Ryddig treningsprogram og lett app å bruke. Kan være til tider litt vanskelig å forstå framgangsmåten hvordan man skal forholde seg til RIR og hvilken øvelser er bra å kombinere sammen. Antall rep... Leggi di più
Jeg meldte meg på større og sterkere for å få et mer skreddersydd treningsopplegg uten at det skulle koste meg for mye. Dette har hjulpet meg med å få enda dypere forståelse innenfor trening og kosth... Leggi di più
Har sverget til tankegangen hans når det kommer til baseøvelser i over et år og fått veldig god progresjon der. Solgte meg helt til hele programmet hans for et par mnd siden og er veldig fornøyd. Kjen... Leggi di più
Meldte meg på programmet etter lang tid med stagnering i treningen. Hadde fulgt Thomas en stund på Instagram og fann til slutt ut at eg måtte prøve noe annet enn det eg hadde gjort så langt. Har på 2... Leggi di più
Dersom du er til stede, fokusert og gjør ditt beste her og nå, skal du være fornøyd med det resultatet du får. For hva mer kunne du gjort? Det er prosessen som får deg i mål, så det er her fokuset bør ligge.
Skiveien 148, 1415, Oppegård, Norvegia
- tomas_fjeldberg@hotmail.com
- tomasfjeldberg.no
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Le persone hanno visualizzato anche
Større og sterkere🥇
Min erfaring er at dette er er veldig proft opplegg. Du får god oppfølging og et gjennomtenkt treningsprogram som er motiverende, lett å tilpasse og som gir gode resultater☺️
Meget kompetent trener!
Meget kompetent trener som alltid er 100% oppdatert på hva som faktisk funker. Supergodt program med gode resultater! Anbefales sterkt!
I en travel hverdag så er det veldig…
I en travel hverdag så er det veldig hjelpsomt og bra å ha et program hvor jeg vet at alt blir ivaretatt.
Nå slipper jeg å overtenke og får hjelp til gode valg. Tidligere har jeg vært usikker på hvilke øvelser jeg bør velge til hvilken muskelgruppe.
Nå får jeg gode alternativer på hver øvelse som gir meg en trygghet om at det jeg velger er bra. I tillegg er det videoer av hver enkelt øvelse som viser utførelsen.
Har jeg spørsmål utover dette opplever jeg å få raske og gode tilbakemeldinger.
Anbefales.
Ekstremt bra opplegg av Tomas
Ekstremt bra opplegg av Tomas.
Meget god fremgang på trening og har økt treningsmotivasjonen betraktelig
Større og sterkere 💪
Jeg var ikke motivert for trening og slet med å komme igang. Jeg meldte meg på større og sterkere med mål om å trene x 3 i uken 😊 jeg er veldig fornøyd med program, oppsett og funksjoner i appen. Jeg føler at Thomas gir mye og man kan skrive til han direkte hvis det er noe 🤗
Liker at man kan variere på øvelser så man finner en øvelse som passer en selv, og at programmet utfordrer meg 😊
Fick ingen info med program eller något