totaalBED - Almere Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Washingtonstraat 50-52, 1334LT Almere, Flevoland, NL

Valutata 5 stelle su 5

Heel vriendelijk en persoonlijk geholpen in de winkel. Verkoopster was geduldig en dacht met me mee om de juiste keuze te maken voor het bed. Levering verliep ook goed: van te voren goed gecommuniceer... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wij hebben vandaag bij Totaal bed een bed gekocht bij Natscha echt super geholpen nam alle tijd voor ons, en bij totaal Bed hoef je niks aan te betalen en 90 dagen uitproberen wat wil je nog meer, nee... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben goed en professioneel geholpen door Manuela. De 2 mannen die mijn bed kwamen brengen hebben dit supersnel en vakkundig in elkaar gezet. Dus daarom mijn 5 sterren en raad ik iedereen deze wink... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Heel goed geholpen met de juiste keuze maken voor het bed. Eerlijke advies en meedenkend over de betaling. De levering werknemers waren heel vriendelijk en deden goed hun werk.

Dettagli dell'azienda

5. Negozio di materassi

Informazioni su totaalBED - Almere

Scritti dall'azienda

Moderne collectie

Onze tijdloze boxsprings passen in elk interieur en blijven jarenlang modern. Jaarlijks voegen we nieuwe stoffen en kleuren toe. Niet voor niets slapen bekende Nederlanders op een totaalBED!

Bezoek een van onze 26 winkels bij jou in de buurt.

Bekijk onze winkels

Betaalbare kwaliteit

Lekker slapen is ons doel. Bij totaalBED vind je alles voor je slaapkamer. Onze moderne boxsprings stel je makkelijk zelf samen, met hulp van onze slaapadviseurs. Kies uit diverse modellen, kleuren, stofferingen, hoofdborden en nachtkastjes. Het matrascomfort bepaal je zelf – zacht of stevig, met of zonder topmatras, één of twee matrasdelen, eventueel elektrisch verstelbaar. Zo ben je verzekerd van een mooie slaapkamer, slaapplezier en kwaliteit binnen je budget.

Familiebedrijf

Opgericht in 1998 door vier broers, totaalBED is echt een familiebedrijf. We helpen je persoonlijk, zorgen voor een snelle levering en lossen problemen direct op. Op ons kun je rekenen.

De zekerheden van totaalBED

Onze producten zijn van hoge kwaliteit, stijlvol en betaalbaar. We bieden 90 nachten proefslapen en omruilen is mogelijk, zodat je altijd het juiste bed vindt.

• Gratis bezorging en montage
  • 90 nachten proefslapen
  • Europese productie
  • Snel in huis
  • Goede kwaliteit tegen scherpe prijzen

Boxsprings Bedden
Matrassen
Topmatrassen Beddengoed Lattenbodems Kledingkasten Accessoires

90 nachten proefslapen

Omruilgarantie

Omdat we graag zeker willen weten dat je echt lekker slaapt, mag je je nieuwe matras 90 nachten uitproberen.

• Washingtonstraat 50-52, 1334LT, Almere, Flevoland, Paesi Bassi

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

1552 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

De bezorging was prima ook het monteren van de boxspring.

Goed communicatie, was duidelijk en eerlijke antwoorden. Al met al alles wat mijn ervaring is met Totaal Bed liep vlotjes en ook qua mail wisseling.

5 dicembre 2025

Beste Robert Neyndorff,

Wat fijn om te zien dat er goed en duidelijk met je gecommuniceerd is bij totaalBED Almere en dat ook de communicatie verder goed is verlopen!

Goede hulp

De hulp in de winkel was goed, we konden snel beslissen daardoor. En de bezorging ging snel en netjes. Niks mis mee

5 dicembre 2025

Beste

Wat super fijn dat je zo goed geholpen bent in zowel de winkel als bij de aflevering!

Prettig geholpen

Prettig geholpen. Namen de tijd voor je.

Beste Henny,

Wat fijn om te zien dat je prettig bent geholpen en dat er alle tijd voor je is genomen bij totaalBED Almere.

Valutata 1 stelle su 5

Scammer Alert! Request to pay 150 Euro for cancelation after 1 hour and stating 90 days cancelation policy!!!

Scammer Alert!! I left TotaalBed feeling genuinely upset and disappointed. I walked in unsure about what I needed, I felt pushed into signing something I wasn’t ready for. I was even told I had 90 days to decide, so I trusted that I had space to think.

Only an hour later, when I realised I still wasn’t comfortable, I tried to cancel. That’s when they suddenly told me I had to pay €150. No one mentioned this during the sale. The fee was hidden in tiny print, and the whole situation made me feel misled / scammed.

