totaalBED - Doetinchem Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Doetinchemseweg 89a, 7007 CB Doetinchem, Gelderland, NL

Valutata 5 stelle su 5

Wat is dát een fijne winkel! En uitermate vriendelijk en vakkundig personeel. Heel belangrijk. Er gaat niets boven persoonlijk kontakt in een winkel met prettige mensen om heen die precies aanvoelen... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

In de winkel vriendelijk geholpen. Ook de mannen die het bed hebben geïnstalleerd hebben prima werk verricht. Maar een afspraak inplannen is verschrikkelijk. In de mail mag je de datum pas naar 2 da... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vriendelijke en begripvolle klantenservice in de winkel, leverings tijdslot was niet te groot en ze hebben zich er aan gehouden. Tijdslot begon wel achterlijk vroeg s’ochtends. Ik werd netjes gebeld 3... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Het gesprek met Wilma over bed, matrassen en beddegoed was super; vriendelijk, meedenkend, en een kopje koffie erbij. Daarna zoals afgesproken, eerst een dag van levering, daarna een tijdblok van l... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

5. Negozio di materassi

Informazioni su totaalBED - Doetinchem

Scritti dall'azienda

Moderne collectie

Onze tijdloze boxsprings passen in elk interieur en blijven jarenlang modern. Jaarlijks voegen we nieuwe stoffen en kleuren toe. Niet voor niets slapen bekende Nederlanders op een totaalBED!

Bezoek een van onze 26 winkels bij jou in de buurt.

Bekijk onze winkels

Betaalbare kwaliteit

Lekker slapen is ons doel. Bij totaalBED vind je alles voor je slaapkamer. Onze moderne boxsprings stel je makkelijk zelf samen, met hulp van onze slaapadviseurs. Kies uit diverse modellen, kleuren, stofferingen, hoofdborden en nachtkastjes. Het matrascomfort bepaal je zelf – zacht of stevig, met of zonder topmatras, één of twee matrasdelen, eventueel elektrisch verstelbaar. Zo ben je verzekerd van een mooie slaapkamer, slaapplezier en kwaliteit binnen je budget.

Familiebedrijf

Opgericht in 1998 door vier broers, totaalBED is echt een familiebedrijf. We helpen je persoonlijk, zorgen voor een snelle levering en lossen problemen direct op. Op ons kun je rekenen.

De zekerheden van totaalBED

Onze producten zijn van hoge kwaliteit, stijlvol en betaalbaar. We bieden 90 nachten proefslapen en omruilen is mogelijk, zodat je altijd het juiste bed vindt.

• Gratis bezorging en montage
  • 90 nachten proefslapen
  • Europese productie
  • Snel in huis
  • Goede kwaliteit tegen scherpe prijzen

Boxsprings Bedden
Matrassen
Topmatrassen Beddengoed Lattenbodems Kledingkasten Accessoires

90 nachten proefslapen

Omruilgarantie

Omdat we graag zeker willen weten dat je echt lekker slaapt, mag je je nieuwe matras 90 nachten uitproberen.

• Doetinchemseweg 89a, 7007 CB, Doetinchem, Gelderland, Paesi Bassi

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

1626 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Van begin tot eind in 1 woord: geweldig!

Vanaf de eerste stap over de drempel van filiaal Doetinchem tot en met de bezorging in de slaapkamer: heel fijn begeleid tijdens het aankopen, goed op de hoogte gehouden en ook de bezorgers verdienen een pluim!

Een bed aankopen met een dubbele hernia is een uitdaging op zich. In het filiaal werden we goed begeleid en geadviseerd. Ook konden we alle tijd nemen om te proefliggen, en kregen we adviezen over welke matrassen wel of minder geschikt waren.

Na het uitzoeken en akkoord geven op de aankoop, werden we op de hoogte gehouden omtrent de verwachtte bezorg datum.

Op de dag van bezorging werden we een half uur van tevoren gebeld, bij aankomst hebben de bezorgers alles naar binnen gedragen en vervolgens naar boven. Het bed werd netjes opgebouwd en alle verpakkingsmaterialen werden netjes opgeruimd en afgevoerd. Nadat het opbouwen was voltooid, kregen we een uitleg over hoe het bed functioneert met de afstandbediening en ook over het keren van de matrassen kregen we keurig tekst en uitleg.

Kortom: op zoek naar een bed? Bezoek eens een Totaalbed!

28 settembre 2025

Beste Theo,

Hartelijk dank voor deze mooie woorden en 5-sterren beoordeling! Goed om te lezen dat je zo enthousiast bent over onze voorlichting en service. Dit vinden wij bij TotaalBED ook ontzettend belangrijk!

