Eigenlijk is het hele traject duidelijk en betrouwbaar. Het enige dat voor verbetering vatbaar is , is de informatie over de levering. Op de avond voor levering ontvang je standaard een mailtje waarin... Leggi di più
L'azienda ha risposto
wij hebben via de aannemer kozijnen voor ons bijgebouw gekregen. Enkel de vaste kozijnen waren goed, de kozijnen met daarin deuren en met name de openslaande deuren waren niet maatvast/scheef. Daar mo... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Een makkelijke manier om de kozijnen te bestellen. Je wordt er stap voor stap doorheen geleid. Een datum wordt afgesproken en dan geleverd. Bij ons door een vriendelijke man die erg behulpzaam was.... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik vind Toelevering Online goed omdat als er iets fout gaat het probleem goed en zo snel mogelijk wordt opgelost, en dat het product er top uitziet
L'azienda ha risposto
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 25% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Levering is keurig volgens afspraak verlopen.
Kozijnen zijn gemonteerd in onze prefab dakkapellen.

Risposta di Toelevering Online
Duidelijke website en tekeningen zodat je precies weet wat je geleverd krijgt

Risposta di Toelevering Online
Duidelijke mogelijkheden voor bestellingen, levertijden gelijk bekend bij bestelling en alles volgens afspraak gemaakt en geleverd.

Risposta di Toelevering Online
Communicatie eerst krijg ik een mail dat de order geannuleerd word en daarna een mail met we komen morgen leveren dat was wel ff schikken
Kozijn was prima.

Risposta di Toelevering Online
Correct nakomen van de afspraken, goed product.

Risposta di Toelevering Online
Ik heb mijn kozijn keurig ontvangen, zoals besteld. Goed verpakt en door attente chauffeur aan de deur bezorgd. De communicatie verliep ook netjes. Het kozijn voldoet ook volledig aan mijn verwachtingen.

Risposta di Toelevering Online
Snelle levering en prima kwaliteit.
Levering netjes op afgesproken tijdstip.

Risposta di Toelevering Online
Makkelijk te bestellen, wat betreft het afhalen van bestellingen zou er wel wat verbetert kunnen worden door op het afhaalpunt duidelijker aan te geven op waar je moet zijn om het bvb. kozijn of raam in ontvangst te nemen.

Risposta di Toelevering Online
Zeer tevreden. Prachtige kunststof kozijnen, met veel keuzemogelijkheden, tegen een scherpe prijs en snelle levering op de afgesproken datum.
Na levering van een kozijn met verkeerde maten kreeg ik keurig netjest, zonder gezeur, de keuze voor een nieuw kozijn of een zeer behoorlijke schadevergoeding.
Verbeterpunt voor Toelevering Online is de snelheid van afhandelen van vragen via de mail.

Risposta di Toelevering Online
Wij hadden op zeer korte termijn kozijnen nodig. Dit was bij jullie in een 1.1/2 week te regelen.
Jullie afspraak ook netjes nagekomen.
De kwaliteit heeft hier niet onder geleden. Alles zag er prima uit.
Prijs/kwaliteitverhouding is goed te noemen.
Mvg Aannemingsbedrijf Voogel BV Amsterdam

Risposta di Toelevering Online
Perfect als altijd. Kwaliteit, maatvoering en bezorging zijn allemaal perfect zoals afgesproken.

Risposta di Toelevering Online
Leveren maar deels de bestelling. Had een kozijn met inzet hor twv 100 euro besteld maar helaas na meerdere keren bellen en mailen niets geen inzethor. Geven continue aan "oh wij dachten dat het al geleverd was". 1x kan dat gebeuren maar na diverse beloftes nog steeds niets.

Risposta di Toelevering Online
De levering was compleet en op tijd. Wat mij wel verbaasde was dat er twee keer transportkosten betaald moest worden omdat de twee bestellingen niet samengevoegd konden worden. Beide kozijnen stonden in dezelfde vrachtauto naast elkaar bij levering.

Risposta di Toelevering Online
na bestelling va de achterdeur nog even een telefoontje gehad om alles te controleren. perfect geleverd op de afgesproken datum. keurig verpakt en kwalitatief erg goed.

Risposta di Toelevering Online
De website, het bestellen, het contact en de aflevering was prima. Echter de nazorg, namelijk een reactie op een beschadiging is na vijf dagen nog niet opgepakt.

Risposta di Toelevering Online
De levertijd voor maatwerk is echt ongekend, zeker als je weet hoe lang de gemiddelde glaszetter er over doet.
Daar staat tegenover dat het lakwerk wel heel haastig was gedaan, de los bijgeleverde glaslatten zaten met verf aan het kozijn geplakt dus dat leverde wat schade op.
Ook zater er twee (meegespoten) hijslussen aan het kozijn met tien nieten pier kant en het was onmogelijk om deze te verwijderen zonder het kozijn te beschadigen. Dus volgende keer liever een dagje extra levertijd / paar euro extra en dan iets zorgvuldiger werk leveren.
Kozijn zelf is prima, afwerking dus wat gehaast.

Risposta di Toelevering Online
Nette kozijnen ontvangen met passende maten...(wel zo handig). Levering was snel en op tijd. S'morgens 7 uur kozijnen afleveren bij een particuliere klant is niet handig en de communicatie hierover zou ook wel iets beter kunnen......voor de rest dik tevreden!

Risposta di Toelevering Online
2 kozijnen besteld. Levering precies volgens afspraak.
Maar ipv 2 kozijnen worden er 3 geleverd. Klantenservice tot 2 maal toe gebeld en zou naar oplossing gekeken worden. Zou terug gebeld worden maar na 2 weken nog steeds geen terugkoppeling. Wel factuur van het 3e kozijn gekregen