Dettagli dell'azienda

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 1 stelle su 5

Dit was mijn favoriete Toko in Almere…

Dit was mijn favoriete Toko in Almere maar bah wat is het slecht geworden. de "snacks" zijn oud en volgezogen met vet.
mijn bara was zo hard en droog als steen.
het vet liep letterlijk uit de andere snacks .
echt heel heel jammer. en daar heb ik dan 11.50 voor betaald. van alles 1 hap genomen en daarna helaas weggegooid. t was gewoon niet te eten.

24 febbraio 2026
Valutata 2 stelle su 5

Vanmiddag nasi ramas speciaal met 2…

Vanmiddag nasi ramas speciaal met 2 soorten groente, 2 soorten vlees , en zonder tahu en tempé gekocht en 3 pittige rissoles .
De rendang en kip zat geen smaak aan en rendang was keihard en niet gaar.
Zo lekker als het eten vroeger was zo niet lekker zonder smaak was deze maaltijd, en vreselijk duur
Ook de rissoles erg duur 3 stuks 11,50 euro
Ik kook zelf ook Indonesisch en dat smaakt vele malen lekkerder dan dit
Nee ik koop niet weer hier een maaltijd
Was totaal 31,50 euro kwijt
Zonde geld

28 gennaio 2026

Toko Gembira

Toko Gembira

Bestel je producten niet bij Toko Gembira, ik heb zelf deze grote fout gemaakt.
Ik bestel hier nooit meer, wat een slechte producten en service.

Ik had matcha, perzik en aardbeien mochi besteld. Ik keek ontzettend naar deze bestelling uit. Want ik weet uit ervaring hoe lekker ze kunnen zijn.
Vorige week mijn bestelling mogen ontvangen tot mijn verbazing ontving ik veelste oude mochi, mochi die taai was, donker van kleur en de smaak was echt niet okay. Al met al het was gewoon niet te eten. Conclusie mochi die oud zijn en over datum. Ik was zwaar teleurgesteld. Ik heb dan ook de toko Gembira aangeschreven dat dit echt niet kon en waarom ze mij oude producten opsturen.
Hun reactie was dan ook:
We hebben naar de producten gekeken en we konden geen houdbaarheidsdatum
vinden. Omdat we deze producten nu bijna een jaar bij ons in de schappen hebben
liggen, kan het zijn dat de kwaliteit wat verminderd is. We willen u tegemoet komen door de helft van de prijs te vergoeden.We storten dan 7,50 euro terug.
Ik hoop dat dit een passende oplossing is en onze excuus het product niet aan uw verwachtingen voldeed.

Ik was verbaasd over deze reactie vanwege dat er geen houdbaarheidsdatum op staat, één jaar al in de schappen en maar €7,50 terug betalen.
Heb zelf maar gebeld en de medewerkers gesproken maar echt, je dringt niet door bij deze mensen. De reactie was:
Mevrouw wij hebben het hier geproefd, mochi was idd taai maar de smaak is wel okay. Ik viel zowat van mijn stoel , hoezo de smaak okay, de smaak is gewoon vies. Niet te eten.
Eigenlijk werd ik nog bozer, ook omdat je niet serieus word genomen als klant en heb de verbinding verbroken.
Ze hadden minstens alle mochi kunnen vergoeden €16 ipv €7,50. Dat was pas netjes geweest. Één ding is zeker bij toko Gembira zal ik nooit meer bestellen en ik zal een melding maken bij de voedsel-en- waren autoriteiten, want hoezo geen datum en liggen er al een jaar in de schappen en proeven taai, hoezo!?

27 dicembre 2025

Veel (bijna) over datum + 20% van bestelling niet gekregen

Bijna alles was over datum of vrijwel meteen over datum. Van één product wist ik dit - daar stond op de site bij dat 'ie tot 25-4 goed zou zijn, maar allerlei andere producten waren goed tot maart of april 2025, en ik kreeg het pakket binnen op 29 maart 2025. Eén product was houdbaar tot 22-2, dus al ruim een maand over datum. Dit terwijl het allemaal producten zijn die normaliter lang houdbaar zijn, zoals frisdrank en chips. Daarnaast heb ik 5 van de 25 bestelde producten niet gekregen - het geld van deze producten heb ik teruggekregen, maar dit maakt de verzendkosten à €7 hoog voor wat ik heb gekocht. Ik zal hier niet opnieuw bestellen.

29 marzo 2025

Verloedering van een toko

Je vraagt alles in één bakje te doen, maar nee, alles moet in verschillende bakjes, zodat ze meer geld kunnen verdienen. Het personeel is erg bot en onbeschoft tegenover zijn klanten. Er vliegen zelfs vliegen tussen het eten en er is geen professionaliteit met betrekking tot gesloten vitrines om ongedierte te mijden. Tevens zie je in de nacht muizen in de zaak. 1 ster liever deze toko opheffen en een betere voor in de plaats

23 agosto 2024
Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering en een betrouwbare…

Snelle levering en een betrouwbare klantenservice.
Deze Club levert goede tropische producten tegen concurrerende prijzen.
De meebestelde sesamolie was helaas op.
Michael heeft het geld al teruggestort.

1 dicembre 2023

Uitstekende Toko.

Deze Toko heeft producten op voorraad, die ik normaliter alleen in een toko in Düsseldorf kan kopen.
Ben blij met deze online mogelijkheid.
Komt nog bij, rap verzonden en uitstekend verpakt!

27 gennaio 2023

Wok met deksel

Hier een geëmailleerde gietijzeren wokpan van 36cm gekocht en een bijpassend glazen deksel.
Goedkoopste op internet met beide producten.

Ik heb even gebeld (16:30) als de pan nog op voorraad was omdat er een voorraad van 1 bij stond. (Je weet maar nooit) maar er was idd nog 1 op voorraad.
Mevrouw vroeg of ik hem ging bestellen want dan pakte ze hem direct in en kon deze om 17:00 nog met de pakketdienst mee
De pan en deksel besteld en ja hoor volgende dag in huis.

Dikke top.

16 febbraio 2021
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più