Restaurant Toldboden Frederikssund Recensioni 48

TrustScore 3.5 su 5

3,4

God og opmærksom betjening som altid Har været kunde igennem flere år Fik dejlig cote de Beauf Dog lidt konstruktiv kritik af at pomfritter er eneste valgmulighed som tilbehør Der burde være... Leggi di più

Tak for endnu en rigtig dejlig og hyggelig aften. Maden var som sædvanlig i en klasse for sig selv super lækker og de bøffer i servere er tommel op nok den bedste ribaye jeg har fået i dk forretten... Leggi di più

Vi kan varmt anbefale Toldboden, Frederikssund. Lækker vel tillavet middag som take away - selv med kort varsel kunne vi hente en skøn middag hos jer Vi anbefaler jer til venner og familie mvh Linda... Leggi di più

Snavset gulv i øjenhøjde - 20 cm fra ansigtet. Snavset lysestage. Snavset og tilkalket vase - inkl. støvede, tørrede planter. Snavset bestik. Usædvanligt mørke, fritterede kartofler. Bleg og... Leggi di più

1. Ristorante

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Nyd din middag med en smuk udsigt udover Frederikssund havn. Toldboden i Frederikssund er en ny moderne restaurant, der altid indretter os efter gæsterne

3,4

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Vi havde booked et bord ved vinduet i…

Vi havde booked et bord ved vinduet i dag og havde fået bekræftelse. Da vi møder op på vores reservations tid, bliver vi mødt af en ung tjener, der beklageligvis ikke havde et bord ved vinduet, vi blev placeret helt tilbage i restauranten, hvilket bestemt ikke passede os. Tillige var den unge tjener ganske arrogant, da vi sagde at vi havde fået svar tilbage fra dem, virkede det som om at det havde hans interesse.
Der var flere ledige borde ved vinduet, hvor der ikke var sat reserveret markering på. Så her kommer vi IKKE igen.

26 aprile 2022

Det er altså ikke godt nok

Fik deres påskemenu i weekenden, da det var den eneste valgmulighed.
Det var desværre en trist og til tider ganske ubehaglig oplevelse.
Menuens første runde var 4 retter, her lun fiskefilet og “bloody Mary” sild der var ganske velsmagende. Men, den farin rimmet laks var ganske intetsigende og uinteressant, samt et solæg der var så salt at det var ubehageligt at spise. Den i øvrigt udemærket tjener bemærkede at de havde forsøgt at tage en snak med kokken, som er af sønderjysk oprindelse, om denne sønderjyske speciaitets saltindhold, kokken vandt tilsyneladende den kamp, desværre.
Menuens anden runde bestod af 3 rettet. Dejlige lammefrikadeller med en gran glace, thumps up herfra.
Men men, så går det ned af bakke igen, andeleverpostejen var en bleg grålig masse, udflydende og uden smag af hverken andelever eller krydderier. Sidst men ikke mindst en anretning med confiteret gris med poppet svær og syltet sennepsfrø. Denne ret var kold, med store fedtstykker og enkelte bryskstykker, det var ganske enkelt ikke særligt lækkert!
Grundlæggende er det min opfattelse at råvarene var af ganske god kvalitet, men det var kokkens håndværk desværre ikke!

19 aprile 2022

Vi kunne ønske de kunne få flere…

Vi kunne ønske de kunne få flere stjerner, Vi havde den bedste frokost oplevelse nogensinde. Alt var hjemmelavet, totalt god betjening. og smagsprøve af den Øl man lige kunne lide. vi kommer snart igen.

10 marzo 2022

Dårlig service til bryllupsarrangement

Beklager denne her anmeldelse men det her kunne I ikke være bekendt i dag.
Har spist hos jer to gange tidligere hvor alt var fint, men i dag til et bryllups arrangement med frokost hos jer oplevede vi desværre utrolig dårlig service. Vi ankommer to bryllups selskaber på samme tid, det andet selskab skulle have tre retter hvor vi skulle have jeres frokost menu. Der bliver taget imod bestilling af drikkevarer en gang, maden er lang tid om at komme, og det alle tre gange der skal skiftes ret, osten må vi selv rykke for tre timer efter vi ankom da nogen havde en bagkant. Vi må rykke for om vi kan få lov at bestille mere at drikke, osten kommer ind men uden nyt service så alle spiser nu af deres brød tallerkner og med fingrene da der ikke er noget bestik/service da det blev taget ud efter det varme.
Det her var bryllup for to unge mennesker som brugte rigtig mange penge for dem, til det her arrangement og så samtidig kunne se lige over på det andet selskab som fik masser af opmærksomhed, og sådan en lille ting som flag på deres borde hvilket der heller ikke var på vores.
Det her gør at vi ikke har lyst til at komme igen og det er synd for I burde være bedre end det her og det har vi jo prøvet før, men det her var bare ikke godt nok og rigtig synd for det unge brudepar.

22 febbraio 2022

Skuffende oplevelse…

Middel mad bestilte oksemørbra og ribeye. Sidstnævnte var fin men oksemørbra sej ikke en nydelse. Pomfrites overtilberedt og tørre og sorte i kanten. Fik nye men de var ikke bedre. Sovs ok.

