Heel vriendelijk en persoonlijk geholpen in de winkel. Verkoopster was geduldig en dacht met me mee om de juiste keuze te maken voor het bed. Levering verliep ook goed: van te voren goed gecommuniceer... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wij hebben vandaag bij Totaal bed een bed gekocht bij Natscha echt super geholpen nam alle tijd voor ons, en bij totaal Bed hoef je niks aan te betalen en 90 dagen uitproberen wat wil je nog meer, nee... Leggi di più
Ik ben goed en professioneel geholpen door Manuela. De 2 mannen die mijn bed kwamen brengen hebben dit supersnel en vakkundig in elkaar gezet. Dus daarom mijn 5 sterren en raad ik iedereen deze wink... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Heel goed geholpen met de juiste keuze maken voor het bed. Eerlijke advies en meedenkend over de betaling. De levering werknemers waren heel vriendelijk en deden goed hun werk.
Scritti dall'azienda
Onze tijdloze boxsprings passen in elk interieur en blijven jarenlang modern. Jaarlijks voegen we nieuwe stoffen en kleuren toe. Niet voor niets slapen bekende Nederlanders op een totaalBED!
Bezoek een van onze 26 winkels bij jou in de buurt.
Lekker slapen is ons doel. Bij totaalBED vind je alles voor je slaapkamer. Onze moderne boxsprings stel je makkelijk zelf samen, met hulp van onze slaapadviseurs. Kies uit diverse modellen, kleuren, stofferingen, hoofdborden en nachtkastjes. Het matrascomfort bepaal je zelf – zacht of stevig, met of zonder topmatras, één of twee matrasdelen, eventueel elektrisch verstelbaar. Zo ben je verzekerd van een mooie slaapkamer, slaapplezier en kwaliteit binnen je budget.
Opgericht in 1998 door vier broers, totaalBED is echt een familiebedrijf. We helpen je persoonlijk, zorgen voor een snelle levering en lossen problemen direct op. Op ons kun je rekenen.
Onze producten zijn van hoge kwaliteit, stijlvol en betaalbaar. We bieden 90 nachten proefslapen en omruilen is mogelijk, zodat je altijd het juiste bed vindt.
Omruilgarantie
Washingtonstraat 50-52, 1334LT, Almere, Flevoland, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ik loiep binnen en was zo klaar. Uitstekend advies en snelle en keurige levering, kortom: 100 punten!

Risposta di totaalBED - Almere
Fijn geholpen in de zaak, goede kwaliteit geleverd, top bezorging. Geen aanmerkingen!

Risposta di totaalBED - Almere
Goede kwaliteit, goede service, vriendelijke monteurs, vriendelijke verkopers, alles was goed

Risposta di totaalBED - Almere
De verkoopster in de zaak was vriendelijk, behulpzaam en vakkundig. Bed zou binnen een bepaalde tijd geleverd worden. Echter kwam er vlak voor de afleveringsdatum een telefoontje dat het stof er niet was en ik zou nog teruggebeld worden hoe of wat. Mooi niet dus ergo naar de winkel terug en de verkoopster heeft de zaak verder afgewerkt. Bleek miscommunicatie te zijn geweest maar ik vond de totale afleveringstijd veel te lang.

Risposta di totaalBED - Almere
In de winkel (Almere) een goed advies gehad van Frans, samen alle opties en mogelijkheden doorgenomen. De verschillende soorten matras, topper en wel of niet elektrisch verstelbaar. Met een prijsopgave en overzicht naar huis om rustig nog even alles door te nemen. Na drie dagen toch terug om nog een paar kleine aanpassingen te doen en de bestelling definitief te maken. Frans zou proberen om met spoed de bestelling rond te krijgen en dat is gelukt. Drie weken later stond er een team voor de deur bij ons in Diepenveen dat snel en vakkundig het nieuwe bed in elkaar kwam zetten. Na nog wat tips qua onderhoud en levensduur meteen even geprobeerd hoe alles lag en werkte. Heerlijk geslapen die nacht na 2 weken op een matrasje op de grond. Frans “chapeau” je hebt ons erg blij gemaakt. Rob en Mira

Risposta di totaalBED - Almere
Snel met goede uitleg hoe te gebruiken om langdurig plezier te hebben van het matras . Heel vriendelijk en vakkundig. Dik tevreden!

