Tømrermester Hechmann ApS Recensioni 9

TrustScore 4 su 5

4,1

1. Carpentiere

Som tømrer på Østerbro og København arbejder vi hver dag for private boligejere, der vil have arbejdet gjort ordentligt. Vi kommer ud, ser opgaven an og forklarer, hvad der giver mening, og hvad der ikke gør. For os handler tømrerarbejde ikke om hurtige smutveje, men om løsninger, der fungerer i hverdagen. Vi har arbejdet med alt fra klassiske københavnerlejligheder til huse og større ejendomme. Skæve vægge, gamle gulve og overraskelser bag panelerne er en del af hverdagen. Det tager vi med ro. Vi måler grundigt, tænker os om og går først i gang, når planen er på plads. Vi tror på, at et godt resultat starter med dialog. Du skal vide, hvad vi laver, og hvorfor vi gør det. Det skaber tryghed og et bedre samarbejde. Ordentlig dialog fra start Gennemsigtige aftaler Fokus på detaljen Ingen halve løsninger

4,1

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Elendigt

Jeg er ærlig talt fuldstændig forundrende over, at man kan drive en virksomhed eller være selvstændig og samtidig ikke behandle kunder ordenlig.

Jeg kontaktede Stefan Hechmann på hans mail mandag ang. at komme og besigtige en opgave og give et tilbud på det. Hørte fra ham torsdag, hvor han undskyldte den lange svartid pga. at mailen var endt i spam. Fred være med det.

Skrev og talte med Stefan om fredagen, hvor han havde en aftale på Nørrebro kl. 16 og ville så komme forbi mig bagefter - ca. 1630. (bor også på Nørrebro)

Kl. 1800 havde han fortsat ikke været forbi, og jeg havde intet hørt. Sendte så en besked om, at vi aflyste aftalen. Og jeg har aldrig hørt noget fra manden igen.

Hvordan man kan drive en virksomhed på denne måde og lade kunder sidde og vente i timer på en aftale, som han aldrig dukker op til eller aflyser, det er for mig en gåde.

Men hvis jeg kunne give ingen stjerne, så fik han det.

10 aprile 2026

En aftale er en aftale!

En aftale er en aftale! Super professionelle og super behagelige mennesker. Høj kvalitet i arbejdet og i den efterfølgende oprydning. Kan varmt anbefales.

31 marzo 2026

Rigtig godt arbejde

Vi havde Stefan forbi til en ombygning, og det var ærligt talt en rigtig god oplevelse. Han kom som aftalt, var grundig i sit arbejde og holdt, hvad han lovede.

Det betød meget for os, at han var rolig og rar at have i huset. Nede på jorden og nem at snakke med. Man føler sig bare tryg i processen.

Vi er superglade for resultatet og vil uden tvivl ringe igen næste gang. Kan varmt anbefales

15 ottobre 2025

Hjalp os med at skabe nyt fristed til ungerne

Stefan hjalp os med at renovere og opdatere ungernes legehus og var super god til at komme med input, som talte ind i vores ønske om at skabe et nyt fristed til ungerne, der virkelig indbyder til leg og hygge 🤩 Der har fra start været super god kommunikation og hatten af for, at han samtidig med arbejdet også har håndteret to nysgerrige unger og været god til at vise dem og fortælle hvad han byggede til dem - stor anbefaling herfra! 👌

27 giugno 2025

Tømrermester Hechmann har hjulpet os…

Tømrermester Hechmann har hjulpet os med at renovere bryggers. Og vi er yderst tilfredse med resultatet. Alt spiller bare. Han var god til at komme med ideer til hvordan indretningen skulle være, og komme med løsninger vi ikke selv ville have tænkt på.

6 febbraio 2026

Reparation af ødelagt tag

Efter en kraftig storm, røg taget af vores store skur i haven af. Efter mindre end en time efter opringning, på en lørdag, kom tømreren og som det første, tog han billeder af skaden til brug for forsikringen. Herefter blev der ryddet op og dækket af og en uge efter blev det nye og mere sikre tag lagt på.

22 marzo 2025

Indflytningshjælp

Stefan hjalp mig med at sætte hylder op, samle garderobeskab samt en masse andre småting i forbindelse med flytning.

Igennem hele forløbet følte Jeg der var styr på tingene og han havde en masse gode forslag Til alt.

13 gennaio 2026

Vi har brugt Tømrermester Hechmann til…

Vi har brugt og bruger løbende Tømrermester Hechmann til ad hoc opgaver hos Madværk og har været meget tilfredse. Opgaverne bliver løst effektivt, ordentligt og som aftalt, også når der er korte deadlines. Kommunikationen er klar, og der bliver fulgt op uden at vi skal rykke. En pålidelig samarbejdspartner, som vi trygt kan anbefale.

10 dicembre 2025