Heel vriendelijk en persoonlijk geholpen in de winkel. Verkoopster was geduldig en dacht met me mee om de juiste keuze te maken voor het bed. Levering verliep ook goed: van te voren goed gecommuniceer... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wij hebben vandaag bij Totaal bed een bed gekocht bij Natscha echt super geholpen nam alle tijd voor ons, en bij totaal Bed hoef je niks aan te betalen en 90 dagen uitproberen wat wil je nog meer, nee... Leggi di più
Ik ben goed en professioneel geholpen door Manuela. De 2 mannen die mijn bed kwamen brengen hebben dit supersnel en vakkundig in elkaar gezet. Dus daarom mijn 5 sterren en raad ik iedereen deze wink... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Heel goed geholpen met de juiste keuze maken voor het bed. Eerlijke advies en meedenkend over de betaling. De levering werknemers waren heel vriendelijk en deden goed hun werk.
Scritti dall'azienda
Onze tijdloze boxsprings passen in elk interieur en blijven jarenlang modern. Jaarlijks voegen we nieuwe stoffen en kleuren toe. Niet voor niets slapen bekende Nederlanders op een totaalBED!
Bezoek een van onze 26 winkels bij jou in de buurt.
Lekker slapen is ons doel. Bij totaalBED vind je alles voor je slaapkamer. Onze moderne boxsprings stel je makkelijk zelf samen, met hulp van onze slaapadviseurs. Kies uit diverse modellen, kleuren, stofferingen, hoofdborden en nachtkastjes. Het matrascomfort bepaal je zelf – zacht of stevig, met of zonder topmatras, één of twee matrasdelen, eventueel elektrisch verstelbaar. Zo ben je verzekerd van een mooie slaapkamer, slaapplezier en kwaliteit binnen je budget.
Opgericht in 1998 door vier broers, totaalBED is echt een familiebedrijf. We helpen je persoonlijk, zorgen voor een snelle levering en lossen problemen direct op. Op ons kun je rekenen.
Onze producten zijn van hoge kwaliteit, stijlvol en betaalbaar. We bieden 90 nachten proefslapen en omruilen is mogelijk, zodat je altijd het juiste bed vindt.
Omruilgarantie
Washingtonstraat 50-52, 1334LT, Almere, Flevoland, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Een paar jaar geleden een bed hier gekocht. Toen kregen we fijne service van de medewerkster in de winkel.
Alleen de topper was na een paar jaar op. Logisch. Wij hebben vervolgens in de winkel een nieuwe uitgezocht op advies van hun. Later bleek deze topper echter te hard.
Gelukkig konden we via de winkel proefslapen op andere toppers en hebben we een keuze gemaakt. Deze is besteld en op de juiste maat gemaakt. We konden de oude inleveren voor een nieuwe. Wij moesten wel meer betalen voor de topper en de omruil van de oude topper.
De topper is onbeschadigd en schoon (geen vlekken etc). Bij het omruilen weigerde meneer van de bezorging hem om te ruilen vanwege wat pluisjes en hondenhaar.
Meneer vond hem niet schoon. Toen ik vroeg wat ermee ging gebeuren zei hij dat hij gereinigd ging worden. Dus ik snapte het probleem niet. Meneer deed vervolgens alsof het matras uitgeleefd was, terwijl dit niet het geval is.
Toen meneer de topper inspecteerde kwam de hond aangerend en voor wij hem konden pakken stapte hij op de topper. Waarnaar meneer zei ja nu is die niet meer schoon. Met een vochtig doekje was dit trouwens meteen weer weg.
Ik zou adviseren ergens anders aan te schaffen en beter laten voorlichten in een andere zaak. We betalen ook nog eens meer geld voor de topper en omruil kosten. Om vervolgens te horen we nemen het matras niet mee om een paar hondenharen en pluisjes. Heb uiteindelijk de pluisjes weggehaald, maar meneer zei nee we nemen hem niet mee.
Met andere woorden weken wachten om vervolgens bij levering dit mee te maken. Ronduit schoftenlijk.

Risposta di totaalBED - Almere
We ordered bed from them, they have really good collections and friendly persons in their store.
About delivery, they do everything and make the bed sleep ready.

Risposta di totaalBED - Almere
Keurige jongens, bed is goed en snel in elkaar gezet. Al het afval werd netjes mee genomen en ik slaap heerlijk

Risposta di totaalBED - Almere
Ik heb respect voor de aanpak van de verkoopster. Ik ging langs om te oriënteren en ging met een bed op bestelling naar huis. Ik had een nieuw bed nodig, moest de kamer eerst nog schilderen en behangen. Dus ik had geen haast om een bed to kopen ik had alles tijd van de wereld. Maar waar ik niet stil had gestaan was dat er een wachttijd was. Mijn bed zou op maat gemaakt worden en naar mijn wensen. En daar hadden wij wel 7 weken voor nodig. Ik was blij met het advies van de verkoopster 👍

Risposta di totaalBED - Almere
Het personeel heeft de tijd genomen om mij alles uit te leggen van de soort matrassen die zij verkopen. Ik heb ook op een paar proef kunnen liggen. En er werd met mij mee gedacht.

Goed advies.
Vlotte levering.
Matrastopper mag geruild worden als deze niet bevalt.

Risposta di totaalBED - Almere
De mannen waren snel en effectief met het plaatsen van het bed. Hebben nog koffie of drinken aangeboden maar zeiden nee. Uitleg duidelijk over hoe onderhoud van het bed. Top gedaan

Risposta di totaalBED - Almere
Ze belde netjes om aan te geven dat ze er over 20 minuten zouden zijn. Vervolgens netjes het bed in elkaar gezet op de juiste plek. Top werk

Risposta di totaalBED - Almere
De bestelde producten zien er heel goed uit. Helaas niet gelijktijdig geleverd. Er waren nog twee andere leveringen nodig die, ondanks mijn uitdrukkelijke verzoek niet met elkaar gecombineerd konden worden. Dat was wel een stevige minpunt

Risposta di totaalBED - Almere
Het bed voldoet aan al mijn verwachtingen! Ik ben goed te woord gestaan bij de aankoop. Er is meegedacht en dat waardeer ik.
Bij levering van het bed en het plaatsen kan ik niet meer zeggen dan dat het top is gegaan! Al het restmateriaal zoals plastic en karton is meegenomen. De monteur vertelde mij dat, wanneer de bediening van het verstellen van het bed kapot zou gaan, ik hiervoor kon bellen!
Indien binnen de garantie zou dit vergoed worden en anders van te voren prijsopgave!
Ik ben dan ook zeer tevreden!

Risposta di totaalBED - Almere
In de winkel super vriendelijk geholpen,en er werd ook meegedacht.Logistiek was ook super geregeld. De twee jongens die het bed leverde waren zeer vriendelijk.

Risposta di totaalBED - Almere
We werden in de winkel vakkundig geholpen en de gemaakte afspraken bij aankoop werden correct nagekomen.
De bestelling kwam stipt op tijd en de aankoop werd netjes bezorgd.

Risposta di totaalBED - Almere
Goed advies gekregen bij t kopen van t bed.
En de bezorging was ook top.
Wij raden t zeker aan totaalbed.

Risposta di totaalBED - Almere
Behulpzame verkoopster, duidelijke informatie en luistert naar je wensen.
Levering was top, leuke heren.