There was no real advice given, just sales pressure. I felt rushed and not respected as a customer.

Buying a bed should feel comfortable and honest. Sadly, my experience with TotaalBed was the opposite, and it left a very bad impression. I truly hope no one else has to go through this.

They even do not this the customer right is to know the policy and do not agree the consumer right. I will follow this with my legal adviser, but be careful before sign anything in this store and make sure they tell you the truth!!

I do not recommend at all!!!!!!

30 novembre 2025
Non scritta su invito

Hallo Najmeh,

Hartelijk dank voor jouw review, wat jammer te lezen dat je dit zo ervaren hebt. Dat is zeker nooit onze intentie. Bij aankoop in een fysieke winkel praten we over een bindende aankoop. Het betreffende filiaal is jou meerdere malen van dienst geweest met het geven van informatie en advies alvorens jij bent overgegaan tot het tekenen van de aankoopovereenkomst. Natuurlijk kan het gebeuren dat je als klant toch gaat twijfelen over zaken die tijdens de aankoop uitvoerig besproken zijn. Een annulering van de order is dan zeker mogelijk. De advies- en administratiekosten zullen wij in dat geval redelijkerwijs wel in rekening brengen. Wij betreuren het dat jouw verwachting hierin anders was.

Valutata 5 stelle su 5

Het begint met een vriendelijke en…

Het begint met een vriendelijke en deskundige verkoopster. Alle tijd gekregen om te kiezen en na te denken. Het is een belangrijke aanschaf en dat vraagt aandacht.
De heren van de montage waren zo goed op elkaar ingespeeld dat dit alles in goede sfeer gebeurde en naar volle tevredenheid. Top!!

27 novembre 2025

Beste Annie,

Erg fijn om te vernemen dat je zo goed bent geholpen bij totaalBED Almere en dat ook de levering goed is verlopen.

Valutata 5 stelle su 5

Van aankoop tot levering zijn wij zeer…

Van aankoop tot levering zijn wij zeer tevreden.
Bij aankoop werden wij deskundig geadviseerd door verkoopster Manuela. nam ruim de tijd voor ons.
Levering was volgens planning en netjes in elkaar gezet. plastic en verpakking weer netjes mee genomen,
Wij zullen totaal bed zeker bij anderen aanbevelen

20 novembre 2025

Beste Karin,

Wat fijn om te zien dat je zo goed geholpen bent bij zowel de verkoop als de bezorging!
Erg leuk om te zien dat je ons aan zult bevelen.

Valutata 5 stelle su 5

Wij hebben alle bedden voor onze…

Wij hebben alle bedden voor onze kinderen hier gekocht(boxspring). Eerst hebben we 1 gekocht om te kijken dat het stevig en hoog genoeg en onze smaak is en dat kwaliteit goed is en het is echt een aan raden. Onze kinderen zijn lang dus de bedden zijn op maat gemaakt. De service is echt goed in de winkel nemen tijd en denk met je mee en de service thuis levering is echt top de mensen hebben kennis en hun zetten alles in elkaar ruim alles weer netjes. Dus vandaar mijn 5 sterren.

Beste Natalie Kerkeboom,

Wat fijn om te zien dat je zo goed bent geholpen bij totaalBED Almere en dat alles goed is verlopen!

We werden correct geholpen

We werden correct geholpen
Alles werd heel goed uitgelegd!
Verkoper nam de tijd en de moeite!

Beste Wim Rossing,

Wat fijn om te zien dat je goed bent geholpen bij totaalBED Almere en dat er alle tijd voor je is genomen om alles goed met je te kunnen bespreken.

Valutata 4 stelle su 5

Keurig: Ik was zelf niet aanwezig toen het bed…

Ik was zelf niet aanwezig toen het bed werd gebracht en gemonteerd. Maar ik hoorde van mijn dochter dat ze het snel hebben gemonteerd. En ik zie dat het bed stevig genoeg is.

15 novembre 2025

Beste Y. Gabee,

Goed om te zien dat je bed goed is gemonteerd en dat je bed stevig staat.

Valutata 5 stelle su 5

Zeer tevreden over product en levering

Zeer tevreden over product en levering, alles verliep volgens afspraak

16 novembre 2025

Beste Renate Post,

Wat fijn om te zien dat je zo tevreden bent over het product en de aflevering!

Top service

Geen enkel gezeur .zeer positief . Niets is te veel.

16 novembre 2025

Beste Ben,

Wat een mooie review! Hartelijk dank voor het plaatsen.

