We begonnen in TopRooster voor ca. 40 vrijwilligers van Royal Delft Museum. Het is een fijn, intuïtief en gebruiksvriendelijk roostersysteem, zowel voor de beheerder als de vrijwilligers. Als beheerde... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wij gebruiken nu ruim 8 jaar Toprooster en het werkt bij ons ( met een relatief kleine groep deelnemers, te weten 16) uitstekend. Het scheelt mij als coördinator veel inroosterwerk. Verder is het f... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Haleluja! Haleluja! Of in gewoon Nederlands: heel blij dat Martijn me in heldere taal heeft kunnen loodsen in een - voor mij - nieuwe werkomgeving waarmee onze vrijwilligers ontzettend blij zullen zi... Leggi di più
L'azienda ha risposto
TopRooster is voor het Schoenenkwartier een heel handige tool! Gebruiksvriendelijk en als dat een keer niet zo lijkt dan is Martijn er nog altijd voor een snelle en adequate reactie op de hulpvraag! D... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Zoekt u een eenvoudige roosteroplossing? TopRooster wint het altijd op gebruiksvriendelijkheid: het werkt supersimpel en overzichtelijk. U bouwt uw eigen rooster op maat en de vele handigheidjes helpen de roosterbeheerder bij het instellen en fine tunen. Doordat TopRooster werkt met 'beschikbaarheid' en 'zelfroosteren' zal het de roosterbeheerder nauwelijks tijd kosten om het roosteren soepel en goed te laten verlopen: altijd overzicht, altijd alle informatie bij de hand, nooit meer misverstanden. Alle organisaties die TopRooster een kans hebben gegeven, zijn enthousiaste klanten geworden, en vanaf augustus 2023 zullen wij ze vragen hier hun reviews te plaatsen. Want van ons hoeft u het niet aan te nemen: laat u overtuigen door wat onze klanten te vertellen hebben over TopRooster. En neem alstublieft met ons contact op als u vrijblijvend meer informatie wenst: we kunnen u binnen een uur al live zetten als u zou willen, met uw eigen maatwerk-rooster, zonder verplichtingen en met onze gratis on-boarding/support, dus u hebt niets verliezen; alleen maar te winnen. Mogen wij ook u helpen?
Vogelmelk, 1, 1906DV, Limmen, Paesi Bassi
Toprooster werkt fantastisch vinden de vrijwilligers van Pakhûs Solo in Stiens en daar ben ik als beheerder van Toprooster voor genoemde organisatie het absoluut mee eens. Vandaag een klein probleempje direct en professioneel opgelost door Martijn. Gratis en persoonlijke support is in woord en daad werkelijk geweldig. Aanrader voor organisaties die met vrijwilligers en roosters willen werken!

Risposta di TopRooster
Telefonisch goed bereikbaar. Prettige service. Denken verder dan je vraag.

Risposta di TopRooster
Deze tool is voor ons echt een oplossing.
In ons geheel door vrijwilligers gerunde theater was het altijd een opgave om de planning in orde te krijgen. Toprooster heeft dit echt veel eenvoudiger gemaakt.
Met Toprooster kunnen de vrijwilligers van de Theaterkerk zichzelf inroosteren, hun beschikbaarheid invullen en altijd het rooster inzien op elk apparaat.
Zo wordt het roosteren van de vrijwilligers een stuk eenvoudiger, sneller en overzichtelijker.
Bovendien kan de roosterbeheerder van de Theaterkerk het rooster volledig naar wens inrichten en alle informatie die nodig is voor de vrijwilligers erbij zetten.
Ook als je een vraag hebt of een aanvulling op Toprooster zou willen, krijg je per omgaande antwoord.
Wel hopen we nog op de een app voor op de telefoons.

Risposta di TopRooster
al een aantal jaren tot volle tevredenheid gebruikt.
goede service als er vragen zijn.

Risposta di TopRooster
TopRooster is een programma dat eenvoudig is in gebruik en dat snel en makkelijk een overzicht geeft van onze vrijwilligersplanning.
Erg prettig is het contact met TopRooster. Vragen worden snel en persoonlijk afgehandeld.

Risposta di TopRooster
Probleem gehad met inloggen, binnen 5 min was het weer opgelost. Super goede service aan de telefoon. Kon snel weer aan het werk

Risposta di TopRooster
Heldere uitleg gehad over alle mogelijkheden betreffende de mogelijkheden van toprooster.
Meer mogelijk dan we in eerste instantie dachten ,
Goed bereikbaar voor vragen .

Laagdrempelig.
Goede uitleg bij vragen. Er was meer mogelijk dan dat we in eerste instantie dachten!

Risposta di TopRooster
TopRooster is een zeer prettig programma om mee te werken. Je kan gemakkelijk alles inplannen en aanpassen.

Risposta di TopRooster
Functioneel en prettig roosters voor onze groep vrijwilligers (60 personen). Zeer eenvoudig om bijv. een ochtend- of middagdienst in te plannen. Bovendien krijgt de vrijwilliger 24 uur van te voren per e-mail nog een reminder.

Risposta di TopRooster
Supergoede uitleg, je wordt echt bij de hand meegenomen. Staat altijd klaar voor als je vragen hebt.
Heel handig dit rooster, want iedereen kan hierin erg overzichtelijk werken. Dit rooster neemt veel werk uit handen.

Veel goede ervaringen gehad met Top Rooster
Belangrijkste het mee denken of het programma aansluit bij de wensen waar je het voor gaat gebruiken.
Daarnaast hebben we in eerste instantie gratis gebruik mogen maken van het roosterprogramma tot dat het aan onze verwachtingen voldeed.
Top bedrijf met goede dienst verlening!

Risposta di TopRooster
Het systeem van Toprooster biedt ons alle ruimte om onze roosters goed in te richten en mensen flexibel in te zetten. De service is ook super: er wordt altijd snel gereageerd op vragen en er wordt pro actief meegedacht met onze wensen bij de inrichting.

Risposta di TopRooster
Wij werken bij ons KCC al jaren met Toprooster naar volle tevredenheid. Contact met Martijn is goed en snel. Vooral het helemaal zelf in kunnen richten met diensten en kleuren werkt heel fijn. Ook is het eenvoudig om weekroosters te kopiëren naar volgende weken.

Risposta di TopRooster
We gebruiken Toprooster al jaren voor ons Filmhuis in Delft. Het is heel gebruiksvriendelijk. Sinds de mogelijkheid van de blauwdrukken is het maandelijks klaarzetten van het rooster heel eenvoudig geworden. Ook de ingebouwde waarschuwing voor overschrijven van een al ingevuld rooster helpt om fouten te voorkomen. Dank voor het toevoegen van die tool!
Bij vragen reageert Martijn snel en adequaat.

Risposta di TopRooster
Bij de Filmfabriek in Zaandam maakte ik voor het eerst kennis met Toprooster, het programma dat de vrijwilligers alle vrijheid geeft om op hun beschikbare avonden hun diensten te roosteren. Daar werken we nu al veel jaren tot volle plezier met dit rooster.
Bij Amnesty heb ik dan ook voor het roosteren van de vrijwilligers bij de receptie Martijn benaderd. Ook daar heeft het, tot aan de coronatijd, prima gewerkt.

Risposta di TopRooster
Mooi en zeer gebruiksvriendelijk systeem. Wij gebruiken het voor de planning van de vrijwilligers in het Amsterdamse Bostheater.

Risposta di TopRooster
Toprooster laat zien dat het maken van (soms) complexe en last-minute planningen van onze 60 vrijwilligers in de verschillende disciplines kinderlijk eenvoudig is.

Risposta di TopRooster
Fijn roosterprogramma, overzichtelijk. Snel te installeren, medewerkers begrepen het meteen. Goede helpdesk

Risposta di TopRooster
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.