Heel veel slaapplezier met je nieuwe aankoop!

top service

Daarna zoals afgesproken, eerst een dag van levering, daarna een tijdblok van levering en vervolgens een belletje. Het bed werd keurig in elkaar geschroefd en nog even de tip: ivm de hoogte van de matrassen werd het bed niet op de hoogste stand gemonteerd, de matrassen zouden dan ws gaan schuiven.
Daarna al het verpakkings-materiaal meegenomen en wij blij. Dank.

22 settembre 2025

Beste Diny,

Hartelijk dank voor het plaatsen van deze review.

Wat fijn dat je tevreden bent over de adviezen van onze collega’s uit het filiaal en de bezorgers!

Heel veel plezier gewenst van jouw aankoop!

Valutata 5 stelle su 5

Alles vlg plan/planning geleverd.

Alles vlg plan/planning geleverd.
advies in winkel eveneens prima.
product (lijkt) te voldoen.(nog kort in gebruik)

20 settembre 2025

Beste Jos,

Wat fijn om te zien dat alles volgens planning en afspraak is verlopen en dat het product lijkt te voldoen.

Valutata 5 stelle su 5

De verkoopster nam alle tijd voor ons…

De verkoopster nam alle tijd voor ons en luisterde goed naar onze wensen.
We hebben nu een heerlijk en mooi bed!

20 settembre 2025

Beste Jasper,

Wat fijn om te vernemen dat de verkoopster bij totaalBED Doetinchem alle tijd voor je heeft genomen en goed naar je wensen heeft geluisterd.
Erg goed om te zien dat het bed heerlijk ligt en mooi staat.

BestetotaalBED

Vanaf het eerste moment, in de winkel, tot het laatste moment, met afleveren, kan ik niets verzinnen, waar ik commentaar over zou kunnen leveren. Nori, de winkelbediende, was erg vriendelijk. Ook de bezorgers waren erg vriendelijk en hebben perfect werk geleverd.

12 settembre 2025

Beste Ellen,

Wat fijn te horen dat u zo'n positieve ervaring had, vanaf het begin in de winkel tot aan de bezorging. We zijn blij dat de medewerker en bezorgers zo vriendelijk waren en hun werk goed hebben gedaan. Dank voor uw feedback!

Valutata 2 stelle su 5

Zat geen beschrijving bij het bed

Zat geen beschrijving bij het bed
En slecht geholpen door de klantenservice dus zoek het zelf maar uit

7 settembre 2025

Beste meneer De Rooi,

Bedankt voor je review.

Zojuist heb ik je telefonisch gesproken en onze excuses aangeboden. Uiteraard is het nooit onze intentie om dit gevoel bij je achter te laten en daar hadden we dan ook anders mee om moeten gaan.
Voor het ongemak heb ik je een compensatie aangeboden en dat stuur ik naar je op.

Gelukkig heb je bij ons aangegeven dat jouw bed inmiddels gemonteerd staat en dat jij er veel plezier van ervaart! Dat vinden we natuurlijk erg belangrijk en vinden we dan ook leuk om te horen.

Ik wens je een heel fijn weekend verder en wil je bedanken voor het gesprek.

Valutata 5 stelle su 5

Goed en vriendelijk geholpen in de…

Goed en vriendelijk geholpen in de winkel in Doetinchem. Heel erg blij met de goede kwaliteit van het bed en beddengoed.

13 giugno 2025

Risposta di totaalBED - Doetinchem

Wat fijn dat je zo goed geholpen bent in onze winkel in Doetinchem! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van je nieuwe bed en beddengoed. Dankjewel voor je feedback.

Prettige ervaring

Werden goed geholpen door iemand die kennis van zaken had

22 agosto 2025

Beste meneer, mevrouw Nass,

Heel erg bedankt! We waarderen het vertrouwen in ons en deze prachtige reactie.

Veel slaapplezier gewenst voor nu en de toekomst!

Alles is top

Alles is top! Winkelpersoneel, bezorgers/monteurs en mijn bed is fantastisch!

4 agosto 2025

Beste Wanda,

Erg goed om te zien dat je alles al top beoordeelt en dat je bed fantastisch is.

In 1 woord geweldig !!

We werden super fijn geholpen en wat een fantastisch matras heerlijk slapen nu dank je wel !!💓💓💓

11 agosto 2025

Beste Esther Ariessen,

Goed om te zien dat je super fijn bent geholpen bij totaalBED Doetinchem en dat het matras heerlijk slaapt.

Valutata 4 stelle su 5

Goede uitleg in de winkel en kunnen…

Goede uitleg in de winkel en kunnen testen.
Kundig geholpen en meedenkend.
Opmerking: een bed uitproberen is eigenlijk een onmogelijke taak. Een nieuw bed is toch steviger dan na een maand gebruik. Kies je zacht dan zal het nog zachter worden.