Zochten een seniorenbed

Zochten een seniorenbed. Keurig geholpen goed advies eerlijk en zonder franjes. Ook afhouden wat we dachten dat goed was en sturend op juiste keuze. Schoonmoeder slaapt fantastisch

6 novembre 2025

Beste CB,

Bedankt voor jouw mooie beoordeling!

We zijn blij om te horen dat je de aankoop en bezorging als positief ervaren hebt.

Uiteraard staan we altijd voor je klaar wanneer je vragen hebt over jouw aankoop.

Susanne

Klantenservice TotaalBED

Valutata 5 stelle su 5

Alles was perfect. Prachtig bed.

Alles was perfect. We werden zo goed geholpen om juiste bed te vinden. Zeer aardige verkoopster met kennis van zaken. Bed werd op tijd afgeleverd. Ook de bezorging was fantastisch. Twee beleefde jongemannen zetten het bed in no time proffesioneel in elkaar. Ruimden alles netjes op. Bed ligt vanaf dag een als een droom. Hele goede kwaliteit. We zijn heel blij ermee. En onze corgi ook! Kan niet beter.

3 novembre 2025

Beste Rosalia,

Wat fijn dat alles perfect was! We zijn blij te horen dat je zo goed geholpen bent bij het vinden van het juiste bed en dat je tevreden bent over de bezorging en montage. We waarderen jou positieve feedback enorm!

Valutata 5 stelle su 5

Goede en correcte levering de heren…

Goede en correcte levering de heren werkte netjes en schoon en fijn dat het oude bed mee werd genomen kortom snel en zeer tevreden

25 ottobre 2025

Beste meneer/mevrouw De Vries,

Goed om te vernemen dat je een goede en correcte levering hebt ervaren en dat je nu zeer tevreden bent!

Nieuw Bed

Al mijn vragen werden prachtig beantwoord.

26 ottobre 2025

Hallo Tim,

Dank voor jouw feedback, wat fijn te lezen dat je tevreden bent.

Top service vanaf bestelling

Top service vanaf bestelling tot levering en opzetten.

20 ottobre 2025

Beste heer/mevrouw,

Wat fijn dat alles naar wens is verlopen, van de bestelling tot de levering en het opzetten. Dank voor uw feedback!

Valutata 2 stelle su 5

Bij aankoop in de winkel in Almere goed…

Bij aankoop in de winkel in Almere goed geholpen met de aankoop van een boxspring van 3000 euro.
Toen binnen de garantie termijn een motorhuis stuk gebarsten was heb ik in dezelfde winkel een andere ouder type motor gekregen.
Maar toen de 2e motor defect raakte slechts 1 maand na de garantie periode deed de klantenservice helemaal niets en kon ik een nieuwe bij hun kopen voor 170 euro terwijl deze motoren op internet bij bol of andere beddenwinkels voor 120 euro te koop zijn.
Erg slechte service van totaalbed

Hallo Sandra,
Uit coulance geen nieuwe motor maar een gebruikte ouder type gekregen en er wordt geen overmatige druk uitgevoerd als het hoofd gedeelte omhoog staat.
Ook wordt er in de garantie bepaling gesproken over een afloop periode na de 5 jaar garantie.

Al met al vind ik het een zeer slechte service

31 ottobre 2025
Non scritta su invito

Hallo Ron,

Hartelijk dank voor jouw review en feedback. Als een motor van de hefbeugel breekt betekent dit dat er teveel druk is uitgeoefend op het beddeel dat omhoog staat. Daar dit gebruiksschade betreft, valt dit niet binnen garantie. Wij hebben destijds binnen de garantie periode vanuit coulance de motor inclusief beugels eenmalig kosteloos voor jou vervangen. Wij kunnen niet oordelen over de prijs of kwaliteit van andere aanbieders en of deze type motoren ook daadwerkelijk onder jouw bedbodem gaan passen. Het staat jou natuurlijk altijd vrij dit te onderzoeken en zo mogelijk te kiezen voor de voor jou beste optie.

Valutata 5 stelle su 5

Goed en heel vriendelijk geholpen in…

Goed en heel vriendelijk geholpen in Almere Buiten.
Heerlijk bed trouwens. Een nadeel, ik ga steeds vroeger naar bed 😂😂

24 ottobre 2025

Beste Ria,

Wat fijn om te zien dat je goed bent geholpen bij totaalBED in Almere en dat je zo heerlijk slaapt.
Wel erg vervelend dat je nu steeds vroeger naar bed moet.🤗

Wij wensen je nog veel slaapplezier toe.

Klantenservice totaalBED

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più