5 febbraio 2022

Fint menu kort og sød betjening var det…

Fint menu kort og sød betjening var det positive islæt med maden som den negative kontrast. Pariserbøfferne var gennemstegte, totalt tørre, smagsløse, anrettet rodet og amatøragtigt. Frokostbøffen serveret med bløde og kolde fritter. Smørrebrødet meget småt, akavet anrettet, og smagsløst. Der kan ikke være faglært personale bag så ringe leverance. Synd for en ellers smukt beliggende restaurant.

28 novembre 2021

Super oplevelse!

Super oplevelse! Dejlig "platte" med et tvist, så det ikke bare var det sædvanlige. Har aldrig fået så lækker en "fiskefilet"! Fin betjening trods en fyldt restaurant.

8 ottobre 2021

Uopmærksom betjening - ingen øjenkontakt

Efter gåtur ved fjorden, kom vi til Restaurant Toldboden, og skulle have noget at drikke.
Vi satte os udenfor og ventede på betjening.
Hvad vi ikke vidste var, at der skulle gå hele tyve minutter, inden en tjener kom ned til os for at tage imod bestilling. I mellemtiden oplevede vi følgende:

En tjener betjente to selskaber, som kom EFTER os, og overså os fuldstændigt. Der var ingen øjenkontakt, eller andre tegn på opmærksomhed; det var som om vi var ikkeeksisterende.
Jeg går så, efter noget tid, ind til baren, hilser og spørger om man kan få noget at drikke her? Tjeneren svarer ja! og spørger om jeg vil have et drikkekort. Det får jeg så, og går ud med det. Et drikkekort til tre personer.
Vi beslutter hvad vi gerne vil have, og så går der igen relativt lang tid, uden en tjener kommer ned til os.

På udeområdet er der kun tre borde optaget, foruden os, og tre tjenere på arbejde. Restauranten er helt tom indenfor. Ventetiden eller uopmærksomheden skyldes således ikke travlhed, konstaterer vi.

Jeg begynder at bliver utålmodig, og går så ind for at låne toilettet.
På vejen derind - ser jeg de tre ansatte ved baren, hvorefter en af dem, i roligt tempo, bevæger sig udenfor, mens hun kigger på uret. Hun styrer så ned mod vores bord.
Min mand bestiller hvad vi skal have, og vi får så drikkevarerne kort derefter. Der er nu gået mere end en halv time efter vores ankomst til Toldboden.

Mens vi nyder drikkevarerne, er der Linedansershow på pladsen ved havnen..super hyggeligt og stemningen ved vores bord løftes heldigvis lidt, trods den uopmærksomme og i vore øjne uopmærksomme og tilsyneladende inkompetente betjening.

Ingen kommer og spørger om vi ønsker mere at drikke, ønsker at spise eller lign. (Vores hund får i øvrigt heller ikke tilbudt vand, mens vi er der.)

Jeg går ind ved baren for at betale, - to tjenere arbejder bagved baren, og jeg forsøger, igen, uden held desværre, at få øjenkontakt med begge, men venter naturligvis tålmodigt på, at de bliver færdige med deres forehavender.
Pludselig lægger den ene tjener - uden vi her har kommunikeret, dankortautomaten på bardisken og siger: "Det bliver så 193 kroner!".

Alt i alt: en super-ærgerlig oplevelse der affødte masser af frustrationer hos os..

23 luglio 2021

Desværre en dårlig oplevelse

Desværre en dårlig oplevelse. Ikke så velegnet til større selskaber. Bl.a. stod tá selv bordet i et hjørne så det kun kunne betjenes af 2-3 gæster af gangen, så er det langt op til 50 gæster. Tynd kaffe, ingen opfyldning, 1 tjener til 50, ja jeg kan desværre blive ved. Bare mega synd for dem som har holdt og betalte for festen.

3 luglio 2021

Simpelthen noget af det mest lækre mad…

Simpelthen noget af det mest lækre mad jeg har fået i mange år. De er kommet så stærkt tilbage efter nedlukningen, deres opfindsomhed i smagsoplevelsen er virkelig noget jeg vil anbefale alle prøver. Der er tænkt over alle detaljer. Og super service fra alle tjenere, de brænder for at give gæsterne en fantastisk aften.

15 maggio 2021

Nytårs menu Take Away - Fantastisk oplevelse

Havde bestilt Take Away Nytårs menu til 4 personer og hvilken fantastisk oplevelse. Maden var super lækker. Den medfølgende vejledning til at tilberede og anrette maden, var meget nem at gå til. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

Det er ikke sidste gang vi prøver take away fra Toldboden.

Tak for mad og en gastronomisk oplevelse.

2 gennaio 2021

Formidabel til aften, jævn til frokost

Vi var for et stykke tid siden på Toldboden for at spise aftensmad. Vi fik en tastingmenu, og vi fik himmelsk og virkelig smuk mad. Det var lige til fem stjerner.

