Valutata 5 stelle su 5

Beställde barfotaskor till dottern. Jag hade råkat beställa en strl för litet insåg jag när jag fick orderbekräftelsen. Kontaktade företaget direkt som ändrade snabbt och smidigt åt mig. Skorna kom f... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

De loafers jag köpte senast är för låga framtill vilket ger tryck/skav på tårna. Snygga annars. Tidigare beställning på TJÅKKO Holm | Barfotaskon för vardagen i staden - Mörkblå / 42 - 26 cm - sul... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Produkten kom i tid, storleksguiden funkade bra och jag är väldigt nöjd med produkten. Barfota vinterskor håller mina fötter varma och det känns ändå som att jag har kontakt med jorden.

1. Negozio di scarpe
  2. Negozio di articoli per sport all'aria aperta

Scritti dall'azienda

TJÅKKO – För dig som lever för naturen och vill ge dina fötter frihet Hos TJÅKKO brinner vi för naturligt friluftsliv och skor som låter fötterna röra sig som de är skapta att göra. Vi är specialister på barfotaskor, minimalistiska skor och kvalitetskängor för både vardag och äventyr. Våra produkter är noga utvalda för att ge maximal komfort, funktion och hållbarhet – oavsett om du vandrar i fjällen, tar en promenad i skogen eller rör dig i stadsmiljö. Vi tror på att hälsosamt gående börjar med rätt skor. Därför erbjuder vi modeller som främjar naturlig gång, stärker fotmusklerna och ger bättre balans. I sortimentet hittar du både lätta, luftiga sommarskor och robusta vinterkängor – alltid med fokus på funktion, kvalitet och lång livslängd. Vi samarbetar med tillverkare som delar vår passion för hantverk och hållbara material. Flera av våra modeller tillverkas i Europa enligt höga standarder, med naturliga material som läder och ull, samt innovativa textiler för olika väderförhållanden. Varför välja TJÅKKO? Expertis inom barfotaskor – vi kan våra produkter och hjälper dig att hitta rätt modell och storlek. Noggrant utvalt sortiment – vi säljer bara skor vi själva står för och använder. Snabba leveranser & trygg e-handel – dina varor skickas snabbt och säkert från vårt lager. Personlig service – vi svarar på frågor, ger tips och guidar dig hela vägen. Kundnöjdhet i fokus – vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar. Vi vill att varje kund ska känna samma glädje för sina skor som vi gör – och att varje steg ska vara ett steg mot frihet, styrka och kontakt med naturen. Välkommen till TJÅKKO – skor för naturligt liv.

4,4

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Vettigt utbud av skor

Vettigt utbud av skor, trevliga paket som levereras. Har köpt tre par och är helt nöjd med varorna.

4 novembre 2025

Risposta di TJÅKKO

Tack Richard, vi älskar återkommande kunder, då har vi gjort saker rätt. Du är alltid varmt välkommen.

Samelin Defender bra volym

Samelin Defender ser inte speciellt breda ut på formen men har väldigt bra volym både i bredd och höjd inne i kängan. Vilket jag behöver. Så beskrivningen på produkten stämmer 😉. Väldigt vanligt att det står en massa saker på många hemsidor som bara är urklipp från leverantörerna och är ofta missvisande. Men tjåkko verkar hålla sig till sanning 🙂 Jag har generellt svårt att hitta skor som inte klämmer. Så Samelin-kängor visade sig sitta bra och har utrymme för tårna.

29 novembre 2025

Risposta di TJÅKKO

Tack för fin och utförlig recension, Johan! Roligt att du är nöjd med både oss och dina Samelin-kängor.
Vi jobbar ständigt på att försöka hålla våra produktsidor så korrekta som möjligt. Som tur är hjälper våra fina kunder oss att upptäcka fel som ibland smyger sig in så att vi kan korrigera det. Vi gör vårt bästa! Välkommen åter.

Bara positivt!

Supersnabbt svar från kundtjänst när jag hade en fråga om leveranstid. Smidig köpupplevelse, trevlig kontakt och världens skönaste skor. Bara nöjd och kommer handla igen!

7 ottobre 2025

Risposta di TJÅKKO

Hej Johanna! Tack för en fin recension! Härligt att du är nöjd med både oss och skorna.

Jättebra

Snabb leverans och lätt att returnera

10 settembre 2025

Risposta di TJÅKKO

Hej Annabella! Roligt att höra att du tyckte returprocessen var enkel! Det blir vi glada av. Välkommen åter.

Bra info om storlekar

Bra info om storlekar. Lätt att beställa

21 agosto 2025

Risposta di TJÅKKO

Tack Sara, så glada vi blir! Vi jobbar ständigt med att förbättra storleksinformationen. Välkommen åter.

Beställde barfotaskor till dottern

Skorna kom fort, var snygga och sköna och dottern var jätte nöjd.

29 agosto 2025
Non scritta su invito

Risposta di TJÅKKO

Tack Sofie! Vi är så glada att du och dottern är nöjda med skorna.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più