totaalBED - Almere Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Washingtonstraat 50-52, 1334LT Almere, Flevoland, NL

Valutata 5 stelle su 5

Heel vriendelijk en persoonlijk geholpen in de winkel. Verkoopster was geduldig en dacht met me mee om de juiste keuze te maken voor het bed. Levering verliep ook goed: van te voren goed gecommuniceer... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wij hebben vandaag bij Totaal bed een bed gekocht bij Natscha echt super geholpen nam alle tijd voor ons, en bij totaal Bed hoef je niks aan te betalen en 90 dagen uitproberen wat wil je nog meer, nee... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben goed en professioneel geholpen door Manuela. De 2 mannen die mijn bed kwamen brengen hebben dit supersnel en vakkundig in elkaar gezet. Dus daarom mijn 5 sterren en raad ik iedereen deze wink... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Heel goed geholpen met de juiste keuze maken voor het bed. Eerlijke advies en meedenkend over de betaling. De levering werknemers waren heel vriendelijk en deden goed hun werk.

Dettagli dell'azienda

5. Negozio di materassi

Informazioni su totaalBED - Almere

Scritti dall'azienda

Moderne collectie

Onze tijdloze boxsprings passen in elk interieur en blijven jarenlang modern. Jaarlijks voegen we nieuwe stoffen en kleuren toe. Niet voor niets slapen bekende Nederlanders op een totaalBED!

Bezoek een van onze 26 winkels bij jou in de buurt.

Bekijk onze winkels

Betaalbare kwaliteit

Lekker slapen is ons doel. Bij totaalBED vind je alles voor je slaapkamer. Onze moderne boxsprings stel je makkelijk zelf samen, met hulp van onze slaapadviseurs. Kies uit diverse modellen, kleuren, stofferingen, hoofdborden en nachtkastjes. Het matrascomfort bepaal je zelf – zacht of stevig, met of zonder topmatras, één of twee matrasdelen, eventueel elektrisch verstelbaar. Zo ben je verzekerd van een mooie slaapkamer, slaapplezier en kwaliteit binnen je budget.

Familiebedrijf

Opgericht in 1998 door vier broers, totaalBED is echt een familiebedrijf. We helpen je persoonlijk, zorgen voor een snelle levering en lossen problemen direct op. Op ons kun je rekenen.

De zekerheden van totaalBED

Onze producten zijn van hoge kwaliteit, stijlvol en betaalbaar. We bieden 90 nachten proefslapen en omruilen is mogelijk, zodat je altijd het juiste bed vindt.

• Gratis bezorging en montage
  • 90 nachten proefslapen
  • Europese productie
  • Snel in huis
  • Goede kwaliteit tegen scherpe prijzen

Boxsprings Bedden
Matrassen
Topmatrassen Beddengoed Lattenbodems Kledingkasten Accessoires

90 nachten proefslapen

Omruilgarantie

Omdat we graag zeker willen weten dat je echt lekker slaapt, mag je je nieuwe matras 90 nachten uitproberen.

• Washingtonstraat 50-52, 1334LT, Almere, Flevoland, Paesi Bassi

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

1568 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Wat een top adviesdoor Manuela!

Wat een top adviesdoor Manuela!
Alles klopt. Van advies , service tot aflevering!
We slapen heerlijk!

6 marzo 2025

Risposta di totaalBED - Almere

Dankjewel voor je mooie review! We zijn blij te horen dat je zo tevreden bent met het advies van Manuela en de service die je hebt ontvangen. We wensen je veel slaapcomfort toe!

Fabiënne

Purchasing a Bed

Purchasing, delivery, installation all went smooth. Quality of the bed seems promising. I really recommend it.

1 marzo 2025

Dear Mehdi Khalilzadeh,

Thanks for your review!

Great to see that everything went well and that you are very satisfied!

Kind regards,
Customer service totaalBED

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel in de winkel bij Doe-Mere in Almere. Leveringstermijn was zoals aangegeven. De bezorgers waren vriendelijk en het bed hebben ze zorgvuldig neergezet.

21 febbraio 2025

Risposta di totaalBED - Almere

Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u een goede ervaring heeft gehad in onze winkel en met de levering van uw bed.

Fabiënne

Valutata 3 stelle su 5

waarschijnlijk kan niemand er iest aan…

waarschijnlijk kan niemand er iest aan doen, maar als je 9 weken op je bed moet wachten, waarom bel je dan 1 dag vooraf dat de topper er niet bij zit. Of je 2 weekjes extra wilt wachten? We lagen op de grond, dus toch maar leveren zonder topper. De 2 weken zijn inmiddels 4, we wachten af.

24 febbraio 2025

Beste Peter,

Hartelijk dank voor jouw review. Onze welgemeende excuses voor de vertraging die is opgelopen in de binnenkomst van jouw topmatras. Wij begrijpen dat dit enorm vervelend voor je is. Wij zullen je zo snel mogelijk informeren zodra er een datum bekend is om jouw topmatras na te leveren.

Beste Debby,

Bedankt voor jouw positieve beoordeling. We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze service.

Rina

Valutata 5 stelle su 5

Erg goede service in de winkel

Erg goede service in de winkel. Er wordt goed met je mee gedacht. Snelle service bij het afleveren. Kortom, helemaal top!

13 febbraio 2025

Beste,

Wat fijn om te zien dat je goede service hebt ervaren in de winkel en dat ook de aflevering van jouw bestelling snel en goed is verlopen!

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisch bed en kundig personeel

Jullie verkoopster Manuela (filiaal Almere buiten) is echt een fantastische verkoopster. Ze adviseert vrijblijvend en denkt heel goed mee waardoor je een ongedwongen keuze kan maken en zij doet dan uiteindelijk ook nog haar uiterste best om te zorgen dat het bed met spoed gemaakt en geleverd kan worden. Dit is inderdaad helemaal goed gegaan. Super service.
Van de week teruggeweest om nog een fantastisch hoofdkussen te kopen weer met advies van jullie verkoopster Manuela. Fijne winkel, ruime keus en zeer klantvriendelijk.

2 gennaio 2025

Beste Alexandra,

Wat fijn om te zien dat je zo goed bent geholpen door Manuela in filiaal Almere en dat je de service als super hebt ervaren!

Valutata 4 stelle su 5

Fijne ondersteuning bij het uitzoeken…

Fijne ondersteuning bij het uitzoeken van ons bed. Slapen sinds jaren weer goed. Alleen jammer dat het hoofdbord niet via de trap naar boven kon en de bezorging geen alternatieve methode mag uitvoeren. Nu heb ik zelf met een buurman het hoofdbord via een raam op de eerste verdieping moeten tillen. Uiteraard gelukt en het bed ziet er fantastisch uit maar jammer dat ik dit dus zelf heb moeten organiseren.

2 febbraio 2025

Beste Richard,

Wat fijn om te zien dat je sinds jaren weer goed slaapt!

Wel jammer om te zien dat het hoofdbord niet naar boven paste, waardoor je dit zelf buitenom hebt moeten doen. Op het moment dat jij een order bij ons plaatst, gaan wij er vanuit dat er ruimte genoeg is om via het trappengat te leveren. Wanneer het alsnog buitenom geleverd moet worden, zijn onze monteurs hier niet tegen verzekerd.

Valutata 5 stelle su 5

Uitstekend voorgelicht door Frans van…

Uitstekend voorgelicht door Frans van Totaalbed Almere.
Levering verliep netjes en soepel. We hebben 5 prachtige bedden gekocht.

1 febbraio 2025

Risposta di totaalBED - Almere

Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de service van Frans en de levering van uw nieuwe bedden. We hopen dat u veel plezier zult beleven aan uw nieuwe aankopen.

Valutata 5 stelle su 5

Het bed was zeer kundig en snel in…

Het bed was zeer kundig en snel in elkaar gezet,
Levering was op tijd
Goede communicatie met de chauffeur

31 gennaio 2025

Risposta di totaalBED - Almere

Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de snelle montage, de tijdige levering en de goede communicatie met de chauffeur.

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf..uitstekende voorlichting en goede service

6 febbraio 2025

Risposta di totaalBED - Almere

Bedankt voor je positieve review!

We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze voorlichting en service.

Valutata 5 stelle su 5

Goede voorlichting voor bed en kussen

Goede voorlichting voor bed en kussen. De jongens die het ned kwamen brengen waren snel en netjes met het neerzetten

31 gennaio 2025

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de voorlichting over bed en kussen en de snelle en nette levering.

Valutata 5 stelle su 5

keurig in de winkel geholpen en…

keurig in de winkel geholpen en VAKKUNDIG begeleid in Almere Buiten.

30 gennaio 2025

Beste Wim Rossenberg,

Hartelijk dank voor jouw review.
Wat goed om te zien dat jij keurig in de winkel bent geholpen en vakkundig begeleid bent in Almere!
Ik wens je veel (slaap)plezier met jouw bestelling.

Valutata 4 stelle su 5

Levering duurde langer dan verwacht

Levering duurde langer dan verwacht. Namen op de geleverde spullen weken af van de namen op het factuur. Na contact met de klantenservice bleek het wel om de juiste spullen te gaan. Spullen zelf zijn prima. Levering was ook prima verzorgd verder.

20 gennaio 2025

Beste Willem,

Hartelijk dank voor jouw review, fijn te lezen dat je alles goed hebt mogen ontvangen. We wensen je veel plezier van jouw order.

Met vriendelijk groet,

Verstelbaarbed

Goede informatie

12 gennaio 2025

Beste Ronald,

Hartelijk dank voor jouw review!

Verkoopster een 10+

Verkoopster een 10+
Volgens bezorgers zou er een geleide brief in de verpakking zitten, helaas was dat niet zo.

18 gennaio 2025

Beste Arjan,

Wat leuk om te zien dat jij onze verkoopster een 10+ geeft!
Wel jammer dat jij anders geïnformeerd bent dan daadwerkelijk bleek te zijn. Mochten wij hierin nog iets voor je kunnen betekenen, laat dat dan gerust weten! Je kunt ons telefonisch bereiken via 038-4554016 of per mail service@totaalbed.nl

Hartelijk dank voor jouw review!

Valutata 5 stelle su 5

Proffesioneel, behulpzaam, vriendelijk en betrokken.

In de winkel ben ik erg goed geholpen. Geen gepush. Vriendelijk en voelde me op me gemak. Behulpzaam, me zoontje was mee en die werd er ook bij betrokken wat ik erg fijn vond. De monteurs ook erg vriendelijk en goed werk afgeleverd. En alle karton weer netjes meegenomen. Kant en klaar. Was/ben erg blij.

13 gennaio 2025

Beste Daan,

Wat fijn om te zien dat je goed en vriendelijk bent geholpen in onze winkel en dat ook de levering naar wens is verlopen!
Leuk om te zien dat je erg blij bent.

Hartelijk dank voor jouw positieve review.

Perfect

Perfect, afgeleverf

16 gennaio 2025

Beste Yvonne,

Wat fijn om te zien dat jij ons als perfect beoordeelt! Hartelijk dank!

Valutata 5 stelle su 5

Dankjewel uncle Franz voor het perfect…

Dankjewel uncle Franz voor het perfect bed.

6 gennaio 2025

Beste Oleg,

Fijn om te zien dat jij een perfect bed hebt!
Hartelijk dank voor jouw positieve review.

Klantenservice totaalBED

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più