I sidste uge lagde vi så vejen forbi til frokost, og det er svært at forstå, at det er den samme restaurant.

Fiskefileten blev serveret med to skåle, en med remoulade og en med noget svampemayo (?). Svampemayoen var tynd og sjasket og smagte slet ikke af noget, og den klædte på ingen måde fiskefileten. Hønsesalaten var så kold, at det gjorde ondt i tænderne. Vi spurgte, om hønsesalaten blev serveret på franskbrød og fik at vide, at det gjorde den. Det passede os fint, for en af os er allergisk over for rugbrød, og en anden bare foretrækker franskbrød under sin hønsesalat. Ind kom så hønsesalat på rugbrød. Vi gjorde opmærksom på allergien, og retten blev taget ud igen og kom ind på franskbrød i stedet - nu var der så til gengæld kun halvt så meget hønsesalat på tallerkenen. Det var en lidt spøjs oplevelse. Den i selskabet, der bare foretrak franskbrød, spiste sin hønsesalat på rugbrød.

Tartaren var udmærket, men pariserbøffen med Sashi-kød var på mystisk vis tør, selvom den egentlig ikke var stegt helt i stykker.

Betjeningen var uopmærksom og forvirret og havde ikke styr på, hvad retterne bestod af. To i selskabet havde bestilt samme fadøl. Den ene fik et glas, der var fyldt helt op, og den anden fik et glas, hvor halvdelen var skum. Vi vælger ikke at påtale det, fordi det skaber dårlig stemning. Det burde slet ikke være noget, der kunne ske. Tjeneren kan vel godt se, at glasset er halvt fyldt med skum.

Så alt i alt en skuffende oplevelse i forhold til det niveau, de lagde for dagen til middag. Vi kommer ikke igen til frokost, og vi vil tøve med at komme igen til aften, fordi vi ikke tør regne med, at niveauet er det samme som første gang - og prisen er for høj til, at niveauet falder.

9 ottobre 2020

Arrogant og ligegyldighed -

Forsøgte at booke et bord dags dato. Efter 10 minutters venten i telefonen som nr 1 - i køen. Valgte jeg at starte bilen og kører mod restauranten, da jeg ankommer 23 minutter senere, så er jeg fortsat nr . 1 i køen på
Telefonen, men bliver så betjent af en tjener som oplyser, at der er fuldt booket. Ds jeg siger jeg faktisk er i telefon kø ,som nr 1 hos dem og har været det i 23 minutter, så er svaret at de ikke har haft tid til at besvare telefonen.
At telefonen ikke bliver besvaret, er det samme som at lade en gæst stå i døren og vente uden at blive betjent. Den form for arrogance og ligegyldighed overfor deres kunder er helt uhørt i en branche hvor man lever af at sælge gode oplevelser og i den grad er afhængig af sine kunder.

Det mindste man kunne gøre var at indtale besked på en svarer, hive stikket ud eller på
Anden måde fortælle gæster og kommende gæster, at de har for travlt til at tage telefonen.
Med den holdning til gæster, og kommende gæster- så har jeg svært ved at forstå, hvordan man kan drive en restaurant i en by som Frederiksund.

3 ottobre 2020

Der er god grund til at stramme op på hygiejnen.

Snavset gulv i øjenhøjde - 20 cm fra ansigtet.
Snavset lysestage.
Snavset og tilkalket vase - inkl. støvede, tørrede planter.
Snavset bestik.
Usædvanligt mørke, fritterede kartofler.
Bleg og slatten bacon i vores burgere.
Betjeningen var ok, og vi fik nyt, rent bestik.
Tjeneren mente, at det var en smagssag hvordan man kan lide sin bacon.
Hvis det er tilfældet, så spørg kunden om der ønskes sprød eller slatten bacon.
Jeg er rystet over den meget ringe hygiejnestandard, som Toldboden leverer. Der må have været masser af tid til en hovedrengøring i de seneste “corona- måneder”.
Jeg håber inderligt at Toldboden får strammet op.

29 giugno 2020

4 ud af 5 stjerner.

4 ud af 5 stjerner.

Super dejlig sted at komme.
Aldrig fået en dårlig bøf. Spist smørrebrød op til flere gange og ikke en finger at sætte..

Super lækkert ude sted.
En kold drink eller øl og en skål nødder det spiller bare en hyggelig aften..

Vi har spist til flere forskellige arrangementer der oppe og altid søde og smilende.. Der er ikke det de ikke gør for kunden..

Vi var der oppe og spise og vil gerne have en dessert. Vi havde ikke set der var nogle ting den ene deltager ikke kunne tåle og talte med køkkenet.. Det ordnede og det lsvede en lækkert dessert så selv vi andre blev misundelige..

Kunne godt tænke mig en større champagne udvalgt i forskellige pris niveau så Der lidt forskelligt at smage..

Og så det synd ude området ikke har "drop in" når man lige kommer hjem fra arbejde og vil hsve en kold i solen eller efter en gå tur.. men man skal bestille plads det synd..

2 maggio 2020

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito