totaalBED - Amersfoort Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Nijverheidsweg-Noord 21, 3812 PK Amersfoort, Utrecht, NL

Valutata 4 stelle su 5

Na 2 jaar toch tot de conclusie gekomen dat het matras bij ons bed te hard was dan goed was voor ons lichaam. Dat werd gelijk serieus genomen en er werd meegedacht. Yvonne creëert zo een prettig winke... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Heel fijn geholpen door Yvonne bij Totaalbed in Amersfoort. Ze is erg kundig in haar vak. Fijne ervaring. Precies op de afgesproken tijd heeft de levering plaats gevonden. Barry en Michel (bezor... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ons vorige bed kwam ook van totaal bed. Door mijn gevorderde vorm van Parkinson was een harder bed nodig. We zijn weer hartelijk ontvangen met een kopje cappuccino. Sonja kon makkelijk onze gegev... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vanaf het eerste moment in de winkel (Amersfoort) goed geholpen, aangegeven dat ik midden in een verbouwing zat en dat ik dit zelf ook goed kon in planning wanneer het bed bezorgd kon worden. Binnen n... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

5. Negozio di materassi

Informazioni su totaalBED - Amersfoort

Scritti dall'azienda

Moderne collectie

Onze tijdloze boxsprings passen in elk interieur en blijven jarenlang modern. Jaarlijks voegen we nieuwe stoffen en kleuren toe. Niet voor niets slapen bekende Nederlanders op een totaalBED!

Bezoek een van onze 26 winkels bij jou in de buurt.

Bekijk onze winkels

Betaalbare kwaliteit

Lekker slapen is ons doel. Bij totaalBED vind je alles voor je slaapkamer. Onze moderne boxsprings stel je makkelijk zelf samen, met hulp van onze slaapadviseurs. Kies uit diverse modellen, kleuren, stofferingen, hoofdborden en nachtkastjes. Het matrascomfort bepaal je zelf – zacht of stevig, met of zonder topmatras, één of twee matrasdelen, eventueel elektrisch verstelbaar. Zo ben je verzekerd van een mooie slaapkamer, slaapplezier en kwaliteit binnen je budget.

Familiebedrijf

Opgericht in 1998 door vier broers, totaalBED is echt een familiebedrijf. We helpen je persoonlijk, zorgen voor een snelle levering en lossen problemen direct op. Op ons kun je rekenen.

De zekerheden van totaalBED

Onze producten zijn van hoge kwaliteit, stijlvol en betaalbaar. We bieden 90 nachten proefslapen en omruilen is mogelijk, zodat je altijd het juiste bed vindt.

• Gratis bezorging en montage
  • 90 nachten proefslapen
  • Europese productie
  • Snel in huis
  • Goede kwaliteit tegen scherpe prijzen

Boxsprings Bedden
Matrassen
Topmatrassen Beddengoed Lattenbodems Kledingkasten Accessoires

90 nachten proefslapen

Omruilgarantie

Omdat we graag zeker willen weten dat je echt lekker slaapt, mag je je nieuwe matras 90 nachten uitproberen.

• Nijverheidsweg-Noord 21, 3812 PK, Amersfoort, Utrecht, Paesi Bassi

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

1634 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 2 stelle su 5

Super slechte winkel

In de winkel in Amersfoort 2 nieuwe kussens gekocht waarvan een proef kussens omdat er maar 1 op voorraad was daarvoor kregen wij de speciale hoesen gratis allemaal heel netjes. Echter nadat ik inmiddels al 1 week bijna geen oog dicht doe toch contact gezocht met de winkel dat dit voor mijn niet gaat werken. Helaas meneer wij nemen geen kussens terug dat is helaas ons beleid en daar zit je dan met een kussens van 120 euro in de doos echt super slecht van dit bedrijf ik koop hier nooit meer wat dus bedenk goed voordat je hier een kussen koopt ze nemen hem niet terug ook niet als je een adere kussen ervoor terug zou willen. Net een heel fijne contact gehad met de klantenservice en is dit probleem is netjes opgelost door totaalbed de klantenservice krijgt van mijn zeker 5 sterren. Nogmaals dankjewel Sandra voor deze oplossing.

30 maggio 2024
Non scritta su invito

Risposta di totaalBED - Amersfoort

Hallo Niels, hartelijk dank voor jouw review en feedback. Wat jammer te lezen dat je zo ontevreden bent over jouw ervaring met ons filiaal te Amersfoort. Het klopt inderdaad dat wij kussens wegens hygiënische redenen niet retour kunnen nemen. We gaan nog graag even met jou in gesprek hierover, echter kunnen we op basis van jouw naam geen gegevens vinden. Zou je contact met ons op willen nemen via service@totaalbed.nl of via telefoonnummer 038-4554016? Je mag dan vragen naar Sandra.

Valutata 3 stelle su 5

Wij zijn tevreden hoe ons bed is…

Wij zijn tevreden hoe ons bed is neergezet. Communicatie verwarrend, in de winkel kregen we de mededeling dat we in tijdsblok van 2 uur bericht over de komst zouden krijgen. Dit tijdsblok bleek tussen 12 en 18 uur, geeft niets maar communiceer het goed. In de mail stond dat we een half uur voor aankomst gebeld zouden worden over precieze aankomsttijd, dit is niet gebeurd. Zijn echt veel ergere zaken op de wereld, nogmaals communiceer het dan niet zo.

2 giugno 2024

Risposta di totaalBED - Amersfoort

Hartelijk dank voor uw review en kritische noot, wat vervelend om te vernemen dat de levering niet naar uw verwachting is verlopen. Wij bieden u onze welgemeende excuses hiervoor.

Valutata 1 stelle su 5

Er ging niks mee

27 maggio 2024

Risposta di totaalBED - Amersfoort

Hartelijk dank voor uw review. Wij hebben inmiddels telefonisch contact met elkaar gehad waaruit wij hebben begrepen dat u het verkeerde aantal sterren heeft ingevuld. We waren blij te vernemen dat u tevreden bent over uw levering.

Valutata 5 stelle su 5

Vriendelijke medewerkers in de winkel…

Vriendelijke medewerkers in de winkel goed geholpen en een goede uitleg

20 maggio 2024

Beste meneer, mevrouw Bos,

Heel erg bedankt! We waarderen het vertrouwen in ons en deze prachtige reactie.
Veel slaapplezier gewenst voor nu en de toekomst!

Susanne

Valutata 5 stelle su 5

Uitstekende service bij aankoop nieuw bed.

Bij het aanschaffen van het bed in de winkel in Amersfoort uitstekend geadviseerd. Daarna keurig thuis afgeleverd en in elkaar gezet. Service is uitstekend. Bed doet aan alle verwachtingen.

4 maggio 2024

Risposta di totaalBED - Amersfoort

Wat fijn te lezen dat u zo tevreden bent, wij waarderen uw review zeer!

Valutata 4 stelle su 5

Snel het juiste matras gekozen

Snel het juiste matras gekozen, snelle levering. Er is ons niet verteld dat de matrassen en lattenbodems niet worden uitgepakt, het traagschuim niet in de matrassen worden geschoven, de matrassen niet op de bedden worden gelegd. Voor ouderen is dit te zwaar.

27 aprile 2024

Risposta di totaalBED - Amersfoort

Heel hartelijk dank voor uw review en feedback, wij waarderen dit zeer. Wij hebben inmiddels contact met elkaar gehad en wij hebben u een presentje geboden voor het ongemak.

We hopen u hiermee tegemoet te zijn gekomen.

Allemaal super

6 maggio 2024

Risposta di totaalBED - Amersfoort

Top, hartelijk dank voor uw review!

Sandra,

Goed advies

Goed advies, strakke bezorgafspraak en een fijn bed.

3 maggio 2024

Risposta di totaalBED - Amersfoort

Bedankt voor jouw review. We zijn blij dat we je naar tevredenheid hebben geholpen! Heel veel (slaap)plezier met jouw nieuwe aankoop.

Fabienne

Valutata 3 stelle su 5

bij het aankopen van de bedden waren we goed geholpen

bij het aankopen van de bedden waren we mega geholpen ,alleen het afleveren liet te wens over , het instaleren ging ook erg goed

22 aprile 2024

Risposta di totaalBED - Amersfoort

Hartelijk dank voor uw review en feedback. Wat ontzettend jammer dat de levering niet naar wens is verlopen. Zou u dit aan ons per mail toe willen lichten? U kunt ons mailen op service@totaalbed.nl. Wij horen graag uw ervaring!