Risposta di totaalBED - Almere
In de de winkel goed geholpen door Frans. De bezorging en montage werd ook snel en vakkundig gedaan. De levering was volgens afspraak en wij werden netjes 10 minuten voor levering gebeld.

Risposta di totaalBED - Almere
Keurig op afgesproken tijd en heel goed en snel in elkaar gezet

Risposta di totaalBED - Almere
Ik zocht matrassen en werd geholpen door manuele. Ze was heel behulpzaam en nam de tijd om alles over een matras uit te leggen .kon zo lang als ik wilde matrassen uitproberen. Ik heb 2 matrassen gekocht .De aflevering ging ook sneller dan verwacht .

Risposta di totaalBED - Almere
Super goed geholpen door de medewerkster in het filiaal, echter zou de levering over 7 weken plaats vinden (rond 17 april). Dit kon helaas niet vanwege onze vakantie. Wij hebben toen gevraagd of de levering in de week van 12 mei kon, dit was mogelijk. Er werd contact met ons opgenomen.... helaas op 1 mei heb ik nog niets vernomen, dus contact opgenomen met de planning van Totaal bed. Brian gaf aan dat er twee weken geleden een mail voor levering is verzonden en dat ons email adres niet in het systeem staat. Even later kwam hij toch met het juiste email adres en gaf hij aan dat er geen mogelijkheid is voor levering in de week van 12 mei, alleen 30 mei. Dit is natuurlijk niet wat wij hebben afgesproken in het filiaal in Almere. Tot op heden nog steeds geen mail.
Voor nu sta ik op de reserve lijst en wordt de levering 30 mei. Dit vind ik erg laat en ik had graag gezien dat het bed op de beloofde data week wordt geleverd. Hier hebben wij namelijk rekening mee gehouden, wat logisch is. Nog steeds geen bevestigingsmail.
Als ik niet gebeld had, dan had het bed daar gestaan er werd en geen enkele moeite gedaan vanuit TotaalBed om een afspraak in te plannen. Dit vind ik erg zorgelijk en niet kunnen.
Update:
Klantenservice van Totaalbed geeft aan contact op te nemen met mij, maar doet dit vervolgens niet. Weer valse beloftes.

Risposta di totaalBED - Almere
De medewerkster zag mij. Ze toonde belangstelling voor mijn persoonlijke situatie en stelde vragen. Ook dacht ze heel goed mee in wat ik fysiek nodig had qua ligcomfort na mijn schouderoperatie.
Ook de medewerker tijdens het telefonisch contact dacht heel oplossingsgericht na. De matrasverhoger biedt uitkomst. Ik ben heel blij met de boxspring die bij mij past!

Risposta di totaalBED - Almere
Hartstikke fijn geholpen. Geen snelle verkoop maar er wordt naar je wensen geluisterd en meegedacht.
Alles keurig en netjes in elkaar gezet.
Ik ben tevreden!

Risposta di totaalBED - Almere
Ik kan alleen maar zeggen dat iedereen zeer behulpzaam was en dat monteurs mijn bed keurig hebben geplaatst.
En al het afval materiaal hebben meegenomen. En ik slaap heerlijk.

Risposta di totaalBED - Almere
Prima geholpen in Doemere. Installatie snel en duidelijk. En het slaapt heel fijn.

Risposta di totaalBED - Almere
Pauline van filiaal Almere heeft mij fantastisch geholpen. Er werd fijn meegedacht en geen wijziging was te veel. De snelle levering was de kers op de taart. Zeer tevreden.

Risposta di totaalBED - Almere
We werden in de winkel goed geholpen, afspraken gemaakt over de bezorging en meenemen van de oude matras.
De bezorging en plaatsen van de matras werd netjes gedaan en tevens de oude matras volgens afspraak meegenomen.