1 luglio 2025

Beste J.A. Gottschat,

Wat fijn om te zien dat je goede uitleg hebt gekregen en dat er goed met je is meegedacht bij het uitzoeken van jouw nieuwe bed.

Valutata 3 stelle su 5

De buurt in

Bed werd geleverd, als er iets niet in orde was moest m’n schoonmoeder maar iemand vragen in de buurt om het in orde te maken! Vrouw van 79 die moeilijk loopt.
* update *
M’n schoonmoeder is gebeld en er is haar een mooi cadeau geschonken voor het ongemak. Kijk dat is nou goede service! Bedankt

31 luglio 2025

Beste Angelica,

Bedankt voor je review.

Allereerst vervelend om te vernemen dat uw schoonmoeder deze ervaring heeft gekregen. Uiteraard is dit niet onze bedoeling en ook niet hoe wij willen overkomen, dus daarvoor onze oprechte excuses.

Ik heb zojuist telefonisch contact gehad met uw schoonmoeder en daarin het verhaal aangehoord. Ik heb vanuit ons excuses aangeboden en haar een leuk cadeau voor het ongemak voorgesteld, deze zal ik haar opsturen.

Nogmaals bedankt voor uw review en feedback.

Vakkundig en vriendelijk

Vriendelijke mensen in de winkel, goed advies. Geweldig mooie boxspring die heerlijk ligt. Er werd gekeken naar mijn lighouding en advies gegeven. Hierop mijn bestelling gedaan. Zo ook met het hoofdkussen. En het ligt super.

Bezorgers waren netjes op tijd en hebben hem voor mij geïnstalleerd. Super snel en goed ook

27 luglio 2025

Beste Inge,

Bedankt voor jouw review.

We zijn enorm blij om te horen dat we je naar alle tevredenheid geholpen hebben!

Heel veel slaapplezier met jouw nieuwe boxspring!

Klantenservice TotaalBED BV

Klantvriendelijk.behulpzaam.heel…

Klantvriendelijk.behulpzaam.heel meedenkend
Bezorging en op bouwen van het bed waren prima

14 luglio 2025

Beste Paul,

Wat fijn te horen dat je onze service, klantvriendelijkheid en de bezorging zo positief hebt ervaren! Dankjewel voor de mooie review.

Valutata 5 stelle su 5

Slaapkamer bed en nachtkastje gekocht

Geweldig aardig en duidelijke verkoopster. Nory

Het resultaat was precies wat ik er van verwacht heb.
Monteurs waren ook kundig en zeer vriendelijk

20 luglio 2025

Beste Erna,

Wat fijn dat de verkoopster zo duidelijk was en dat het resultaat aan de verwachtingen voldeed. We zijn blij dat de monteurs kundig en vriendelijk waren. Dank voor de positieve feedback!

Nette bezorgservice.
Goed verkoopadvies.

18 luglio 2025

Risposta di totaalBED - Doetinchem

Wat fijn dat onze bezorgservice en het verkoopadvies goed zijn bevallen! Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden.

Bryan
klantenservice totaalBED.

Goed advies bij aankoop

Goed advies bij aankoop.
Het plaatsen van het bed was in korte tijd gebeurd.
Ook al het plastic en papier werd meegenomen.

12 luglio 2025

Beste Grace,

Hartelijk dank voor jouw mooie review en complimenten, we waarderen dat zeer!

Valutata 5 stelle su 5

Fijn en vakkundig geholpen om een bed…

Fijn en vakkundig geholpen om een bed naar mijn zin uit te zoeken.
Super alles thuisbezorgd en in elkaar gezet.

5 luglio 2025

Beste Erica,

Hartelijk dank voor jouw review, wij waarderen jouw feedback zeer!

Fijn verlopen, aanrader 👍

Fijn, goed en snel geholpen. Vriendelijke en behulpzame service.

Na telefonisch contact en consultatie snel de juiste produkten gevonden en besteld.

Paar dagen later opgehaald, behulpzaam en probleemloze afhandeling.

28 giugno 2025

Beste Pascal,

Wat fijn om te lezen dat je fijn, goed en snel bent geholpen bij totaalBED Doetinchem.

Ook erg fijn om te zien dat de communicatie en verdere afhandeling goed is verlopen!

Hartelijk dank voor je reactie en beoordeling.

Fijn geholpen en goed advies

Fijn geholpen en goed advies

26 giugno 2025

Risposta di totaalBED - Doetinchem

Wat fijn om te horen dat we u goed hebben kunnen helpen en adviseren. Dank voor uw feedback.

Bryan
klantenservice TotaalBED.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più