Supper klantenservice, wist niet meteen welk model bij mijn auto past en had heel snel een antwoord. Product is topkwaliteit, echte aanrader !
Positieve reviews zijn zeker terecht. DS3 led lampen voor mij audi q5 besteld. Snel geleverd en zijn degelijke lampen van volledig aluminium behuizing. Letterlijk plug en play en paste perfect. Giste... Leggi di più
L'azienda ha risposto
We zijn erg tevreden over onze bestelling bij topledverlichting.nl. De levering was verrassend snel — al binnen één werkdag hadden we alles in huis. Alles netjes verpakt en precies zoals verwacht.... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Goede kwaliteit ledlampen aangeschaft bij topledverlichting.nl! Dit ging eraan vooraf. Door een verkeerd advies door webshop Winparts twee maal bij garage gestaan omdat DS1 werd geadviseerd op mijn... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Welkom bij TopLEDverlichting.nl, dé webshop op het gebied van led-verlichting voor gemotoriseerde voertuigen zoals auto's, motoren en scooters. Maar ook voor slimme LED verlichting voor in en om het huis bent u bij ons bij aan het juiste adres. U kunt bij ons achteraf betalen met Klarna zonder extra kosten! TopLEDverlichting.nl streeft naar de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs, de snelste levering en de beste service. Voor vragen of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen.
Polkampen 10 (geen bezoekadres), 3751JC, Utrecht, Paesi Bassi
- 0653489555
- info@topledverlichting.nl
- topledverlichting.nl
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche
Super goed ervaring!
Gisteren besteld, vandaag thuis! Beter verlichting dan fabrikant maar exact hetzelfde, geen errors op de dashboard, top prijzen beter kan je nergens vinden!!

Super
Juiste product ontvangen snel ook en een klein cadeautje gekregen top

Risposta di Topledverlichting
Duidelijke site en snel geleverd
Duidelijke site en snel geleverd. Top

Risposta di Topledverlichting
We zijn erg tevreden over onze…
Een klein minpuntje is dat gratis verzending pas vanaf €75 geldt. Voor kleinere bestellingen zou het fijn zijn als die grens iets lager lag.
Al met al een hele positieve ervaring, we bestellen zeker opnieuw!

Risposta di Topledverlichting
Prima product en prijs super snel…
Prima product en prijs super snel geleverd

Risposta di Topledverlichting
Snelle levering en en de goede…
Snelle levering en en de goede bestelling netjes verpakt blij met de goede service en snelle levering

Risposta di Topledverlichting
Goed product, assortiment en prijs
Was opzoek naar de goede lamp van de auto. Door het assortiment heb ik het juiste product kunnen vinden. De prijs is top heb voor 2 lampen 30 euro betaald, garage vroeg 75 voor 1 lamp. 👍

Risposta di Topledverlichting
Met een bmw is het soms afwachtingen…
Met een bmw is het soms afwachtingen kwa meldingen maar zoals hun vermelden was plug and Play dus top xenon

Risposta di Topledverlichting
Bestelling geplaatst binnen half uur…
Bestelling geplaatst binnen half uur rectie dat ik bestelling volgende dag mag komen ophalen. Heel erg proffesioneel. Een aanrader.

Verkeerd product besteld
Verkeerd product besteld, dag later het goed lampje besteld en de volgende dag weer geleverd. Top service!

Snel binnen 2 dagen
Snel binnen 2 dagen! Alles was netjes verpakt !

Vermijden
Snelle levering, zeer goede prijzen. Daarmee is het positieve dan ook gezegd. Kwaliteit is totaal niet wat het moet zijn. Slechts één maand na installatie werken beide lampen niet meer. De linker lamp werd zo heet en de ventilator draaide zo hard, dat deze uit zijn fitting draaide en de volledige motorkap ervan trilde. De rechter kreeg na een tijdje gewoon opnieuw de foutmelding dat er geen lamp zou insteke, ookal werkte deze wel nog (canbus systeem defect). Goede prijzen is fijn, maar ik betaal liever extra voor kwaliteit. Bij het melden kreeg ik te horen dat ze mij nieuwe wilde opsturen maar ik wil natuurlijk niets meer hiermee te maken hebben, had liever geld terug gehad. Heb ergens anders lampen gekocht, deze zijn top!

Risposta di Topledverlichting
Mijn xenon lampen werden keurig op tijd…
Mijn xenon lampen werden keurig op tijd bezorgd volgens afspraak! Super 😊

2 Xenon lampen voor de auto besteld
2 Xenon lampen voor de auto besteld. Goede orijs voor 2 lampen rond de 30 euro. In een garage vragen ze 59,- per lamp. En krijg met e-mail van Auto5. Xenon lamp vervangen incl materiaal en arbeid. 249,- dan ga je toch stuk oplichters. Prijs was wel all-inclusief zeiden ze. Gelukkig bij jullie deze lampen besteld en zelf vervangen 10 min werk. Alleen de accu moest even los. Toen kon ik bij de lampen.

Risposta di Topledverlichting
Het product voldeed niet aan de…
Het product voldeed niet aan de beschrijving.
Na inbouw bleef er een hardnekkige storingsmelding.
Smoesjes van de verkoper over de oorzaak.
Met een extra weerstand zou het probleem opgelost zijn. Die wilde hij wel toesturen maar dan moest ik eerst mijn recensie verbeteren. Zo werkt het niet meneer Topledverlichting. U vraagt van mij vertrouwen terwijl u niet te vertrouwen bent.
Zoals de waard is vertrouwt hij zijn gasten.
Dat weerstandje heb ik al geregeld. U kunt mij maar een keer foppen. Deze handelaar is het vertrouwen van kopers niet waard.
Deze handelaar wil alleen problemen oplossen nadat de minder positieve recensie is aangepast.
Wanneer de koper daar niet op in gaat biedt hij 35 euro korting aan om de recensie aan te passen.
Daar heb ik geen gebruik van gemaakt. Het maakt de recensies op trustpilot in eens waardeloos.
Trustpilot is niet bereikbaar voor dit soort informatie. Dat maakt Trustpilot helaas een minder betrouwbare referentie voor consumenten.
Ik ga niet meer in op de berichten van de verkoper.
Hij beticht mij nu van laster en smaad en zegt aangifte te willen doen.
Ik wacht het af en zal aantonen dat hij meer beloofd in advertenties dan zijn producten waar maken.
Mijn recensie is bedoeld als waarschuwing tegen deze verkoper die meer belooft dan zijn producten waar maken.

Risposta di Topledverlichting
Snelle levering voor een prima product

Risposta di Topledverlichting
Producten zijn top en een snelle…
Producten zijn top en een snelle levering.

Risposta di Topledverlichting
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.