Valutata 5 stelle su 5

Slapen als een roosje op matras van totaalbed

Goed advies gekregen bij de koop van ons nieuwe matras. We keken naar het zelfde matras, omdat dat zi gied bevallen us. Nu toch een ander uitgekozen en het slaapt heerlijk. Goed advies gekregen in de winkel.

13 aprile 2024

Risposta di totaalBED - Amersfoort

Hartelijk dank voor deze mooie woorden en 5-sterren beoordeling! Goed om te lezen dat je zo enthousiast bent over onze voorlichting en service. Dit vinden wij bij TotaalBED ook ontzettend belangrijk!

Heel veel slaapplezier met je nieuwe aankoop!

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering, en op tijd, perfect

8 aprile 2024

Risposta di totaalBED - Amersfoort

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een mooie 5 sterren recensie achter te laten!

We zijn blij te horen dat je jouw complete aankoop positief beleefd hebt. Klanttevredenheid is belangrijk voor ons!

Helemaal top

Helemaal top! Verkoper was geweldig! Bezorgers waren ook heel vakkundig en top! En het bed slaapt ook waanzinnig!

8 aprile 2024

Risposta di totaalBED - Amersfoort

Hartelijk dank voor het plaatsen van deze review.

Wat fijn dat je tevreden bent over de adviezen van onze collega’s uit het filiaal en de bezorgers!

Heel veel plezier gewenst van jouw aankoop!

Goede voorlichting

Goede voorlichting, geen dwingende acties.

6 aprile 2024

Risposta di totaalBED - Amersfoort

Hartelijk dank voor het plaatsen van deze review.

Wat fijn dat je tevreden bent over de adviezen van onze collega’s uit het filiaal!

Heel veel plezier gewenst van jouw aankoop!

Goed advies

Goed advies, eerlijke verkoper, snel geleverd.

Nu wel een gevalletje jammer : dat totaalbed mij bedankt voor de review is natuurlijk top. Dat ze mij veel plezier wensen met mijn nieuwe boxspring is jammer. Ik heb helemaal geen boxspring gekocht.

6 aprile 2024

Risposta di totaalBED - Amersfoort

Bedankt voor jouw review Barry!

We zijn enorm blij om te horen dat we je naar alle tevredenheid geholpen hebben!

Heel veel plezier met jouw nieuwe aankoop!

Valutata 5 stelle su 5

Uitstekend geholpen in filiaal…

Uitstekend geholpen in filiaal Amersfoort.
Goede uitleg en de verkoopster heeft verstand van zaken. Prettige ontvangst met heerlijke koffie. En weet zeker dat ik straks heerlijk ga slapen en uitgerust wakker wordt op mijn prachtige boxspring.

31 marzo 2024

Risposta di totaalBED - Amersfoort

We zijn blij om te horen over jouw positieve ervaring met totaalBED. De feedback waarderen we enorm!

Susanne

Valutata 5 stelle su 5

Ontzettend goed geholpen in de winkel…

Ontzettend goed geholpen in de winkel met eerlijk advies en een fijne bezorging. Dit was mijn 2e bed hier, en beide keren een erg goeie service!

22 marzo 2024

Risposta di totaalBED - Amersfoort

Bedankt voor jouw leuke review! De complimenten zijn doorgegeven aan mijn collega's.

Wij wensen je nog heel veel slaapplezier!

Valutata 5 stelle su 5

Heel goed geholpen door Sonja…

Heel goed geholpen door Sonja Verwey,prima advies over de topper en de boxspring.
Dat ik goed geslaagd ben voor een mooie boxspring met toebehoren.
Met vriendelijke groet van El Schipper.

30 marzo 2024
Non scritta su invito

Bed en kast

We hebben een bed gekocht in Amersfoort. En een week later de kast in Enschede. In beide vestigingen prima geholpen.
Jammer dat ze geen antwoord konden geven op de vraag wat de kleurcode van de kast was. Uiteindelijk via de leverancier een modelstukje ontvangen via de post. Misschien een idee om er een paar in elke vestiging neer te leggen.

25 marzo 2024

Risposta di totaalBED - Amersfoort

Bedankt voor jouw feedback Els! We zijn zo blij om te horen dat je tevreden bent met onze diensten. We werken hard om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden!

Wij wensen je heel veel slaapplezier toe!

Leveren goed werk af

Goed advies en ze nemen de tijd voor je

17 marzo 2024

Risposta di totaalBED - Amersfoort

Dank voor dit mooie compliment!

Team Klantenservice

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più