Tømrermester Ronni Engberg Thorø ApS  Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Virkelig flot arbejde. Ronni har lavet fuger på vores badeværelse og bryggers. Der er intet at sætte en finger på, virkelig flot arbejde. Vi vælger Ronni til at fuge i vores køkken også ☺️

Jeg kan varmt anbefale tømrermester Ronni Engbjerg. Han har været en meget stor hjælp i forbindelse med en række tekniske udfordringer, hvor han hver gang har formået at finde gode, gennemtænkt... Leggi di più

Rigtig god dialog før og under byggeprocessen. Rigtig flot og veludført håndværk, hvor forskellige løsninger kunne drøftes og ændres undervejs. God afsluttende gennemgang og en meget fair pris, hvor v... Leggi di più

Nøjagtighed, arbejdshastighed og forpligtelse til tid

1. Carpentiere

Hos Tømrermester, Ronni Engberg Thorø sætter vi altid god tid af til dig, uanset om det er en stor eller mindre opgave. Vi har siden 2020 udført opgaver for private, erhvervskunder samt boligselskab/foreninger. God kvalitet og individuelle løsninger, samt god rådgivning er en garanti hos Os. Kunden er altid i fokus hele vejen igennem projektet.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

8 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

God oplevelse og flot resultat

Fik fjernet en karnap og sat et nyt vindue i. Ronni forstod med det samme vores ønsker. Han udførte jobbet lige som vi ønskede og han gjorde sig umage. Alt blev lavet til aftalt pris. Det er første gang vi har fået noget lavet - så alt i alt en god førstegangs oplevelse.

18 luglio 2024

Top professionel tømrer

Top professionel tømrer! Fik lagt ny træterrasse og arbejdet blev udført perfekt og til aftalt pris. Arbejdet blev tilmed færdiggjort tidligere end forventet.

11 aprile 2024

Fuldendt arbejde

Vi har fået lavet tagrender i vores sommerhus. Ronnie tog afsted og ringede og meddelte os da arbejdet var udført. Hvor nemt kan det være🤩

21 febbraio 2024

Hej Anne Marie

Tusind tak for denne flotte anmeldelse.
Det betyder meget for mig i er tilfredse og i har følt jer tilpas i processen.
Mvh Tømrermester Ronni

Professionel tømrer til en fair pris

Ronni er en dygtig, pålidelig og ekstremt detaljeorienteret tømrer og det ses på resultatet af den pågældende opgave.
Vi er meget tilfredse med hans arbejde og vil klart anbefale ham til andre.

2 febbraio 2024

Hej Mikkel.

Tusind tak for denne flotte anmeldelse.
Det betyder rigtig meget for mig at i er tilfredse.
Tak fordi du tog dig tid til at lave anmeldelsen.

God oplevelse.

Vi fik lavet en del tømmerarbejde af Ronni, og alt det vi aftalte blev udført med flot finish, og alt forløb som planlagt.

Vi vil stærkt anbefale et samarbejde med Tømrermester Ronni Engberg Thorø.

4 dicembre 2023

Hej Kim

Tusind tak for denne flotte anmeldelse.
Jeg sætter stor ære i godt håndværk og at tingene spiller, og
det glæder mig at de er blevet indfriet hos dig.