Rigtig god service ved besøg på lager og derefter anbefaling til, hvad vi skulle købe via webshoppen. Hurtig levering og alle aftaler overholdt. Mit eneste andet ønske ville være, at der lå et enkelt... Leggi di più

Mega god service i forbindelse med købet af fadølsanlæg! Selve købet gik nemt, og servicen var i top. To dage efter jeg havde brugt anlægget første gang, ringede jeg ind, fordi jeg ikke kunne finde u... Leggi di più

Fulde 5 stjerner. Skulle bruge et fadølsanlæg i en hast. Lizett var hurtig til at guide mig igennem over telefonen, og jeg kunne hente det 3 timer senere. Lageret gav mig en god gennemgang - og... Leggi di più

1. Fornitore di attrezzature
  2. Importatore di attrezzature
  3. Fornitore di distributori d'acqua
  4. Grossista

Torstein Drikkevareservice er en danskejet familievirksomhed. Derudover er Drikkevareservice en landsdækkende salgs- og servicevirksomhed, som tilbyder forskellige drikkevare-løsninger inden for fadøl, vand, og sodavand. Vi lægger vægt på at tilbyde totale løsninger, som indeholder maskiner, produkter, installation og service tilpasset den enkelte kundes behov. På hvert drikkevareområde har vi valgt at tilbyde maskiner af høj kvalitet fra førende leverandører for at sikre vore kunder stabile og holdbare løsninger. Vi vægter værdier som kvalitet, ærlighed og god kundeservice utrolig højt.

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Jeg havde en akut reparation på mit…

Jeg havde en akut reparation på mit fadølsanlæg, og Torstein Drikkevare Service hjalp mig med det samme.

Jan fandt hurtigt fejlen og fik den rettet. Fantastisk service, hurtig respons og høj faglighed.

Mine bedste anbefalinger!

4 settembre 2025

Risposta di Torstein Drikkevareservice

Tusind tak Steffen, vi er også glade for Jans skarpe øjne :-)

En god oplevelse

En god oplevelse og eneste grund til det ikke bliver 5 store stjerner er at vi savnede en god dansk brugsanvisning eller video i forhold til hvordan de 22 dele skal samles. Det er ikke alle der er eksperter i fadølsanlæg 😊 Ellers kun godt at sige om jer

29 luglio 2025

Hej!
Vi har på to-do-listen at få lavet en video på dansk, for vi ved det godt! Vi håber vi snart når dertil :-) Tusind tak for anmeldelsen, vi er glade for, at I alligevel har haft en god oplevelse :-)

Torstein leverer ikke kun rigtigt gode…

Torstein leverer ikke kun rigtigt gode produkter, men en service i topklasse. De tager sig god tid til en fornuftig snak omkring deres produkter, og står klar til, at hjælpe hvis det er nødvendigt. Kan varmt anbefale dem. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg handler hos Torstein. Maks stjerner herfra.

12 settembre 2024

Hej Thomas,
Tusind tak fordi du har taget dig tiden til at skrive en anmeldelse! Det er vi virkelig glade for - og at du har haft en god oplevelse, det er vi endnu gladere for ;-)

Super service

Mega god service i forbindelse med købet af fadølsanlæg!
Selve købet gik nemt, og servicen var i top. To dage efter jeg havde brugt anlægget første gang, ringede jeg ind, fordi jeg ikke kunne finde ud af at rengøre det. De tog sig god tid og guidede mig grundigt igennem hele processen. Super hjælpsomme – kan varmt anbefales! 🍻

3 agosto 2025

Hej Anders,
Vi er virkelig glade for, at du har taget dig tiden til at skrive en anmeldelse - og rigtig glade for at du fik den hjælp du havde brug for :-)

Stod akut og manglede ølkrus til en…

Stod akut og manglede ølkrus til en fest.
Fik hjælp med det samme og 10 min senere kunne jeg hente krus. Super service!

26 luglio 2025

Risposta di Torstein Drikkevareservice

Tak for din anmeldelse; vi er glade for, at vi kunne hjælpe!

Rigtig god service og vejledning

Rigtig god service og vejledning. Desuden hurtig levereing.

27 maggio 2025

Risposta di Torstein Drikkevareservice

Tak for din anmeldelse! Dejligt du fik god service.
/Lizett - Torstein Drikkevareservice

Ufattelig hurtig levering, og klasse service

Ufattelig hurtig levering, og tog kontakt da jeg havde bestilt på en opkøbt hjemmeside. så kongeservice

28 maggio 2025

Hej Aske,
Tak for din anmeldelse - jeg er glad for, at du havde en god oplevelse!
Tak fordi du brugte tid på at skrive en anmeldelse.

Super service

Super service. Let forståelig hjemmeside og skulle man være i tvivl, står de altid på spring for at vejlede! Tak for hjælpen

28 maggio 2025

Hej Hans,
Tusind tak for din anmeldelse - og fordi du har brugt tid på at skrive den! Det sætter vi pris på - jeg er glad for, at du fik god service!
/Lizett - Torstein Drikkevareservice

God service osse når man skulle guides…

God service osse når man skulle guides i fadøls verdenen, det kunne nogle firmaer godt lære af

22 aprile 2025

Hej Michael,
Mange tak for din anmeldelse - vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig! Tøv ikke med a tage kontakt igen, hvis vi kan hjælpe med andet :-)