaapplezier!

Valutata 5 stelle su 5

Van Verkoper tot bezorgers waren ze…

Van Verkoper tot bezorgers waren ze netjes en duidelijk. Bezorgers waren snel klaar en ruimden alles weer op. Gaven goede info. Het bed doet wat je ervan kan verwachten. Een groot stilstaan zacht vlak. Uitstekende plek om te slapen.

11 agosto 2024

Risposta di totaalBED - Harderwijk

Bedankt voor het schrijven van deze lovende review! We zijn blij om te horen dat je jouw ervaring als prettig hebt ervaren. We wensen je veel plezier van jouw nieuwe aankoop!

Valutata 1 stelle su 5

Koudschuim matras

Koudschuim matras gekocht in de aanbieding en na een paar nachten erachter gekomen dat er duidelijk verschil is met het linker en rechter gedeelte qua hardheid, dit was ons niet medegedeeld bij de aankoop.

7 agosto 2024

Beste meneer, mevrouw Brand,

Hartelijk dank voor je review. Wat jammer om te horen dat er verschil in hardheid zit tussen links en rechts. Ik heb begrepen dat de filiaalmanager van onze winkel in Harderwijk morgen telefonisch contact met je op gaat nemen om hierover in gesprek te gaan.

Ik verwacht dat we hiermee tot een passende oplossing zullen komen.

Valutata 1 stelle su 5

Nooit totaalBED!

Nooit totaalBED!

4 agosto 2024
Non scritta su invito

Beste Gobind,

Wij hebben jouw gegevens opgevraagd omdat we graag met je in contact komen vanwege jouw duidelijke feedback.

Zou je met ons contact willen leggen op 038-455 4010 of jouw gegevens willen achterlaten?

Rina

Valutata 3 stelle su 5

Communicatie over bezorging kan beter!

Communicatie over bezorging kan beter!
Bestelling zat een fout in, vaak achteraan gebeld. Kan beter.
Klantvriendelijkheid in winkel Harderwijk is goed.

8 luglio 2024

Beste heer/mevrouw De Wolf,

Hartelijk dank voor uw review en uw feedback. Wat vervelend te vernemen dat de levering niet naar wens is verlopen. Onze welgemeende excuses voor dit ongemak.

Top service!

Goed geholpen en geadviseerd in de winkel, verder ging alles volgens de afspraken. Op tijd en netjes geleverd, bed gemonteerd, verpakking opgeruimd en meegenomen,..., top!
Wat betreft bed, alles naar de wens en verwachtingen, lekker stevig bed met voldoende opbergruimte onder.
Zeer tevreden 😊

11 giugno 2024

Risposta di totaalBED - Harderwijk

We zijn blij te horen dat je jouw complete aankoop positief beleefd hebt. Klanttevredenheid is belangrijk voor ons!

Wij wensen je nog veel fijne nachten toe.

Valutata 2 stelle su 5

Service

Zij wilde de bed niet naar boven omdat de trap niet groet is dus toen ik zelf de bed naar boven moest tellen en door de ramen binnen

20 giugno 2024

Beste meneer, mevrouw Alhabash,

Hartelijk dank voor je review.

Wat fijn dat het gelukt is om zelf je nieuwe bed via het raam naar boven te krijgen. Artikelen bezorgen via een raam of balkon maakt geen deel uit van de bezorgservice van totaalBED.

Mocht je toch nog vragen hebben, dan kun je ons bereiken op service@totaalbed.nl of 038-4554016

Valutata 5 stelle su 5

Wij hebben 2 bedden besteld maar om dat…

Wij hebben 2 bedden besteld maar om dat het 3 x is van ons uit . Zijn de bedden toch netjes geplaatst . Jammer dat het niet ietsje eerder kon maar dat paste niet in de planning. De mannen hebben het keurig gedaan en alle verpakkingen weer mee genomen. Wij raden totaalBED aan.

14 giugno 2024

Risposta di totaalBED - Harderwijk

Bedankt voor jouw mooie beoordeling! We zijn blij om te horen dat je de aankoop en bezorging als positief ervaren hebt.

Valutata 5 stelle su 5

Ze kwamen mooi op tijd en hebben in no…

Ze kwamen mooi op tijd en hebben in no time 2 bedden in elkaar gezet. Netjes alle rommel opgeruimd en ook volgens afspraak de retour bedden meegenomen. Top service

10 giugno 2024

Risposta di totaalBED - Harderwijk

Wat fijn te lezen dat je zo tevreden bent. Heel hartelijk dank dat je dit met ons hebt willen delen.

Hartelijke groet,

Valutata 3 stelle su 5

Mannen waren vriendelijk en hebben…

Mannen waren vriendelijk en hebben alles boven gebracht. Ik had begrepen dat ze het afval mee zouden nemen?

16 maggio 2024

Risposta di totaalBED - Harderwijk

Hartelijk dank voor uw review en kritische noot voor wat betreft de levering van uw order. Wij betreuren het enorm dat dit zo is verlopen. Inmiddels hebben wij contact met u gehad om uw ervaring te bespreken en met u te kijken naar een oplossing.

Hartelijke groet,
Klantenservice

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più